Τελικά θα λειτουργήσει Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) στο Δήμο Ξηρομέρου.


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αστακός, 13/03/2013

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, ο οποίος το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών (θυμηθείτε το σχετικό θέμα εδώ και εδώ), ξεκίνησε και στον Αστακό την λειτουργία του το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ).
Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ) θα στεγάζεται σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ξηρομέρου στο κτίριο του Δημαρχείου δίπλα από το Κ.Ε.Π. και θα λειτουργεί κατ' αντιστοιχία με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ) θα μπορούν να διεκπεραιώνουν υποθέσεις τους δημότες και επιτηδευματίες που άνηκαν στην πρώην Δ.Ο.Υ Αστακού.
Η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ) αναμένεται να δώσει τέλος στην υφιστάμενη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση των πολιτών, αφού ήταν αναγκασμένοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν να μεταβούν σε Δ.Ο.Υ άλλης πόλης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2646038050 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
grafeiotipouxiromerou@gmail.com

12 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O SAMARAS TO EFERE H TO APOFASISE TO YPOYRGEIO???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ καλό.αυτο χρεώνεται αναντιρρητα στα θετικά της Δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Υπουργείο αν ήταν δυνατόν θα κράταγε μόνο μία εφορία για όλη την Ελλάδα αγαπητέ 7.29.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANTE TΩΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EKEI ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για πιό Ειρηνοδικείο μιλάς 4.20. Για του Αστακού ή για του Μύτικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ειρηνοδικειο του μυτκα πεταξε εδω και καιρο για τη βονιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KALO EINAI ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπως εχουμε ολοι καταλαβει ο τεως Δήμος Αλυζίας ήταν και είναι Δήμος τρανσέξουαλ. Άλλος για εφορία στη Βόνιτσα και άλλος στον Αστακό (ευτυχώς άνοιξαν τα ΚΕΦ για να γίνονται αιτήσεις προς τη ΔΟΥ Αγρινίου και να πηγαίνουμε μετά από μία δύο τρείς τέσσερις ένας θεός ξέρει πόσες φορές για να πούμε ότι τελείωσε η δουλειά μας, ελπίζουμε να σηκώνουν τα τηλέφωνα). Άλλος για Ειρηνοδικείο στη Βόνιτσα και άλλος στον Αστακό. Άλλος για Πρωτοδικείο στη Λευκάδα και άλλος στο Μεσολόγγι (ή μήπως στο Αγρίνιο?). Άλλος για ΟΑΕΕ στη Λευκάδα και άλλος στο Αγρίνιο. Κι άλλος για Ένωση στη Βόνιτσα κι άλλος στον Αστακό. Κι άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Ας αναλογιστούμε το τι εγκλήματα έχουν διαπραγεί εναντίον των κατοίκων του τέως Δήμου Αλυζίας από τούς τέως οι οποίοι δεν διασφάλισαν σε καμία περίπτωση ούτε μια αχτίδα φωτός για το μέλλον αυτού του τόπου και μετά ας ξαναπάμε να τούς ψηφίσουμε (και πολύ το τραβάω γιατί και η καλημέρα θα πρέπει να αποκτήσει αξία σ' αυτή τη ζωή). Καλό Καρναβάλι και μακάρι να μείνει έστω το Ειρηνοδικείο του Αστακού. Που μακάρι να έμενε το γραφείο του ΙΚΑ. Για σκεφτείτε το λίγο. Πόσοι εξυπηρετούνται από το Ειρηνοδικείο και πόσοι από το ΙΚΑ. Είμαστε κι εμείς άξιοι της μοίρας μας. Καταδεχόμαστε να μας πουλάνε οι συγχωριανοί μας εκλεγμένοι, δεν θα μας πουλήσει η κεντρική πολιτική? Καλό καρναβάλι και πάλι και μόλις τελειώσει και η Καθαρά Δευτέρα ξέρω τι θα μας απασχολεί σε αυτό το χωριό. Το τι καρναβάλι θα κάνουμε του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.