Κρίσιμο το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αλυζιακού.


Κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας μας είναι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, ο χρόνος περνά και οι αποφάσεις πλέον επείγει να ληφθούν. Το μεγάλο πρόβλημα που επηρεάζει και όλα τα άλλα ονομάζεται οικονομική κατάσταση. Ακολουθεί το θέμα του προπονητή και των παικτών. Για να δούμε λοιπόν τι αποφάσεις θα παρθούν.

4 σχόλια:

  1. Ρίξτε το μπάτζετ, δώστε τη δυνατότητα σε νέους παίκτες της περιοχής και κόψτε αμοιβές παικτών. Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος οφείλει να στηρίξει την ομάδα αλλά και εμείς ας ενισχύσουμε την ομάδα συμμετέχοντας όλοι στη γιορτή της σαρδέλας όπου τα έσοδα πάνε στην ομάδα και αγοράζοντας διαρκείας έστω και αν δεν πηγαίνουμε συνέχεια στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1138 συμφωνω. Το μονο εξοδο που δικαιολογηται ειναι για τις φανελες, τα μεταφορικα οπου γινεται παιχνιδι, και τα νερα που πινουν οι παικτες.
    Το μοντελο που δημιουργησαν και συντηρισαν τα προηγουμενα χρονια, προεδροι, παραγοντες, προπονητες και αλλοι παρατρεχαμενοι καφενοβιοι ,πεθανε.
    Οι παικτες αμα θελουν να παιζουν χωρις αμοιβη, αλλιως ας αλλαξουν συλογο ,και οχι να κανουν τους ψευδοεπαγγελματιες, και εμεις να κανουμε οτι δεν ξερουμε τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τους φιλους.....μηπως δεν το διασκεδαζαμε τα πρωτα χρονια του Αλυζιακου χωρις χρηματα? αλλαγη μοντελου τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.