Εκδηλώσεις στο 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας για την υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας.


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουν τα σχολεία μας, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012, στις 08:30 π.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με αφορμή την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στη Βόνιτσα, στα πλαίσια της Λαμπαδηδρομίας των ΧΧΧ Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012».
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τρεις σημαντικοί αθλητές από τον τόπο μας, ο Πάτσης Ανδρέας, η Ντάρδη Βασιλική, και ο Μπακοχρήστος Δημήτριος οι οποίοι θα μεταφέρουν τη φλόγα ως λαμπαδηδρόμοι. 

Οι Διευθυντές 

Τσαβαλά Γεωργία – Συγκούνας Παναγιώτης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012, 8:30 π.μ 
Αίθουσα εκδηλώσεων Δημ. Σχ. Βόνιτσας 

1. Παρουσίαση με θέμα: «Ολυμπιακό πνεύμα και ιδεώδες στο πέρασμα των αιώνων», από τους μαθητές του σχολείου.
2. Ενημέρωση για τη διοργάνωση της Λαμπαδηδρομίας στη Βόνιτσα και παρουσίαση των τριών αθλητών στους μαθητές από τον υπεύθυνο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας Δημάκα Δημήτριο.
3. Γνωριμία και συζήτηση με τους τρεις σημαντικούς αθλητές από τον τόπο μας, Πάτση Ανδρέα, Ντάρδη Βασιλική, και Μπακοχρήστο Δημήτριο, οι οποίοι θα μεταφέρουν τη φλόγα ως λαμπαδηδρόμοι. 

Υπεύθυνες διοργάνωσης.
Χρηστιά Ευαγγελία
Κόκοτα Τάνια

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.