Εγκαίνια ζαχαροπλαστείου στο Μύτικα.


Εγκαίνια σε ένα νέο κατάστημα είχαμε χτες το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο χωριό μας. Στο κέντρο του Μύτικα ο συμπατριώτης μας Βασίλης Σακουφάκης δημιούργησε ένα εκπληκτικό χώρο, που δίνει άλλο τόνο στο κεντρικό δρόμο του Μύτικα. Ένα ζαχαροπλαστείο, που πραγματικά χρειαζόταν στο κεντρικό δρόμο και ο Βασίλης είναι εγγύηση ότι θα προσφέρει ποιότητα και μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων. Είναι πολύ ευχάριστο στη σημερινή συγκυρία να ανοίγουν επιχειρήσεις και πόσο μάλιστα από ντόπιους και νέους ανθρώπου σαν το Βασίλη Σακουφάκη. Βασίλη καλές δουλειές!!!

6 σχόλια:

  1. Καλές δουλειές Βασίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΟΜΟΡΦΟ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kales douleies Billy!!!Poli efharisto neo..prepei na sas episkeftoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kales douleies file!! exeis ta kalutera garsonia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΚΑΤΟ, ΑΠΛΟ, ΖΕΣΤΟ,ΜΟΝΤΕΡΝΟ,ΚΛΑΣΙΚΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ,ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΟΛ ΑΥΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.