Μεγάλη ένταση και οξεία αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου.


Σε προσωπική αντιπαράθεση, με βαριές κουβέντες μεταξύ του Αντιδημάρχου Αλυζίας Σπύρου Λύτρα και του εισηγητή της μειοψηφίας Γαλούνη Ερωτόκριτου, εξελίχθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στον Αστακό, με αφορμή την εκμίσθωση βοθροφόρου οχήµατος από ιδιώτη για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου συνεδρίασε χθες σε πολύ καλό κλίμα και με περισσή διάθεση συνεργασίας και συναίνεσης. Το «ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS» βρέθηκε στον Αστακό και παρακολούθησε την ενδιαφέρουσα συνεδρίαση.
Πολλές απόψεις αναπτύχθηκαν στο θέμα λειτουργίας των κοινωνικών δομών του Δήμου Ξηρομέρου, εισηγήτρια του οποίου ήταν η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Καραπάνου – Κολοβού Ευθυμία. Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Λύτρας Γιάννης, αλλά και της ελάσσονος μειοψηφίας Μάκης Βότσης και με πνεύμα συναίνεσης συμφωνήθηκε η απο κοινού σύνταξη του ψηφίσματος για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και η προετοιμασία του Δήμου για τη συμμετοχή σε νέα κοινωνικά προγράμματα τα οποία αναμένονται να δρομολογηθούν μετά το νέο έτος
Κι ενώ όλα φαινόταν ότι θα κατέληγαν ειρηνικά και σε πνεύμα σύμπνοιας, στο προτελευταίο θέμα απειλήθηκε σύρραξη και βαριές εκφράσεις ακούστηκαν: Το θέμα είχε να κάνει με την εκμίσθωση βοθροφόρου για τη μεταφορά των λυμμάτων της δημοτικής ενότητας Αλυζίας.
Ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας Σπύρος Λύτρας εισήγαγε το θέμα και υποστήριξε την αναγκαιότητα εκμίσθωσης βοθροφόρου από ιδιώτη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες των δημοτών.
Ο Γαλούνης Ερωτόκριτος εισηγητής της μειοψηφίας, διεφώνησε και αναφέρθηκε ότι το θέμα των λυμάτων αποτελεί «καυτή πατάτα» στα χέρια της δημοτικής αρχής και ότι όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Αλυζίας ο κ. Λύτρας επετίθετο διαρκώς για το θέμα αυτό μιλώντας για μεγάλη ντροπή του Δήμου. Ο Αντιδήμαρχος ανταπάντησε, πήγαν σε θέματα του παρελθόντος οι τόνοι ανέβηκαν και οι επιθέσεις έλαβαν προσωπικό χαρακτήρα. 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Μουρκούσης μάταια προσπαθούσε να επιβάλει τη τάξη. Ο Γαλούνης Ερωτόκριτος σχολίασε το στρατιωτικό παρελθόν του Αντιδημάρχου και τις απειλές παραίτησης οι οποίες έχουν γίνει ανέκδοτο στην Αλυζία προχωρόντας σε βαριές εκφράσεις του τύπου «νόμιζα ότι οι στρατιωτικοί φοράν παντελόνια αλλά στη περίπτωση σου αυτό δεν ισχύει» και άλλες βαριές φράσεις που πυροδότησαν μεγάλη ένταση.
Ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η πορεία του στο στράτευμα αλλά και του κ. Γαλούνη στη τοπική αυτοδιοίκηση είναι γνωστές σε όλους και τον προκάλεσε την επομένη το πρωί να καταθέσουν δημοσίως το πόθεν έσχες τους αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον κ. Γαλούνη.
Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα κι ο Πρόεδρος έκλεισε το θέμα ταχέως με ψηφοφορία η οποία ενέκρινε την εισήγηση του Αντιδημάρχου. Το Δ.Σ. τελείωσε με το τελευταίο θέμα περί τα μεσάνυχτα και η κόντρα συνεχίστηκε με το κλείσιμο της συνεδρίασης αφού οι δύο άνδρες συνέχισαν να επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις ο ένας στον άλλον και έληξε χάρη στη επέμβαση των ψυχραιμότερων συμβούλων οι οποίοι έπεσαν πάνω τους για να τους χωρίσουν και το επεισόδιο έληξε εκεί.
Το επεισόδιο αυτό είναι ενδεικτικό του κλίματος αντιπαλότητας πολλών χρόνων στην Αλυζία όμως όπως σχολίαζαν παρατηρητές τα χθεσινοβραδινά ξεπέρασαν κάθε όριο ευπρέπειας και δεν περιποιεί τιμή στους δύο πρωταγωνιστές. 
Καλό θα είναι τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Μουρκούσης όσο και ο Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς ο οποίος παρακολούθησε εμφανώς έκπληκτος από τη σφοδρότητα της αντιπαράθεσης και απογοητευμένος από την αλγεινή εικόνα των συγκεκριμένων συμβούλων, να τους καλέσουν και να τους «τραβήξουν το αυτί». 
Απαράδεκτο κύριοι! Το αλαλούμ από άγριες φωνές, τα ξεσπάσματα, οι βαρύτατες εκφράσεις πεζοδρομίου, δεν ταιριάζουν στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

34 σχόλια:

  1. afiste ta paidia na paiksoun....etsi ki'alliws oi vothroi pane sti thalassa..siga.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την περίοδο που ο κ. Γαλούνης ήταν Δήμαρχος Αλυζίας ο Αστακός και η Πάλαιρος είχαν ξεκινήσει τα έργα για το βιολογικό καθαρισμό. Τυχαίο? Δε νομίζω. Οπότε η έκφραση "καυτή πατάτα", επιεικώς κρίνεται ανεπιτυχής για τον τέως. Ας προσέχει τις εκφράσεις και τις αντιδράσεις του, διότι είναι εκ των κυρίων υπευθύνων και επιεικώς αδρανής για το θέμα της διάθεσης των λυμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια συμβουλή για τον αντιδήμαρχο που έπεσε στο επίπεδο του κ. Γαλούνη 'οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο σωστό το είπε ο αντιδήμαρχος. Να δώσουν στη δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία! Αν και τα ξέρει όλη η Αλυζία. Περίσεψε το θράσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ πολύ να κρατηθεί ένα επίπεδο στα σχόλια. Δεν χρειάζεται να μεταφερθεί η ένταση εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε βαριέσαι. Καλά τα λέει ο 10:22. Για να αναγκάζεται πάντως ο αντιδήμαρχος να ανακατευτεί με τα πίτουρα, ή μαζοχιστής είναι ή έχει φάει κόλλημα με τον τόπο του. Στη θέση του πάντως δε θα ασχολούμουν και θα γύρναγα σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν. Δεν χρειάζεται καμία περιγραφή για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Καθένας έχει την ιστορία του και πολύ εύκολα ξέρουμε που βρίσκεται το δίκιο και πως ένα ηρεμότατος άνθρωπος μπορεί να βγει εκτός εαυτού. Καμία φορά πραγματικά αγανακτείς με το θράσος και τρελαίνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος σήµερα θέλει να πολεµήσει την ψευτιά και την αµάθεια και να γράφει την αλήθεια
    έχει ξεπεράσει το λιγότερο πέντε δυσκολίες.
    Πρέπει να έχει το θάρρος να γράφει την αλήθεια παρόλο που παντού την καταπνίγουν,
    την εξυπνάδα να την αναγνωρίσει παρόλο που τη σκεπάζουν παντού,
    την τέχνη να την κάνει ευκολοµεταχείριστη σαν όπλο,
    την κρίση να διαλέξει εκείνους που στα χέρια τους η αλήθεια θ’ αποχτήσει δύναµη,
    την πονηριά να τη διαδώσει ανάµεσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Γαλούνη εσάς σας δικιμάσαμε και είδαμε πως μας κανταντήσατε, φτάσατε τη χώρα μας στο γκρεμό, το θράσος σας δεν εχει όρια ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ έπρεπε να κρύβεστε και όχι να μιλάτε.
    Στον 1115 έχω να πω πως αν ο αντιδήμαρχος και κάθε αξιόλογος άνθρωπος δεν είχε το κουράγιο να ασχοληθεί θα έμεινε πεδίο ελεύθερο σε αυτούς που μας καντάτησαν όπως μας καντάντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν κάνω λάθος κ. Γαλούνη όλοι εσείς οι πολιτικοί βουλευτές, συνδικαλιστές, πρώην δήμαρχοι κλπ. ρημάξατε τη χώρα.Μήπως από εσάς που μας φτάσατε εδώ πρέπει να περιμένουμε τη σωτηρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Λύτρα τους πολιτικούς τους κρίνει ο λαός. Λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν μπορείτε να συγκριθείτε ΟΥΤΕ στο ελάχιστο με τον Κύριο ΓΑΛΟΥΝΗ. Κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να διαδίδετε ΑΒΑΣΙΜΕΣ απειλές.ΚΑΘΑΡΟΣ ουρανός αστραπές ΔΕΝ φοβάται! Επί 12 χρόνια που ο δήμος διοικούνταν από την ομάδα του Κύριου Γαλούνη δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο...αυτά άρχισαν μόλις τα ινία του δήμου πέρασαν σε άλλα χέρια.... Όσο για τον 8:33 αρκεί να σκεφτείς σε τι κατάσταση ήταν ο δήμος πριν τον Κύριο Γαλούνη και πως 'ανυψώθηκε'. Σε τι να πρωτοαναφερθώ? Στο οδικό δίκτυο που αναβαθμίστηκε? Στην επίλυση του προβλήματος νερού που αντιμετώπιζε το Αρχοντοχώρι? Στην προσπάθεια που έγινε για κατασκευή λιμανιού και αξιοποίηση του Μύτικα? Αντίθετα σε προκαλώ να μου πεις ΕΝΑ έργο που έγινε στον πρώην δήμο Αλυζίας την τελευταία εξαετία! ΚΑΝΕΝΑ! Άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται.... αλλά δεν είναι άξιοι ούτε αυτό να κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον να μας πει η αρμοδια δημοτικη αρχη, ποσο ηταν το ποσο που "επιασε" το βυτιο φετος.Για να κανουμε μια συγκριση με τα προηγουμενα χρονια ,και θα βγουν πολλα συμπερασματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκεί που μας χρωστάνε μας πήραν και το βόδι!!! Θρασύτητα κύριοι!!!! Θρασύτητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 316 εγώ είμαι ο 833 δεν με ενδιαφέρουν τα έργα του κ. Γαλούνη ότι η κόντρα του με τον αντιδήμαρχο τον οποίο εκτιμώ.
    Αναφέρομαι σ αυτά που λέει ο 255 (άραγε πόσο κόστιζε κάθε έργο;)γιατί χρεοκοπήσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δυο Πασοκοι μαλωναν σε ξενο αχυρωνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 30 Νοεμβρίου 2011 3:16 μ.μ. Δες λίγο αυτό που λέει ο 10.50 και μετά μιλάμε και για τα έργα που μας λές (οδικό δίκτυο, νερό στο Αρχοντοχώρι). Τώρα για το λιμάνι μη μου λές για προσπάθεια γιατί ΑΝ εφαρμοστεί ποτέ η απόφαση για απομάκρυνση των τσιμέντων τότε θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα στατικότητας τα σπίτια της παραλίας. Και όταν γίνεται μια προσπάθεια, όπως λές, πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να διασφαλίζεται η ολοκλήρωση ενός έργου (χωρίς να παραγνωρίζω την "περιβαλλοντική ευαισθησία" κάποιων συγχωριανών μου, αν τελικά ήταν αυτός ο λόγος). 12 χρόνια αγαπητέ είναι πάρα πολλά για να μην έχει προχωρήσει ο βιολογικός καθαρισμός, το σχέδιο πόλης, η αξιοποίηση της παραλίας και πολλά άλλα. Και είναι πάρα πολλά για να γίνονται δουλειές στο πόδι. Επίσης αγαπητέ 6.33 εγώ συμφωνώ με αυτό που λές για σύγκριση. Να μας πούνε όμως και από πού πληρώνονταν τα καύσιμα τα προηγούμενα χρόνια για το βυτιοφόρο. Από τα έσοδα του βυτιοφόρου ή από άλλες πιστώσεις? Γιατί φέτος το καλοκαίρι πληρώνονταν από τα έσοδα του βυτίου. Με τα λεφτά που έπαιρναν από την εκκένωση πήγαιναν και έβαζαν πετρέλαιο. Οπότε αν γνωρίζουμε κι αυτό, θα ξέρουμε και το ποσοτικό αλλά και το ποιοτικό στοιχείο της σύγκρισης. Και ναί, τότε θα μας λυθούν όλων πολλές τέτοιες απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρακαλώ πολύ, για να αναρτώνται τα σχόλια σας, μην χρησιμοποιήσετε εκφράσεις και χαρακτηρισμούς προσβλητικούς, μειωτικούς ή οτιδήποτε που δεν είναι κόσμιο. Έχουμε αναγκαστεί να κόψουμε σχόλια με καλή επιχειρηματολογία και άποψη λόγω χαρακτηρισμών. Το σχόλιο σας έχει δύναμη όταν έχει επιχειρήματα και άποψη και όχι προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. M'αυτο το "συστημα" που πας να τα βαλεις φιλε Αντιδημαρχε να ξερεις οτι θα δεχθεις πολλες "συντροφικες" μαχαιριες.Αλλωστε οπως διαπιστωσες στον "αγωνα" αυτο εισαι σχεδον μονος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήταν επιτυχημένος Δήμαρχος ο κ. Γαλούνης 8 χρόνια; Ένας Δήμαρχος κρίνεται επιτυχημένος αν συνυπολογίσεις το τι έργο έκανε, τι χρήματα χρησιμοποίησε και τι χρέος άφησε. Παραδείγματα επιτυχημένων Δημάρχων έχουμε, μάθετε τι έκαναν, με πόσα χρήματα και τι ταμείο άφησαν και μετά ελάτε να κρίνετε τη θητεία Γαλούνη. Τότε θα καταλάβετε ότι η θητεία Γαλούνη ήταν μία χαμένη περίοδος για την Αλυζία, μια περίοδος όπου ενώ υπήρχαν διαθέσιμα χρήματα η περιοχή μας δεν το εκμεταλλεύτηκε καθόλου. Την ίδια περίοδο η γειτονική Πάλαιρος, με λιγότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα, γνώρισε πρωτόγνωρη ανάπτυξη με λιγότερα χρήματα και με λιγότερα χρέη. Αφήστε λοιπόν το έργο Γαλούνη, απλά δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ. ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε και γνωστέ γαλουνικέ φίλε 30 Νοεμβρίου 3:16 μ.μ. από αυτά που λες είναι σίγουρο οτι δεν ζεις στον τόπο μας και δε γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα. Οχτώ χρόνια είχαμε την ομάδα Γαλούνη και όχι δώδεκα, ευτυχώς! Όσο για τα έργα του και το τι παρέδωσε τα γνωρίζει και τα βλέπει κάθε μέρα ο κόσμος εδώ στην Αλυζία. Και το οδικό δίκτυο και το πρόβλημα του νερού, ειδικά στο χωριό του και την ανύπαρκτη αξιοποίηση του Μύτικα! Και τώρα θέλεις ότι γκρεμίζονταν ή φτιάχνονταν στραβά επί 12 χρόνια να φτιαχτεί και να διορθωθεί σε 12 μήνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το βαθυ και ολον πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9.33 δεν υπάρχει βαθύ και όλον ΠΑΣΟΚ. Μάλλον υπάρχει βαθύ αλλά όχι όλον, αλλά θα το βρείς μεταξύ κάποιων ανθρώπων που είχαν μάθει να βολεύονται από το τίποτα. Δυστυχώς εκείνο το κύριος Τίποτα που είχε πεί ο Πάγκαλος για τον Αβραμόπουλο ισχύει και γι αυτή την ομάδα ανθρώπων. Δεν είναι λίγοι, είναι αρκετοί (εσύ θα μου πείς πολλοί, δεν έχω λόγο να μην το δεχθώ). Το δυστύχημα γι' αυτούς είναι ότι πλέον ο κόσμος (του ΠΑΣΟΚ, εφ' όσον μιλάς για το ΠΑΣΟΚ) τούς αγνοεί, τούς περιφρονεί και να είσαι σίγουρος ότι όσο τα πράγματα ζορίζουν και πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, θα τούς καταδικάσουν και στη συνείδηση και στην ιστορία αυτού του τόπου. Δεν ανέχεται πλέον κανένας ούτε την κοροϊδία, ούτε την απάτη, ούτε το "ρίξιμο", ούτε τους σωτήρες τύπου Τίποτα και βαθύ ΠΑΣΟΚ (άσε να περιοριστούμε στο ΠΑΣΟΚ και να μην μιλήσουμε για τη βαθιά αριστερά, για τη δε ΝΔ δεν το συζητάω ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ). Αυτοί οι κύριοι Τίποτα (το όλον και βαθύ ΠΑΣΟΚ, που λες κι εσύ) είναι αυτοί που κατάντησαν μια χώρα έτσι όπως την κατάντησαν. Και αυτή η αντίδραση του κόσμου φαίνεται και από τις αναρτήσεις σε αυτό το μπλογκ και από την περιφρόνηση και την απαξίωση στα πρόσωπά τους όταν διασχίζουν καμαρωτοί το παζάρι του Μύτικα (τουλάχιστον είμαι περήφανος για το χωριό μου, κάποιες φορές την πατάει, αλλά γνωρίζει το νόμισμα με το οποίο πρέπει να πληρώνει δανεικά). Η κατάσταση είναι πλέον στα χέρια μας. Ας πληρωθούν με το νόμισμα που τούς αξίζει και ας χαθούν δια παντός από το πολιτικό προσκήνιο αυτοί που μας έφεραν στου Όθωνα τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 137.Αν τα παιδια ειπαν και καμια κουβεντουλα παραπανω δεν εγινε και τιποτα.
    Και αν μερικοι συνδικαλιστες βολευτικαν λιγο παραπανω δε πειραζει και πολυ.
    Θα ξανα αγωνιστουν μαζι στα πετρινα αλωνια και στα μετεριζια της γκιωνας και του Μπουμιστου.
    Για ποιο κοσμο και λαο μιλας, γιατους που τους ψηφαγαν τοσα χρονια? Τι θες να γινει νατους εξαφανησουμε ολους και να βαλωμε αλλο λαο στη θεση του?
    Δεν καταλαβαινουν τι γινεται Για αυτο το πασοκ παντα θα βγαινει πρωτο .
    ειδαμε και οι αριστεροι τι εκαναν στο μυτικα.
    Θα ξαναφτιαξει την ελλαδα νεα και ωραια
    εστω και χωρις τον ανδρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως όπου υπάρχει Έλληνας υπάρχει και χρέος. Ακόμα και ένα μικρό ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι… υπερχρεωμένο!

    Το χωριό, που ονομάζεται «Μπελογιάννης» και κατοικήθηκε από Έλληνες μετανάστες του 1950,ή κκεδες που εφυγαν μετα την ηττα στο ΓΡΑΜΜΟ. όπως ήταν φυσικό έχει γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο της χώρας, αφού συγκρίνουν την κατάσταση του με την κατάσταση στην Ελλάδα.

    «Έφεραν και τα έθιμα τους», γράφει ειρωνικά σε ένα δημοσίευμα, στο οποίο εξηγείται ότι το χωριό έχει μόλις 4.000 κατοίκους, που αποτελούν περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου της ελληνικής μειονότητας στη χώρα και ο Δήμος έχει χρέος 61 εκατομμύρια ουγγρικά φιορίνια (περίπου 200.000 ευρώ)!

    Το πιο «ελληνικό» της υπόθεσης είναι ότι οι δύο Έλληνες δήμαρχοι που έχουν ασχοληθεί με την διαχείριση του Ταμείου του δήμου από εκεί αλληλοκατηγορούνται για τα χρέη!!!
    Ζητανε να μας σωσουν με λαικη κυριαρχια. Δεν τους πιστευει κανενας. Παραδειγμα η καταρρευση των κρατων τους απο τους λαους τους το 1989.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χα χα.. Σε πανικό ο Αρετάκιας! Αφού καθάρισε με το Γιάννη το Λύτρα και τους άλλους ατην Αλυζία βλέπει ξαφνικά μπροστά του το Σπύρο το Λύτρα! Δύσκολος και δύσπεπτος φαίνεται ο στρατηγός! Τα φοράει τα παντελόνια κι ας φωνάζει όσο θέλει ο κλαψιάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φιλε 545 υβριστες και οι δυο ειναι συμφωνα με την αναρτηση. ουνα φατσα ουνα ρατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαφωνώ. Ο Λύτρας απλά απαντούσε στις βρισιές. Αυτός που έριξε το επίπεδο και επιτέθηκε με βρισιές ήταν ο Γαλούνης. Πρώτος προκάλεσε το Λύτρα αναφερόμενος ειρωνικά στο στρατιωτικό του παρελθόν και ο Λύτρας του απάντησε επί προσωπικού ότι το ποιό είναι το δικό του στρατιωτικό παρελθόν και ποιό το παρελθόν του Γαλούνη είναι γνωστό και τον προκάλεσε να πάνε να καταθέσουν δημοσίως το πόθεν έσχες τους, με σαφείς αιχμές αυτό. Εκεί Ο Γαλούνης έγινε έξαλος και άρχιζε να βρίζει χυδαία και ο Λύτρας του απάνταγε στο ίδιο ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς τους υπεύθυνους του Blog: Πριν μερικές μέρες ανάρτησα ένα σχόλιο και το θεωρήσατε 'προσβλητικό' και δεν το αναρτήσατε.... Γιατί? Επειδη προφανώς δεν βόλευε τους Μυτικιώτες.... Θεωρείτε όμως πρέπον να αναρτώνται τα τελευταία σχόλια που μόλις διάβασα.... ΑΙΣΧΟΣ!!! Δημοκρατία σου λέει μετά... ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είναι εκλεγμένοι και οι δύο και θα έπρεπε να προσέχουν την συμπεριφορά τους. Τα δημοτικά συμβούλια είναι δημόσιο βήμα και καλά κάνουν οι αναγνώστες του blog και τους κριτικάρουν. Πρέπει να τα ακούσουν, καλό θα τους κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε αναγνώστη 9:44, στείλτε το και θα το αναρτήσουμε. Δεν έχουμε κόψει ποτέ σχόλιο για άλλο λόγο εκτός από τους αυτονόητους κανόνες που ρητά αναφέρουμε. Τώρα τι σημαίνει προφανώς δεν βόλευε τους Μυτικιώτες ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε. Στείλτε το και θα αναρτηθεί αμέσως.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙΑ, ΝΤΑΝΤΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Αρετακης ειναι γνωστος για τη πορεια του και τη συμπεριφορα του ολοκληρη.
    Μηπως ομως και ο αντιδημαρχος με τον οποιο αρπαχτηκε παει να του μοιασει?
    Γιατι απο τα δειγματα του ως τωρα αυτο δειχνει.
    Τετοιο ηθος θελουμε μεσα στη λαιλαπα που χτυπαει την ελλαδα. Μας προσβαλουν ολους με τα καμωματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 10:26 πες μας τα δείγματα του αντιδημάρχου για να καταλάβουμε και εμείς που δεν καταλαβαίνουμε και πολλά.
    Πάντως εμείς με το φτωχό μας μυαλό νομίζουμε ότι είναι τελείως διαφορετικοί και δεν συγκρίνονται ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.