Τρίτωσαν οι νίκες για τον Αλυζιακό. Τρία στα τρία και κοιτάει προς την κορυφή.


Δύσκολη εντός έδρας νίκη για τον Αλυζιακό είχαμε την Κυριακή 14/10. Η ομάδα μας αντιμετώπισε την σκληροτράχηλη ομάδα του Αετού και κατάφερε να νικήσει με σκορ 2-1. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο κάτι που ευνοεί την τεχνική ομάδα του Μύτικα. Το βαρύ από τη βροχή τερέν μοιραία οδήγησε το παιχνίδι στη δύναμη και η δημιουργία φάσεων δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση.
Τελικά η ομάδα μας, μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αετού και να πάρει τη νίκη και μαζί το τρίποντο με το οποίο διατηρείται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας κουβαλά από πέρυσι τιμωρία -2 βαθμών γι αυτό και δεν πατά στη κορυφή παρόλο το τρία στα τρία που έχει κάνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στα του αγώνα τώρα, το σκορ άνοιξε για τον Αλυζιακό ο φορμαρισμένος Άρης Αποστολάκης, με μακρινό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή στο 15ο λεπτό. Το 2-0 έγινε από στημένη φάση φάουλ και κεφαλιά του Σωτήρη Αποστολάκη ο οποίος είχε αφήσει τα αμυντικά του καθήκοντα και είχε προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή. Μία δουλεμένη φάση, όπου το στημένο εκτελεί ο σπεσιαλίστας Δημήτρης Κατσαούνης και ο τρυπωμένος και με πάντα καλές τοποθετήσεις Σωτήρης Αποστολάκης γράφει το γκολ. Έτσι ο Σωτήρης έχει φτάσει ήδη τα τέσσερα γκολ αν και αμυντικός. Οι φιλοξενούμενοί κατάφεραν να μειώσουν στο 85ο λεπτό, με εξαιρετική εκτέλεση απ' ευθείας φάουλ.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

1 σχόλιο:

  1. Η ομάδα είναι καλή και για αυτή τη κατηγορία έχει παραπάνω ποιότητα. Καλή επιτυχία στους παίκτες, το προπονητή και στη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.