Ευχές από το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες του MYTIKA PRESS
Αφού σας συγχαρώ για άλλη μια φορά για τον ρολό που παίζεται στην ενημέρωση των συμπολιτών μας, θέλω να ευχηθώ μέσω του Blog σας σε όλους τους συνδημότες Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
Όσο για την πρόταση του ανώνυμου φίλου, που έχει στείλει σχόλιο στο άρθρο της κυρίας Έλενας Μάντζιου Κοτρολού, για την γιορτή της ημέρας του πολιτισμού στις 18 Απρίλιου, σχετικά με το τι κάνουν οι τοπικοί άρχοντες προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος για να μεταβεί στην παρουσίαση του βιβλίου για την αρχαία Αλυζία την Τετάρτη 27 Απρίλιου στο Αγρίνιο, σας γνωστοποιώ ότι εάν υπάρξουν πάνω από 35 ενδιαφερόμενοι, θα δρομολογηθεί πούλμαν με ώρα αναχώρησης 4:00 μ.μ από το Μύτικα προς Αγρίνιο και επιστροφή μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ: 6942056808 μέχρι την Τρίτη 26 Απρίλιου και ώρα 3:00 μ.μ .

Με εκτίμηση
Μουρκούσης Βασίλειος 
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

  1. Συγχαίρουμε την Έλενα Μαντζιου- Κοτρολου για την ευαισθησία της ,και όσα μας γράφει στο μήνυμα της για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς .Διάβασα στο αγαπητό Μυτικα-press τις προηγούμενες μέρες για την παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Μόσχου αρχαιολόγου και Αναστασίου Πορτελάνου , αρχιτέκτονα και τοπογράφου-μηχανικου ,το οποίο αναφέρεται στην αρχαία Αλυζια από την προϊστορία ως το τέλος των αρχαίων χρονων,τα τεχνικά και οχυρωματικά έργα. Που θα παρουσιαστεί την τετάρτη 27 Απριλίου 2011 και ώρα 19.30μμ ,στην αίθουσα του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανιας,Παπαστράτου 53 & Σμύρνης στο Αγρίνιο. Αυτό δεν είναι πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας??? Δεν θα πρέπει να παρακολουθήσουν την παρουσίαση όσο πιο πολλοί συνδημότες μπορούμε?? Ο κύριος Αντιδήμαρχος , ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβούλιου ,και υπεύθυνος εκδόσεων της Αλυζίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων , δεν θα έπρεπε να βάλουν ένα η και δυο πούλμαν αν απαιτηθεί για να παρακολουθήσουν οι συνδημότες την παρουσίαση του βιβλίου στο μεγαλύτερο πνευματικό και αστικό κέντρο του νομού το Αγρίνιο?? Δεν είναι τιμή για όλους μας ??? η θα κλαίμε για το πόσο κοντές κόψαν τις πικροδάφνες?? γιατί όπως λέει και ο λαός «είμαστε φθηνοί στο αλεύρι και ακριβοί στα πίτουρα», γιατί όπως λέει και η άλλη παροιμία «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες». Φίλοι και φιλές του Μυτικα –press σας υποβάλω θερμή παράκληση αν είναι δυνατόν μέχρι την παρουσίαση του βιβλίου, την πρόσκληση, να την έχετε αν είναι δυνατόν , και δεν λειτούργει σε βάρος του blog σε καθημερινή ανάρτηση ,μήπως και ξυπνήσουν κάποιες κοιμώμενες συνειδήσεις. Σας συγχαίρω και πάλι για την προσφορά σας και το έργο που επιτελείτε μέσου του Μυτικα-press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.