Διαθέσιμη εφαρμογή για Android smartphones με πληροφορίες για τη πανέμορφη Λευκάδα.


Στο Google Play (πρώην Android Market) μπορούν να βρουν από χθες την εφαρμογή Lefkada Island Info, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα Android.
Η εφαρμογή η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν, δημιουργήθηκε εθελοντικά από την ομάδα του My Lefkada (www.mylefkada.gr) με την στήριξη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων Νήσων που παραχώρησε με έγγραφη άδεια το δικαίωμα χρήσης των περιεχομένων της ιστοσελίδας της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας (www.lefkada.gr), για την δημιουργία της εφαρμογής.


Ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να βρει στην εφαρμογή χρήσιμες πληροφορίες για την Λευκάδα όπως στοιχεία για την Γεωγραφική θέση, την φύση, την ιστορία, τον πολιτισμό, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, τα τοπικά προϊόντα, τις παραλίες του νησιού, τις εκδηλώσεις, χρήσιμα τηλέφωνα και πολλά άλλα. 
Η εφαρμογή εμφανίζεται στην συσκευή του χρήστη με την μορφή βιβλίου το οποίο μπορεί ο χρήστης να "ξεφυλλίσει" περνώντας το δάχτυλο του πάνω στην οθόνη της συσκευής. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το κεφάλαιο που θέλει να διαβάσει καθώς επίσης και το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς, το διάστημα των σειρών καθώς και το χρώμα του φόντου.


Για την εγκατάσταση της εφαρμογής αρκεί οι χρήστες των συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android να μπουν στο Google Play (Android Market) από την συσκευή τους και να κάνουν αναζήτηση με την λέξη Λευκάδα (ελληνικά ή αγγλικά) και στην συνέχεια να επιλέξουν εγκατάσταση της εφαρμογής ή να βρουν την εφαρμογή στο Google Play από τον υπολογιστή τους και να επιλέξουν εγκατάσταση. 
Για να δείτε την εφαρμογή από τον υπολογιστή σας κάντε κλικ [εδώ]. Αυτή την στιγμή η εφαρμογή διατίθεται μόνο στα ελληνικά αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει η διαδικασίες να γίνει διαθέσιμη και σε άλλες γλώσσες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.