Παράσταση από κατοίκους του Μύτικα είχαμε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.


Σε συνέχεια της λαϊκής συνέλευσης και του ψηφίσματος των κατοίκων του Μύτικα, που είχαμε τη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ), τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία των κατοίκων του Μύτικα επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Κολονέλο.
Του έθεσαν υπ' όψη το τεράστιο πρόβλημα της αστυνόμευσης της περιοχής και του γνωστοποίησαν το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων. Επίσης του έθεσαν μετ' επιτάσεως το θέμα του Αστυνομκού Σταθμού Μύτικα και της ανάγκης επάνδρωσης του. Σε αυτό αυτό το σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε στους κατοίκους ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανδρώσεως μιας και το Υπουργείο δεν δημιουργεί πλέον μικρά αστυνομικά τμήματα, αλλά τα λεγόμενα πολυδύναμα. Μάλιστα τόνισε ότι σύντομα το κτίριο θα ξενοικιαστεί από το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη.
Επίσης ανέφερε ότι με το θέμα το συνεχόμενων κλοπών στο Μύτικα ασχολείται η Αστυνομία και κάνει τις ενέργειες εκείνες για να εντοπίσει τους δράστες χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.