Παρέμβαση Νομαρχιακού δικτύου νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας.

Μένουμε έκπληκτοι ως νέοι άνθρωποι παρακολουθώντας τις κοκορομαχίες των επίδοξων αρχηγών και ηγετών του ΠΑΣΟΚ. Παρακολουθούμε εμβρόντητοι τους διαξιφισμούς, που λαμβάνουν χώρα στα κανάλια έχοντας παραγκωνίσει τα συντεταγμένα όργανα του κόμματος και βγάζοντας τους μύχιους πόθους τους σε κάθε λογής εκπομπές. Το ΠΑΣΟΚ και ο δημοκρατικός λαός της χώρας το τελευταίο που θέλει αυτή την ώρα είναι σφάζει ο ένας τον άλλον με το βαμβάκι και όλοι να σφάζονται με τα μαχαίρια. Ο ελληνικός λαός απαιτεί σοβαρότητα, παραγωγή έργου και όχι διαφήμιση της πραμάτειας του καθενός εκκολαπτόμενου «χαλίφη» στα δελτία των 8.
Όταν οι νέοι άνθρωποι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, όταν οι ηλικιωμένοι παίρνουν ψίχουλα αντί για συντάξεις, όταν η ποιότητα ζωής και η αξιοπρεπής διαβίωση παραμένουν ζητούμενα, όταν το μέλλον μας υποθηκεύεται καθημερινά σε οβάλ γραφεία μεταξύ Βρυξελλών και Βερολίνου, είναι τραγελαφικός ο τσακωμός για τη νομή της εξουσίας. 
Άμοιρα ευθυνών δεν είναι τα «μεγαλοστελέχη» του ΠΑΣΟΚ, ούτε η κοινοβουλευτική του ομάδα. Κάθε σύστημα απαξιώνεται εκ των έσω και το ΠΑΣΟΚ είναι σε νευρικό κλονισμό, τουλάχιστον μια δεκαετία. Δεν εξουσιοδότησε ο ελληνικός λαός κανέναν να φέρεται τόσο ανώριμα και επιπόλαια. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, αποτελεί δημιούργημα του ελληνικού λαού και λειτουργεί πάντα υπέρ του λαού και μόνο. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σύστημα,είναι κίνημα με σαφή ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση, με ψηφισμένο καταστατικό, με αρχές και αξίες. 

Ως νέα γενιά, ως νέοι άνθρωποι μες στην κοινωνία, ως ΠΑΣΟΚ απαιτούμε: 
· Άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου προς το αναλογικότερο και δικαιότερο. 
· Μείωση των βουλευτών από 300 σε 200 και μείωση των λειτουργικών δαπανών των πολιτικών γραφείων.
· Εξάλειψη της γραφειοκρατίας και του υπερτροφικού κράτους μπαμπούλα που έχει φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη αξιοποίηση του καθενός υπαλλήλου σε θέσεις που να διασφαλίζουν την παραγωγικότητα και την εύρυθμη λειτουργία του κράτους.
· Άμεσα κίνητρα για στροφή στην παραγωγική διαδικασία για τους κατ’επάγγελμα και όχι για τους κατεφημισμόν αγρότες. 
· Ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. 
· Κίνητρα για ριζική αποκέντρωση και ταυτόχρονη ενίσχυση της Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης. 
· Άνοιγμα όλων των λογαριασμών στην Ελβετία και καταπολέμηση του μαύρου χρήματος απ’όπου κι αν προέρχεται, όπου κι αν πηγαίνει. 
· Καθιέρωση και «πόθεν» σε όλα τα αιρετά αξιώματα (όχι μόνο «έσχες»). 

Η κρίση είναι πρώτιστα κρίση θεσμών, κρίση στις σχέσεις κράτους-πολίτη-πολιτικού, κρίση ενός συστήματος που ονομάστηκε τόσα χρόνια ευνοιοκρατία. Ώρα να μπει ένα τέλος και αυτό το τέλος θα το βάλει η νέα γενιά, το νέο δυναμικό του ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά στους ισνογκούντ και τους ηγεμόνες χάρισμα τους τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί.

ΣΩΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 
ΖΑΡΚΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 
ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 
ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.