Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Δ.Ε. Αλυζίας από το Ν.Π. του Δήμου Ξηρομέρου.


Την Πέμπτη 27/12 θα γίνει η γιορτή για τα μικρά παιδιά της Δ.Ε. Αλυζίας με διοργανωτή το Ν.Π. του Δήμου Ξηρομέρου. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων στο κτίριο του Δημαρχείου στην Κανδήλα.

14 σχόλια:

  1. TI KATI EINAI KAI AYTO. Η ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 4:47 αν πρέπει να πούμε μπράβο τότε θα πούμε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τον τρόπο που αντέδρασε και να συγχαρούμε την κυρία αντιδήμαρχο που αντελήφθη το λάθος του σχεδιασμού και το διόρθωσε σε χρόνο ρεκόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όλα τα παραπάνω θα απαντήσω με μια παροιμία (αλλού βαρούν τα κρούταλα και αλλού χορεύει η αρκούδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΥΤΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ Τ Ι Π Ο Τ Α.
    Ε ΡΕ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 5:39 μ.μ. κι εγώ Μυτικιώτης είμαι αλλά θα σου πω ότι συμφωνώ με το φίλο 9:33 μ.μ. Σκέψου το λίγο καλύτερα γιατί δε νομίζω ότι ο τοπικοί αντιδήμαρχοι ενδιαφέρονται λιγότερο από κάποιους άλλους που λαϊκίζουν εκ του ασφαλούς. ΄Εξω απ το χορό ξέρουν όλοι να χορέυουν. Και κάποιοι που αρνήθηκαν να χορέψουν και προτίμησαν το πρώτο τραπέζι πίστα, δεν δικαιούνται να μιλούν. Και μάλιστα τώρα που έφτασε ο καιρός να σηκωθούν και να πάνε σε πίσω τραπέζι. Και ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 1105 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΜΠΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥ ΘΩΜΑ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΚΑΝΤΗΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ...Τ Ι Π Π Ο Τ Α.
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ.... ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,,,, ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΨΑΡΑΔΩΝ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΣΚΑΦΑΤΩΝ,ΓΕΩΡΓΩΝ, ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ .
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ? ΑΠ΄ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Δ. ΑΛΥΖΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ Κ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑ Κ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΚΡΙΜΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1105 TO ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΘΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΧΟΡΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΙΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ, ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΙΓΕΝΗ ΓΡΙΒΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 1952 "ΟΤΙ ΕΔΟΞΑΣΘΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ".
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
    "ΑΜΦΙΒΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 3 07 κατ αρχας χρονια σου πολλα.
    Ομως κριμα ειναι για το χωριο μας τον πανεμορφο Μυτικα που τον καταντησαν κομπολο΄΄ι διαφορων.
    Ναι ειμαστε δοιηκητικα στο δημο Αλυζιας πρωτα και τωρα στο δημο Ξηρομερου αλλα το χωριο μας δεν το προδινουμε.
    Οχι ανταγωνηστικα με αλλα χωρια, αλλα αγαπαμε το χωριο μας και λυπουμαστε να το αγνωουν δημος και αντιπολητευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4:38 καρφώθηκες! Σε καταλάβαμε αν και συλλαμβάνεσαι κρυπτόμενος και ..κουκουλοφόρος, κάτι για το οποίο κατηγορείς άλλους! Και ως τέτοιος γελιοποιείσαι. Φαντάσου να εμφανιστείς κιόλας! Όσο για το χορό που ξέρεις το πήραμε το μάθημά μας. Αυτοί που έμαθαν εσένα και κάποιους άλλους σαν κι εσένα να χορεύεις μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αργία μήτηρ πάσης κακίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΦΙΛΕ 12:51 ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ!! ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλο κακιούλες είσαι 10.42. Τόσο πολύ ζηλεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.