Δυνατά μπήκε στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣΑ Αιτ/νίας ο Αλυζιακός.


Ξεκίνησε την Κυριακή 30/9 το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣΑ Αιτ/νίας, με εναρκτήριο παιχνίδι για τον Αλυζιακό με την ΑΕ Χαλκιόπουλων. Επιστροφή για τον Αλυζιακό στο γήπεδο του, μετά την περυσινή χρονιά των «εντός» έδρας αγώνων στο γήπεδο του Αστακού και άνετη επικράτηση με 2-0.
Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Αλυζιακός, με το σκορ να ανοίγει νωρίς, στο 10ο λεπτό περίπου, από στημένη φάση και προώθηση του κεντρικού μπακ της ομάδας μας Σωτήρη Αποστολάκη, ο οποίος πάντα ξέρει να παίρνει καλές θέσεις και να εκμεταλλεύεται τις στημένες μπάλες για την ομάδα μας. Εκτελεστής του κόρνερ ο σπεσιαλίστας Δημήτρης Κατσαούνης, κεφαλιά του Σωτήρη και τόσο απλά το 1-0.


Η ομάδα μας πίεσε για να κάνει γρήγορα το 2-0, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης στη τελική προσπάθεια ήταν η αιτία να χαθούν πολλές ευκαιρίες. Τελικά το 2-0 έγινε στα μέσα του 2ου ημιχρόνου, πάλι από κόρνερ που εκτέλεσε ο Άρης Αποστολάκης και κεφαλιά αυτή του φορά του Χατζαρά.


Συμπερασματικά θα λέγαμε γι αυτή τη πρώτη αγωνιστική, ότι η νεανική ομάδα του Αλυζιακού, μπαρουτοκαπνισμένη από την Α' κατηγορία πέρυσι, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη Β' κατηγορία και εμείς παρότι είναι νωρίς ακόμα θα πούμε ότι έχει δυνατότητες ακόμα και για την άνοδο. Επίσης η επιστροφή της ομάδας στην έδρα της μέσα στο Μύτικα είναι μεγάλη δύναμη. Με την υποστήριξη των φιλάθλων μέσα στο γήπεδο της δύσκολα η ομάδα μας θα χάσει βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας.


Την Κυριακή 7/10 έγινε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να έχει δύσκολο αγώνα εκτός έδρας με τη γειτονική Πάλαιρο. Πολύς κόσμος στο γήπεδο και υπέροχη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους της Παλαίρου. Εξαίσια εμφάνιση για την ομάδα μας και νίκη με 1-3. Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα μας και όπως μας είπε σε προφορική συζήτηση ο Πρόεδρος της ομάδας μας Θόδωρος Λιβιτσάνης, η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πετούσε κάνοντας ανεπανάληπτα τετ α τετ μπροστά στην εστία του Α.Ο Παλαίρου. Για την ιστορία, προηγήθηκε η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου στο 20ο λεπτό και ισοφάρισε με το Σωτήρη Αποστολάκη η ομάδα μας στο τέλος του 1ου ημιχρόνου.



Στο 2ο ημίχρονο επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας και το 1-2 από το Σωτήρη Αποστολάκη. Το 1-3 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από το Κατσαούνη Δημήτρη, πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργαλής.
Η ομάδα μας έχει δύο στις δύο νίκες και 4 βαθμούς λόγω της περυσινής τιμωρίας των -2 βαθμών.
Επ' ευκαιρία να πούμε και τα συγχαρητήρια μας στο φίλο και Πρόεδρο του Αλυζιακού Θόδωρο Λιβιτσάνη και στη γυναίκα του Στεφανία, να σας ζήσει η κόρη σας. Γκούρα πάνε να αλλάξεις τη μικρή.....
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

2 σχόλια:

  1. Πρόεδρε.....
    Βουκεφάλας Λάρισας. Πάρε παράδειγμα και κάνε κινήσεις ανάλογες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος ειναι αυτος ο παρεισακτος αριστερα με την λευκη την μπλουζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.