Τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμός εσόδων και προϋπολογισμός εξόδων Δήμου Ξηρομέρου 2013.


Τρία σημαντικά έγγραφα σας παρουσιάζουμε σήμερα. Το τεχνικό πρόγραμμα, τον προϋπολογισμό εσόδων και τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου Ξηρομέρου για το οικονομικό έτος 2013. Να σας θυμίσουμε ότι το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός αρχικά καταψηφίστηκαν (δείτε εδώ) από το Δημοτικό Συμβούλιο και επανήλθαν με τροποποιήσεις και έτσι ψηφίστηκαν με οριακή πλειοψηφία (δείτε εδώ).
Αυτά που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι αυτά που τελικά ψηφίστηκαν. Ευχαριστούμε πολύ τον υπάλληλο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Γερολύμο Σωτήριο για την άμεση ανταπόκριση του στο επίσημο αίτημα μας να έχουμε τα έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή. Ακολουθούν τα τρία έγγραφα προς ενημέρωση των δημοτών-αναγνωστών του Blog.


Τεχνικό πρόγραμμα Δήμου Ξηρομέρου 2013.

Προϋπολογισμός εσόδων Δήμου Ξηρομέρου 2013.

Προϋπολογισμός εξόδων Δήμου Ξηρομέρου 2013.

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ , "ΦΩΝΑΞΑΤΕ" , ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ. ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε αγαπητέ φίλε 10.56 π.μ. Και για πιο λόγο ένας δημότης του Δήμου Ξηρομέρου που εργάζεται και κατοικεί στην Πάτρα πρέπει να πάει στον Αστακό να πάρει αυτα που αναφέρετε και να μην μπορεί να τα έχει μεσω του ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ; Γιαυτό εγινε ο νόμος του ΔΙΑΥΓΕΙΑ κι οχι να ταλεπωρείται ο πολίτης ( βενζίνες , χάσιμο χρόνου εργατοωρών κ.λπ ). Το ότι μαθαίνουμε κάτι π.χ για τις αναρίθμητες κατατμήσεις και τις απευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών ,το οφείλουμε πάνω απ΄όλα σαυτό το μπλοκ που μας φιλοξενεί και έχει όνομα MYTIKASPRESS και το ευχαριστούμε. Τα υπόλοιπα είναι απλά φληναφήματα ή κατά το κοινώς λεγόμενο στο Ξηρόμερο "Περδικοκλάδες" και άλλα λόγια νάγαπιόμαστε...

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.
      ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ
      "ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ"
      ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
    3. κ.3.32μ.μ σας απαντω με τη θρησκευτική ρήση : "πάτερ άφες αυτοίς , ου γάρ οίδασι τι ποιούσι...". Κι ο νοών νοείτω. Σας τεριάζει γάντι , μιας κι ενοχλήσθε τόοοοσο πολύ απ τις απλές - ΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ- παρατηρήσεις ενός απλού πολίτη μας που λέει την άποψη του. Αλλά εσείς έχετε την απαίτηση να ρθεί απο την Πάτρα να πάρει τον εικονικο προυπολογισμό !! Βρε που ζούμε ;

      Διαγραφή
  3. ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΚΑΛΑ ΕΧΕΙ; ΚΑΜΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΙΛΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΑΠΑΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΠΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ? ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΕΓΩ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΓΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΕΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Η ΠΑΤΡΑ. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΦΑΞ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι αλήθεια οτι μετα την καταδίκη του ΨΩΜΙΑΔΗ πολλοι δήμαρχοι ανα την Ελλάδα αποφεύγουν ή και δεν κάνουν καθόλου κατατμήσεις εργων.Το δεχόμαστε οτι και σεις δεν κάνετε κατατμήσεις , εφόσον μας το επιβεβαιώνετε...( σίγουρα θα είστε μέσα στη διοίκηση για να γνωρίζετε τόσα πράγματα και να έχετε σφαιρικότατη ενημέρωση) .Οπως και το γεγονός οτι παραδέχεστε οτι γίνονται απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους και προμηθευτές , αυτό μας ικανοποιεί. Οι πρόχειροι διαγωνισμοί που δεν γίνονται δεν είναι διακαιλογία οτι τάχας δεν υπάρχει προσωπικό. Απλά δεν πίθετε κανέναν με αυτό που επικαλείσθε.Και μείς δεν λέμε κάτι διαφορετικο απ΄αυτό που λέει ο νόμος , όπως δηλ. μία απευθείας ανάθεση μπορεί να γίνεται και σε περιπτώσεις :σεισμών , λιμών , πυρκαγιών , καταποντισμών και καταστροφών ,ΝΑΙ επιτρέπεται η απευθείας ανάθεση.Τώρα αν ΟΛΑ αυτα συμβαίνουν εκεί στο Δήμο ΣΑΣ , πάμε πάσο. Καντε οχι μία απευθείας ανάθεση αλλά χίλιες...Ολοι κρίνονται για τις πράξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.