Αποτελέσματα εκλογών στο Μύτικα.


Με το που θα τελειώσει η καταμέτρηση, θα αναρτήσουμε τα αποτελέσματα στα δύο εκλογικά τμήματα του Μύτικα. Στις σημερινές εκλογές συμμετέχουν και διεκδικούν τη ψήφο μας 29 κόμματα. Με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βάζει για Βουλευτής ο Μυτικιώτης Πάνος Παπαδόπουλος στον οποίο ευχόμαστε καλά αποτελέσματα και θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε πως πήγε. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Μύτικα με αριθμούς θα φαίνονται στο παρακάτω διάγραμμα ράβδων, ενώ τα ποσοστά των κομμάτων στο παραπάνω διάγραμμα πίτας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Ψήφισαν: 498
Άκυρα-Λευκά: 7

10 σχόλια:

  1. Χαμενοι στο διαστημα ειναι Μνημονιακοι και αντιμνημονιακοι!
    Δεν καταλαβαν τιποτα. Επειμενουν στα κλισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΗΡΘΕ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θΕΛΩ ΝΑ ΣAΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ" ΣΑΣ ΜΑΓΚΙΑ....

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ 06:16 ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΘΟΣ.ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣ. ΕΧΩ ΜΥΣΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΥΤΟ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΧΘΕΣ...ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ....

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 80-85% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΨΗΦΗΖΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΟΡΙΝΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΛΥΨΕΙ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙς ΜΥΤΙΚΩΤΙΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΥ ΗΡΤΕ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΜΡΑΒΟ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΟΨΕ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ!
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΕΞΙΣ ΤΣΙΠΡΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς αυτούς ο Αλέξης όχι κυβέρνηση αριστεράς δεν κάνει [καλά μιλάμε ότι αυτό είναι το ανέκδοτο της χιλιετίας, πιο πιθανό είναι να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή (με τον Καμμένο, το ίδιο είναι)παρά με το ΚΚΕ], αλλά ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του δεν θα τον ήξερε. Κι επειδή το παιχνίδι το ξέρει (ξύπνιο παιδί είναι), ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει? Αντρέα τον έλεγαν εκείνο τον παλιό?

      Διαγραφή
  5. Για αλλη μια φορά ο λαός διαλέγει τις εύκολες λύσεις, τα λεφτά υπάρχουν!
    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος συναγωνίζονται σε λαικισμό, δυστυχώς όμως οι συνέπειες τις ασχετοσύνης τους θα είναι βαρύτατες στην οικονομική διάλυση του τόπου. Δεν καταλαβαίνουν οτι επίτηδες η Μέρκελ αναφέρεται σε επικείμενη καταστροφή του ευρω σε περίπτωση χρεωοκοπίας της Ελλάδος και το κάνει αυτό για να τσιμπήσουν οι ανίδεοι σαν τους Τσίπρα και Καμμένο. Στην ουσία η ΕΚΤ εχει προετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια για αυτό το σενάριο, το σχέδιο λέγεται Μαύρος Κύκνος και περιλαμβάνει την εγγύηση των καταθέσεων των άλλων χωράν του ευρω, την απεριόριστη ρευστότητα και άλλα πολλά. Τώρα οσοι πιστέυουν οτι ο Ολαντ θα προτιμήσει την υποστήριξη της Ελλαδος διαλύοντας τον Γαλλογερμανικο άξονα, πλανώνται οικτρα.... όταν θα επιστρέψουμε στην εποχή του χυλού με καλαμπ$οκάλευρο τότε μόνο θα καταλάουμε οτι η Αριστερά και ο επιθετικός λαικισμός του Καμμένου δεν έδωσε πουθενά στο κόσμο αξιόπιστες λύσεις και ουτε πρόκειται να δώσει στην Ελλάδα. Ηρεμία και νηφαλιότητα χρειαζόμαστε και οχι υπερβολές που θα μας οδηγήσουν στα ακρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑλα εκαναν και τιμωρησαν πασοκ και νδ.αλλα ρε παιδι μου αυτος ο Τσιπρας και οι γυρω του πανε να βγαλουν πανω στην ελλαδα τα απωθημενα τους απο τοτε που ηταν κνιτες.
    Εχει το θρασος με 16% να θελει να επιβληθει στους υπολοιπους και παραποιει τα γεγονοτα.
    Παντως αριθμητικα συμφωνα με τις εκλογες οι ευρωπαιστες-μνημονιακοι ειναι περισοτεροι περιπου 40% απο τους αντιευρωπαιστες-αντιμνημονιακους που ειναι γυρω στο 30%.αν βγαλεις και το κκε που ουτε να τον συναντησει θελει πεφτει ποιο χαμηλα. Με το καμενο συμφωνει μονο στο θεμα μνημονιο. τοτε γιατι πλειοψηφικο ρευμα τσαμπουναει?
    Το παιδακι ταχει παιξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.