Καινούριο δημοτικό πάρκινγκ θα είναι σύντομα έτοιμο για χρήση.

Μένει μία στρώση από μπάζα ακόμη και το δημοτικό πάρκινγκ θα δωθεί σύντομα για χρήση.
Όλοι ξέρουμε ότι τη καλοκαιρινή περίοδο ο Μύτικας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης αυτοκινήτων. Τα αυτοκίνητα είναι πάρα πολλά μιας και στο Μύτικα σταθμεύουν και τα αυτοκίνητα που είναι απέναντι στα νησιά Κάλαμο και Καστό. Όλοι ξέρουμε τη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι.
Ο Δήμος προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με μία έξυπνη είναι αλήθεια λύση. Προτείνει σε ιδιώτες που έχουν οικόπεδο στο Μύτικα να τους τo καθαρίσει και να τo μπαζώσει με ανταποδοτικό όφελος να το παραχωρήσουν σαν δημοτικό πάρκινγκ. Έτσι και ο Δήμος έχει όφελος, αλλά και ο ιδιώτης, που έχει το οικόπεδο του καθαρό, χωρίς να αποτελεί εστία μόλυνσης και φωλιά τρωκτικών και φιδιών.
Μία τέτοια περίπτωση είναι και το οικόπεδο στη περιοχή της Εκκλησίας του Αγ. Νικολάου που πρόσφατα καθαρίστηκε από το Δήμο και μπαζώθηκε και μένει ακόμα μία στρώση μπάζα για να αρχίσει να λειτουργεί ως δημοτικό πάρκινγκ.
Το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι σε μία πολύ καλή περιοχή, στην είσοδο του πεζόδρομου, που μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά ώστε κάποιοι να πειστούν να παρκάρουν εκεί και να μην μπαίνουν στο πεζόδρομο. Καλή λοιπόν η κίνηση του Δήμου και την επικροτούμε, τα καλά να λέγονται.

3 σχόλια:

  1. To ερώτημα παραμένει... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ;

    Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο ! Στο Μύτικα ΚΑΝΕΙΣ επεγγελματίας (πλην ολιγαρίθμων εξαιρέσεων ) δεν κόβει απόδειξη για ΚΑΜΜΙΑ συναλλαγή ! Ελπίζουμε να χρεώνουν parkingάνευ αποδείξεως ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχει φίλε επισκέπτη όπως καταλαβαίνω από το ύφος σου. Δυστυχώς πολλοί απο εμας τους ντόπιους δίνουν δικαιώματα σε κάποιους σαν εσένα να κάνουν σχόλια σαν το δικό σου. Αναρωτήσου όμως μήπως γι αυτή την κατάσταση φταις κι εσύ λιγάκι. Σεβάστηκες εσύ τον πεζόδρομο, το λιμάνι, τις παραλίες μας ή τις πινακίδες κυκλοφορίας; Έστω αυτές που υπάρχουν. Τα πάρκινγκ που έφτιαξε και σήμανε με πινακίδες επιτέλους ο δήμος τα βλέπω άδεια εντελώς. Μήπως τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αυτά που παραβιάζουν τον πεζόδρομο είναι όλα ντόπιων; Στην τελική από αυτούς που κακώς βέβαια δεν σου δίνουν αποδείξεις, τις ζήτησες και στις αρνήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, (ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ), ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ), ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ! ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚ...ΜΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥ; ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΗΛΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ; ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΕΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΗΛΑΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ" ! ΑΚΟΥ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !ΟΥΣΤ ΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.