Νίκη 3-2 για τον Αλυζιακό, σε ένα αγώνα με πολλές συγκινήσεις και χιτσκοκικό φινάλε.


Την τύχη να απολαύσουν ένα καταπληκτικό παιχνίδι είχαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μύτικα το Σάββατο στις 15/12. Ο δεύτερος στη βαθμολογία Αλυζιακός αντιμετώπιζε την ομάδα της Κατούνας, η οποία αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει.
Το ματς ξεκίνησε αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες, με την ομάδα της Κατούνας όμως να πατά καλύτερα στο γήπεδο και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 15λεπτο, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να απειλεί. Από αυτό το σημείο ο Αλυζιακός άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να αναλαμβάνει τον έλεγχο του αγώνα.


Το 1-0 για την ομάδα του Μύτικα έκανε στο 20ο λεπτό περίπου ο Γιώργος Τριποτσέρης, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα, έμπνευση του Σωτήρη Αποστολάκη, η οποία έκοψε την άμυνα των φιλοξενουμένων σαν βούτυρο, βγάζοντας τον Γιώργο απέναντι από το τερματοφύλακα. Εύκολη υπόθεση το γκολ για τον φορμαρισμένο Γιώργο Τριποτσέρη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου καθώς στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα οι ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλυζιακός μπήκε πολύ δυνατά και από την αρχή ζήτησε το δεύτερο γκολ το οποίο θα «κλείδωνε» το παιχνίδι. Ευτύχησε να το πετύχει γρήγορα, στο 53ο λεπτό περίπου, έπειτα από φάση διαρκείας και αναμπουμπούλα μέσα στη περιοχή της Κατούνας, ο Γιώργος Τριποτσέρης με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0. Μεγάλη ευθύνη σε αυτό το γκολ φέρει και ο τερματοφύλακας της Κατούνας ο οποίος κυριολεκτικά το «έπνιξε» όπως λέμε στη ποδοσφαιρική γλώσσα.


Με το σκορ στο 2-0 όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο και δυστυχώς και οι παίκτες μας όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, είπαν ότι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η σκληροτράχηλη όμως ομάδα της Κατούνας δεν είχε την ίδια γνώμη και εδώ θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα στην ομάδα της Κατούνας, η οποία αποδείχτηκε μία από τις καλύτερες ομάδες που έχει περάσει από το Μύτικα στο φετινό πρωτάθλημα. Με αντεπίθεση λοιπόν διαρκείας και με πίστη ότι μπορούν να το γυρίσουν το ματς, κατάφεραν να ισοφαρίσουν χτυπώντας στο 64ο λεπτό και στο 76ο. Σε όλη αυτή τη διάρκεια της αντεπίθεσης της Κατούνας, η ομάδα μας δεν αξιοποιούσε τους πολλούς χώρους στην άμυνα των φιλοξενουμένων και όλες οι αντεπιθέσεις μας πήγαιναν χαμένες.


Με το παιχνίδι στο 2-2 και την ομάδα της Κατούνας με ανεβασμένη την ψυχολογία το διπλό δεν φαινόταν καθόλου απίθανο. Σε αυτό το σημείο κάποια offsides ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες από την πλευρά των παικτών και του πάγκου των φιλοξενουμένων.
Και έφτασε η καθοριστική φάση του 85ου λεπτού, όπου σε αντεπίθεση της ομάδας μας υπήρξε μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή της Κατούνας, όπως όλοι καθαρά είδαμε, ο διαιτητής όμως είδε ότι το μαρκάρισμα έγινε πάνω στη γραμμή της περιοχής και έδωσε φάουλ. Για κάποιο όμως παίκτη μας τα φάουλ σε αυτό το σημείο είναι σαν πέναλτυ!!!


Με αγωνία οι φίλαθλοι παρακολουθούν το δραματικό ματς.
Ο σπεσιαλίστας λοιπόν Δημήτρης Κατσαούνης έστησε την μπάλα και εκτελώντας πέρασε την μπάλα από το τείχος και την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα της Κατούνας. Το 3-2 πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φιλάθλους και ένα δραματικό ματς έλαβε τέλος. Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων προς τον επόπτη κυρίως που έλεγχε την επίθεση της Κατούνας ήταν πολύ έντονες κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια.

Η καθοριστική φάση. Η μπάλα φεύγει από το μαγικό αριστερό πόδι του Δημήτρη Κατσαούνη και συστημένη καταλήγει στα δίχτυα του τέρματος της Κατούνας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Εδραιωμένος πλέον στη 2η θέση ο Αλυζιακός, μετά και από τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του μαραθωνίου του πρωταθλήματος.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.