Έγινε η κατάθεση στεφάνου και απεδόθησαν οι οφειλόμενες τιμές στον ήρωα Στρατηγό Ιωάννη Καραβία.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κανδήλα 26 /01/2012 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
Π Ρ Ο Σ 
1. Εφημερίδα «ΑΛΥΖΙΑ» 
2. Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

Για την αποκατάσταση της αλήθειας την οποία οφείλουμε όλοι να υπηρετούμε και όλων των τυχόν θιγομένων από το περιεχόμενο της επιστολής του γνωστού συνδημότη μας κ. Νταή Νικολάου, η οποία δημοσιεύεται στην τελευταία σελίδα του τελευταίου τεύχους της εφημερίδας «ΑΛΥΖΙΑ», είμαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω ότι:
Ο υπογράφων, με τον Διευθυντή του Λυκείου Μύτικα κ. Πολίτη Νικόλαο, έχοντας επίγνωση των τιμών που οφείλουμε εμείς οι νεώτεροι σε όσους συμμετείχαν και μάλιστα με αξιόλογη συνεισφορά, στους αγώνες του έθνους μας σε κρίσιμες για την ύπαρξη του περιόδους, φρόντισαν για την απόδοση τιμών στον γνωστό πατριώτη μας και ήρωα του έπους 1940 αείμνηστο Στρατηγό Καραβία Ιωάννη
Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες με τη σημαία του Λυκείου Μύτικα, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή και τους καθηγητές τους, πριν την αναχώρηση τους για τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, απέδωσαν τις οφειλόμενες τιμές και κατέθεσαν στεφάνι στον ανδριάντα του ήρωα συμπατριώτη μας. 
Συνεπώς δεν «καθεύδομεν», όπως αναφέρει ο επιστολογράφος, ούτε είμαστε «αγνώμονες». Αντιθέτως, ο Δήμος διά του Αντιδημάρχου και η Σχολική Κοινότητα με το Λύκειο Μύτικα τίμησαν τον ήρωα μας. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΛΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.