Μια απάντηση στην αρχηγό της κατασκήνωσης του Μύτικα.


Αγαπητή κα. Θειάδου. 
Αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για την προσφορά τόσο τη δική σας, όσο και των παιδιών της κατασκήνωσης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Μύτικα, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ορισμένες απόψεις προς χάρη της αποκατάστασης της αλήθειας όπως και της αντίληψης ορισμένων απόψεων που εκφράσατε.
Σε σχόλια σας στο Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS (δείτε εδώ), αφήσατε σαφή υπονοούμενα ότι δε βοηθηθήκατε κατά την παραμονή σας στο Μύτικα καθώς επίσης ότι ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η κατασκήνωση δεν ήταν ο κατάλληλος. Ως απάντηση στα παραπάνω σας συνιστώ να διαβάσετε ξανά την απόφαση του Συμβουλίου της Τ.Κ Μύτικα η οποία ουσιαστικά κατοχύρωσε την κατασκήνωση στο χωριό μας. Μια ακόμη βοήθεια ήταν ο πλήρης καθαρισμός του χώρου στη θέση «Βορρός». Επίσης η παρέμβαση μας ώστε να σας παραχωρηθεί ηλεκτρικό ρεύμα και νερό από το συνεργείο του κ. Δ. Φραγκογιάννη, όπως και το ψυγείο που σας παραχώρησε η Τ.Κ Μύτικα για τις ανάγκες της κατασκήνωσης. Μια άλλη ήταν η παραχώρηση του χώρου στην κεντρική πλατεία του Μύτικα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γιορτή που ετοιμάσατε, παρόλο που την ίδια μέρα θα γίνονταν στον ίδιο χώρο η «γιορτή της σαρδέλας» εμείς ούτε σας το αρνηθήκαμε, ούτε σας υποδείξαμε άλλο χώρο. Όσο αφορά την καταλληλότητα, η μη του χώρου στη θέση «Βορρός», σας αναφέρω ότι δυο από τα μέλη της κατασκήνωσης που κοίταξαν το χώρο παρόντος εμού, τρείς περίπου εβδομάδες πριν, έμειναν εντυπωσιασμένοι απ’ αυτόν καθώς τους εξυπηρετούσε απόλυτα μια και βρίσκονταν πολύ κοντά στον οικισμό του Μύτικα και υπήρχε η δυνατότητα παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.
Το πιο σοβαρό όμως είναι άλλο:
Με τα συγκεκριμένα σχόλια σας μεταξύ άλλων πραγματοποιήσατε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, κάτι που ξεφεύγει εντελώς από τα όρια των αρμοδιοτήτων σας, κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε από δω και εμπρός είναι να ασχολείστε αποκλειστικά και μόνο με την ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού στους επόμενους τόπους που θα επισκεφτείτε. Αφήστε τα υπονοούμενα πολιτικού περιεχομένου σε άλλους. Δεν ταιριάζουν ούτε με την ηλικία των παιδιών που συνοδεύετε, ούτε με το σκοπό του εθελοντισμού και της προσφοράς που τόσο επιτυχημένα ανέδειξαν όλες τις μέρες της παραμονής τους στο Μύτικα. 

Τζάλας Κων/νος 

Πρόεδρος Τ.Κ Μύτικα

16 σχόλια:

  1. Έχει δίκιο ο πρόεδρος η παρέμβαση της αρχηγού σε πολιτικές αντιπαραθέσεις ήταν τουλάχιστον άστοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε Τ.Κ.Μύτικα "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί".Η κα Θειάδου πολύ εύστοχα και τεκμηριωμένα αναφέρθηκε στα της παραμονής τους στο Μύτικα!Ένα ψυγείο, η παρέμβασή σας για νερό και ρεύμα και η παραχώρηση του χώρου (για τα οποία κομπάζετε και κομπορρημονείτε) δεν αποτελούν δικαιολογία για την πλημμελή προσφορά σας στους κατασκηνωτές!Είναι σε όλους γνωστός ο χώρος της κατασκήνωσης για την ακαταλληλότητά του!
    Επί της ουσίας τώρα:
    Θα πρέπει να δέχεστε οποιαδήποτε "πολιτική" παρέμβαση στις δραστηριότητές σας ως όργανα της αυτοδιοίκησης!Μη διεκδικείτε το αλάθητο του πάπα!Τα παιδιά μας κατέδειξαν με τις δραστηριότητές τους ότι το ωραιότερο υπάρχει! Τον εθελοντισμό (θεληματικά προσφερόμενοι να κάνουν κάτι)!!!Δε χρειάζονται οδηγίες και υποδείξεις για τη δουλειά τους!Ξέρουν καλά τη δουλειά τους!"Ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες"!!!
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 1.Oι πινακίδες δε χρειάζονταν γιατί και να τοποθετούνταν, ποιος θα τις τηρούσε και θα τις συμβουλευόταν;
    2.Πέραν του κεντρικού δρόμου έχετε δει τα πάμπολλα και παμποίκιλα σκουπίδια στο "εσωτερικό" του Μύτικα. Ξεπεράσαμε και το Μπαγκλαντές!!!
    3.Κατά την ταπεινή μου άποψη η ανάρτησή σας αδικεί και τους κατασκηνωτές και εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Σύντροφε 9:42

    Καλό είναι πριν αποφασίσεις να παρεμβεις σε ένα θέμα να διαβάζεις προσεκτικά τις προηγούμενες αναρτήσεις και τα σχόλια. Γιατί απο τα γραφόμενα σου φαίνεται οτι δεν έχεις καταλάβει τι εννοεί ο πρόεδρος ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της αργηγου της κατασκήνωσης. Να σου εξηγήσω λοιπόν:
    Η κυρία Θειαδου αρχηγός της κατασκήνωσης στο Μυτικα έστειλε δυο σχόλια στην ανάρτηση με θέμα "ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ" στο ΜΥΤΙΚΑ ΠΡΕΣΣ. Μεταξυ αλλων αναφερει στο πρωτο σχολιο επι λεξη: " Δέν ξέρω τί λέγεται για την παραίτησή του. Εγώ, η Αθηναία, μετά από αυτά πού εισέπραξα, έστω τις πρώτες μέρες της Κατασκήνωσης, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ. Και για να μήν δημιουργούνται εντυπώσεις, σάς διαβεβαιώνων ότι τόν κ. Λύτρα τον γνώρισα την 1/8 πού ήρθε να μας υποδεχθεί και να μεσολαβήσει στον κ.Δημήτριο Φραγκογιάννη (από την ΕΛΙΝ), ώστε να μάς δώσει νερό και ρεύμα." Η κ.Θειάδου αναφέρεται στην παραίτηση του πρώην Αντιδημαρχου κ. Λύτρα παρεμβαίνοντας ουσιαστικά στα πολιτικά δρωμενενα του Δήμου Ξηρομέρου !!!! τι λέγονται για την παραίτηση του κ.Λυτρα ?? και τι ακουσε η κ.Θειαδου? και πότε πρόλαβε ν'ακουσει αφου οπως λεει η ιδια ηρθε στην Αλυζια 1/8 ενω ο κ.Λύτρας ειχε παραιτηθει?? μηπως καποιος τις τα μεταφερε???. Μάλιστα η κ.Θειαδου προχωρεί και σε πολιτικές κρίσεις και συμπεράσματα λεγοντας οτι απο αυτα δεν "ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" !!! Γιατι αισθάνθηκε την αναγκη η κ.Αρχηγός να παρει θεση στην παραίτηση ενος Αντιδημάρχου στο Δημο που έστησε την κατασκήνωση της?? Πως αυτή η "Αθηναία" όπως λέει ξερει τι εχει προηγηθεί στο Δημο Ξηρομερου?? και παίρνει θέση ουσιαστικά υπερ του Αντιδημάρχου σχετικά με την παιραιτηση του? Είναι λοιπόν σωστό και πρέπον η αρχηγός μια κατασκήνωσης να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ κατά αυτόν τον απαράδεκτο τροπο στις πολιτικές εξελίξεις του Δήμου που την φιλοξενεί??? είναι μέσα στις αρμοδιότητές της??
    Αυτα ηθελε να τονίσει με την παρέμβαση του ο Προεδρος της Τ.Κ Μυτικα συντροφε 9:42 και ελπιζω να σε διαφωτισα.

    Υ.Γ 1.Στα σπίτια τα δικά μας ακόμη δεν έχει "κρεμαστεί" καννενας συντροφε,
    2.Αν ο Δημος Ξηρομερου δεν βοηθησε τους κατασκηνωτες εχει καθε δικαιωμα η Αρχηγος να το κανει γνωστο στο κοσμο, αλλο ομως αυτο και αλλο η πολιτική παρέμβαση
    3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
    Καλη ανταμωση και καλο αερα σύντροφε


    Τ.Π (ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλαξετε. Μυαλά γιατί κάθε χρόνο πάτε προς τα πίσω δεν κοιτάτε την παλαιρο να ανοίξετε τα ματιά σας κύριοι άρχοντες 20 χρονια πίσω απο κάθε άποψη είσαστε Νερό δρόμοι. Αποχέτευση. Πάρκινγκ. Σέρβις Λιμάνι και αλλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ 20 ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟ.ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ; 30% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΥΜΑΤΑ (κοντα στην εκκλησία ) ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ οι ιδιοκτήτες των 70 ευρω τη βραδιά....οι κρίσεις δικές σας !

      Διαγραφή
  5. O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΠΛΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΙΑΔΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΙΑΔΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά τη συννομωσία και την πλεκτάνη που έστησε!!
    Σιγά ρε παιδιά!!Πλάκα κάνετε..??
    Οτι είναι έλος είναι εδώ που τα λέμε, αλλά μη τρελαινόμαστε κιόλλας.
    Αυτά μας μαράνανε και είμαστε 100 χρόνια πίσω.

    Και στην τελική θα έπρεπε να γίνει το καλύτερο για τα παιδιά και τους υπευθύνους της κατασκήνωσης. Τιμητικό είναι που επελέγη ο μικρός μας τόπος για αυτή τη δράση.
    Εάν αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει ο τόπος μας τότε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

    ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και λοιποί σχολιαστές.
    Φοβάμαι ότι τα γραφόμενά μου μεγαλοποιήθηκαν διότι η πρόθεσή μου, βεβαίως, κάθε άλλο παρά πολιτική ήταν.
    Το μόνο πού ήθελα ήταν να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν τόσο κατά την εγκατάστασή μας όσο και κατά την διάρκεια της παραμονής μας και συγκεκριμένα:
    • τον κ. Ταμπάκη και τον κ. Λύτρα που μεσολάβησαν ώστε να μας δοθεί νερό και ρεύμα από το συνεργείο του κ. Φραγκογιάννη, να καθαριστεί ο χώρος στη θέση Βορρός και να τακτοποιηθεί το θέμα των τουαλετών της κατασκήνωσης.
    • τον κ. Φραγκογιάννη (ΕΛΙΝ) που μας παρείχε δωρεάν το ρεύμα και το νερό.
    • τους κκ Βασίλειο Σούλα και Βασίλειο Πολύζο που με το υλικό και τις γνώσεις τους βοήθησαν την ομάδα των παιδιών που ασχολείτο με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας.
    • την κα Καραπιπέρη Δήμητρα που μάς βοήθησε παρέχοντας μας βοηθητικά υλικά στις εργασίες της ομάδας COB.
    • τον κ. Τζάλα Κων/νο που μας δάνεισε το ψυγείο του Πολιτιστικού Κέντρου.
    • τον κ. Ταμπάκη που μας παραχώρησε για 1 ώρα την πλατεία μπροστά στο Δημοτικό για να κάνουμε την τελετή λήξης της Κατασκήνωσής μας με την συμμετοχή πολλών παιδιών από τον Μύτικα.
    • την κα Παλουμπά Γεωργία που μας δάνεισε τον προτζέκτορα του Δημοτικού Σχολείου για την τελετή λήξης.
    • τον κ. Πολύζο Βασίλειο για τις πολλές φωτογραφίες από την τελετή λήξης που μας έστειλε και για τα τόσο ωραία λόγια που έγραψε.
    • την ιατρό του Κέντρου Υγείας για την φροντίδα που παρείχε σε Στέλεχος που αρρώστησε
    • όλους τους καταστηματάρχες που φρόντισαν να μην μας λείψει τίποτε και τέλος,
    • την κα Νάντυ Γαλάτη, Οδηγό και φίλη που στάθηκε στο πλευρό μας με κάθε τρόπο.
    Αν ξέχασα κάποιον, ζητώ να με συγχωρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο σας παληκάρια. Τα καταφέρατε έτσι για πλάκα και από τη στενοκεφαλιά κάποιων, μιά εκδήλωση που έγινε με σκοπό να διαφημιστεί λιγάκι αυτός ο τόπος που χρόνια τώρα πάει όλο και πιό πίσω, να γυρίσει μπούμεραγκ. Αντε αυτά τα παιδιά τώρα κ. Τζάλα να θελήσουν να ξανάρθουν στο χωριό σας. Φαίνεται ότι κάποιους από τους καθοδηγητές σας δεν τους αφήνει η μικροπολιτική να δουν πέρα από τη μύτη τους. Με τις υγείες σας και καλά κρασιά που λένε και στα μέρη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το να καταπιανομαστε απο μια ''αστοχια'' μιας γυναικας που τιμησε τον τοπο μας και ειχε θεληση να τον κανει ομορφοτερο δειχνει ποσο αχαριστοι ειμαστε.δεν μπορω να δεχθω οτι ειμαστε τοσο οπισθοδρομικοι και κακεντρεχεις!αντι να αφησουμε την οποια ''αστοχια'' της οδηγου και να δωσουμε βαση σε αυτα που τιμουν τον τοπο μας,τρωγομαστε με τα ρουχα μας.ενω υπαρχουν ανθρωποι που θελουν ο τοπος να παει μπροστα,η μιζερια,η καχυποψια και οι φυτιλιες μας πανε 100 χρονια πισω.δε μενω μονιμα εδω πλεον,αλλα καθε φορα που γυριζω διαπιστωνω με απογοητευση οτι η κατασταση ως προς τη νοοτροπια γινεται χειροτερη.η προοδος δεν ειναι θεμα πολιτικης παραταξης!τι δημαρχος τι προεδρος τι κατοικος του τοπου,πες ενα ευχαριστω που σε τοσο δυσκολους καιρους ηρθε ο εθελοντισμος να αγιασει στο Ξηρομερο(!)και σταμάτα εκει.μην εξευτελιζομαστε στον ξενο κοσμο,παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Πάρτε τα" κυρία Θειάδου!!
    Σας απαντήσαμε, έτσι για να δείτε ότι στο Δήμο μας δεν παίζουμε.
    Για να ξέρετε ότι δεν έχουμε γατάκια προύχοντες και ακολούθους.
    Γιατί όποιος πάει να τα βάλει με το πρότυπο του δήμου που έχουμε-το παράδειγμα προς μίμηση-, εμείς τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.
    Άντε γεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου νομιζω οτι καπου μπερδευτικες... Μαλλον παραδειγμα προς αποφυγην θα ηθελες να πεις αλλα δεν πειραζει..συγχωρεμενος!!!

      ααααα! Εχω μια καλη συνταγη για στιφαδο, να στην στειλω?

      Διαγραφή
  12. AΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι πραγματικά κρίμα όλο αυτό που γίνεται που δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω...
    Ήρθαμε στην περιοχή σας 11 μέρες για να περάσουμε καλά και ταυτόχρονα να προσφέρουμε έργο. Αντί λοιπόν να ασχολούμαστε με τα θετικά αυτής της υπόθεσης καθόμαστε και ασχολούμαστε με μία φράση της αρχηγού μας....
    Κύριοι έαν δεν είχατε αναπαράγει τόσο πολύ το θέμα, είμαι σίγουρη ότι θα είχε κλείσει. Οι δήμοτες σας ξέρουν και μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπερασματα!
    Τωρα το εάν βοηθηθήκαμε και πόσο το ξέρουμε τόσο εμείς όσο και έσεις....
    Και κλείνοντας θα ήθελα να σας πω πόσο τυχεροί σταθήκαμε και εμείς αλλά και εσείς διότι μακάρι η μόνη μας αγωνία όσο αφορά τον κατασκηνωτικό χώρο να ήταν το έλος. Αλλα δυστυχώς δεν ήταν...
    Ελπίζω το θέμα να κλείσει επιτέλους!
    Αγλαϊα
    Στέλεχος κατασκήνωσης Μεγάλων Οδηγών, Αλύζια 2-12.8.2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντί άλλων, καλό είναι να γνωρίζει η Αλυζία ότι στο Facebook φιγουράρει εδώ και ένα μήνα η φράση TA MYςΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ, που ήταν και ο τίτλος της κατασκήνωσης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Οι Οδηγοί αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες με γλυκά και επαινετικά σχόλια για την περιοχή και για τις εμπειριές και φιλίες ζωής που απέκτησαν κατά την παραμονή μας στην αλυζιακή γη. Καλύτερη προβολή του τόπου με τα μάτια εφήβων δεν μπορώ να φανταστώ.

    Καλό χειμώνα να έχουμε, με διάθεση να ρίχνουμε και μια ματιά φροντίδας στις ανάγκες του διπλανού μας.
    Φιλικά,
    Αννα
    Στέλεχος κατασκήνωσης Μεγάλων Οδηγών, Αλυζία 2-12.8.2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.