Ελοχίμ, Νεφελίμ, φόνοι στο ραδιομέγαρο κι αεροψεκασμοί!


Γράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης.
Συνταγματάρχης ε.α.

Τι έγινε ρε παιδιά;
Λοιπόν κάτι συμβαίνει. Κάτι τρέχει. Δε γίνεται. Μήπως μας αεροψεκάζουν; Λιακόπουλε, εσύ τι λες; Μάλλον ε; Ίσως όμως κι όχι. Αλλά τότε πως δικαιολογείται όλο τούτο το τζέρτζελο; Απ την άλλη μήπως εγώ έχω το πρόβλημα και τα βλέπω σε μιαν απόχρωση απροσδιόριστη; Σίγουρα όμως σε μπλε δεν φέρνει Με τίποτα σε πράσινο, το δε κόκκινο έχει πολλές συνιστώσες και το τραβολογάν μία προς τη δραχμή, μία προς το ευρώ, την άλλη στον έξω από δω και στο κακό συναπάντημα... Το βαθύ κόκκινο πάλι, έχει κολλήσει στα σοβιέτ. Και τι μένει; Το μαύρο. Αλλά άμα τα βλέπεις μαύρα είναι ζωή αυτή;
Ερωτώ αγαπητοί μου γιατί σας εξομολογούμαι έχω πρόβλημα, βοηθήστε να τα κατανοήσω. Καμιά πληροφορία, κανένα σιγουράκι; Μήπως οι 72 βασιλείς των Νεφελίμ έχουν ήδη παραβιάσει τις πύλες στα Τάρταρα όπου τους είχε κλείσει ο Μέγας Αλέξανδρος κι έχουν εισβάλει στη γη με σκοπό να καταστρέψουν το κόσμο τούτο; Κι οι Ελοχίμ με τις περίφημες δυνάμεις του Ελ τι κάνουν; Γατί δεν αντιδρούν; Λέω τώρα έτσι; Και σπεύδω να τα διευκρινίσω όλα γιατί σίγουρα το βγάλατε το συμπέρασμα ‘’ Πάει τον χάσαμε κι αυτόν, θύμα της κρίσης. Άλλοι αυτοκτονούν, άλλοι μεταναστεύουν, αυτός ελάλησε’’ Κοιτάξτε, να το πω, δεν το πιστεύω, νορμάλ είμαι. Δηλαδή έτσι λέω, νορμάλ ακόμα. Αλλά αυτό είναι μια υποκειμενική εκτίμηση. Αντικειμενικά εσείς θα κρίνετε.
Πάμε. Βαθιά ανάσα: Ου Χα (Αλ Πατσίνο, τυφλός Συνταγματάρχης, Άρωμα Γυναίκας).
Τι έγινε ρε παιδιά ακριβώς;
Εξυπνήσαμε ένα απόγευμα μετά μια δίωρη σιέστα και βγήκε ποιος; Ένας τύπος κλώνος, nepos [νεποτισμός ιδέτε Τριανταφυλλίδη, ας είναι και Δημητράκο, με τίποτα Μπαμπινιώτη] εκ πατρός μεταγραφέντος από άλλο κόμμα - κατ΄ άλλους απόκομμα πλέον, αλλά οπωσδήποτε τότε σύστημα κραταιού ΠΑΣΟΚ, και είπε τι, μέσες άκρες:
Ακούστε να δείτε αυτή η υπόθεση της ΕΡΤ είναι διαχρονικό σκάνδαλο γι΄ αυτό σήμερα το βράδυ, μεσάνυχτα ακριβώς ΄΄θα πεθάνεις αγάπη μου’’ όπως έλεγε ο Νίκος Φώσκολος στις εγκληματικές του ιστορίες.
Όπερ και έπραξε: Έπεσε μαύρο στις οθόνες στις δώδεκα και διά νόμου κλείνει τον οργανισμό, μαυρίζοντας τη στιγμή εκείνη τις ψυχές πολλών ανθρώπων.
Κοντά στις 3.000 οικογένειες, δηλαδή να βάλουμε μέσο όρο τέσσερις ανά οικογένεια, σύνολο 12.000 Έλληνες με μια ριπή κειμένου ενός λεπτού εξετελέσθησαν. Δεν εκρίθησαν, δεν αξιολογήθηκαν, δεν έλαβαν καν προειδοποίηση. Εν ψυχρώ όχι εν θερμώ δολοφονήθηκαν. Πως λέγεται ο θύτης; Και που είναι η νομιμότης; Εάν θεωρήσουμε ότι υπάρχει, πρέπει να συλληφθεί πάραυτα. Και οι συν αυτώ. Άπαντες. Για μαζική εξόντωση συνελλήνων. Για ολοκαύτωμα . Και μαζί κι όσοι το αρνούνται με βάση το νέο νόμο , αυτό του Μαρξ Ρουπακιώτη. Μεταξύ μας τώρα, το μαλλί του τρέλα είναι πάλι. Εσύ δικέ μου, προστάτη των αλλοδαπών και των αναξιοπαθούντων κιχ δεν έβγαλες. Δεν ήσαν αλλοδαπά τα θύματα έτσι; Ηντουσαν Έλληνες.
Βέβαια κάποιοι θα πουν ήταν προνομιούχοι, δορισμένοι αναξιοκρατικά από τα κόμματα, ενεργούμενα και τα λοιπά, για τα οποία συμφωνώ απόλυτα. Ξεκαθάρισε την, μεταρρύθμισε την. Μην εκτελείς, προσφέρεις νερό στο μύλο του τυχάρπαστου Συριζιακού αχταρμά, να λοιδωρεί και να κόπτεται γι αυτούς τους οποίους πριν ελάχιστες μέρες έβριζε και βέβαια χάνεις το δίκιο σου.
Τώρα να σας πω αίτια; Χαχαχά. Δεν τη γλιτώνουμε τη διαγραφή. Σταμάτα δικέ μου, τι πήρες; Δυστυχώς τίποτε, ούτε πίνω ούτε καπνίζω και τώρα τελευταία .... ούτε τίποτε άλλο κάνω.
Είναι τρεις η ώρα το πρωί, δεν μπορώ να κοιμηθώ, ο Πινόκιο Κεδίκογλου τριβελίζει στο μυαλό μου, μια τον ακούω να λέει προεκλογικά: Κοινωνικό αγαθό η ΕΡΤ, δεν μπορεί ν κλείσει και μια τον βλέπω να θερίζει τους 12.000 και να ουρλιάζει σαν τον Πρέκα με το πολυβόλο «Σκάνδαλο, σκάνδαλο διαχρονικό η ΕΡΤ».
Κι ύστερα μαύρο, κατάμαυρο σαν τη Χρυσή Αυγή ένα πράμα.
Τα αίτια λοιπόν:
Πρώτον: Ανικανότητα εις στον κύβο, δηλαδή εις τη τρίτην, όχι την μακρυτέραν, αλλά των τριών κομμάτων εννοώ, μη σπεύδετε εσείς να σκεφτείτε άλλα, ανικανότητα επαναλαμβάνω να προχωρήσουν σε ορθολογιστική αξιολόγηση και αναδιάρθρωση του καναλιού, το είπε άλλωστε κι ο πεζοναύτης Στουρνάρης, δεν γίνεται εν κινήσει, πρέπει να κλείσει.
Δεύτερον: Αδυναμία να εκπληρωθεί η δέσμευση έναντι των Γερμανοδανειστών, για τις 2000 απολύσεις στο δημόσιο, προϋπόθεσης για να δοθούν τα δύο δις της επόμενης δόσης. Αδυναμία σχέσιν έχουσα με τον καθηγητή Μανιτάκη και τη ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι τους γράφουν όλους κανονικά εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, αλλά όμως στηρίζουν αγαπητοί μου την κυβέρνηση. Πως; Με τις πλάτες τους, με τις κορμάρες τους, με τα στήθια τους. Με τον κώλο τους ...το τρίβουν, ως απάντηση στο πως το τρίβουν το πιπέρι του διαόλου οι καλογέροι. Α να χαθείτε υποκριτές, που έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.
Ου χα!
Τρίτον: Φυγή προς τα μπρος μετά τον ρωσικό πούλο. Δηλαδή οι αρκούδες του Πούτιν απεδείχθησαν λαγοί και μόλις τα Εωρωπέη έριξαν κάτι μισόλογα για ρωσικό ενεργειακό μονοπώλιο στην Ελλάδα την έκαναν ακροποδητί για τις σιβηρικές στέπες. Και πως να αναπληρώσουμε τα ποσά της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ τα οποία είχαν υπολογιστεί στα έσοδα του έτους; Κλείνουμε την ΕΡΤ, η οποία ναι ήταν μνημείο πολιτικής ανηθικότητας των κυβερνώντων και κυρίως του γνωστού συστήματος ΠΑΣΟΚ με αδιαφάνεια, προνόμια, υπερπληθυσμό και τα συναφή. Δεν διαφωνώ εκεί. Παρακάτω θα πω που διαφωνώ.
Τέταρτον Δίνω απτή απόδειξη στους ερίτιμους δανειστάς, Γερμανόκυνες και ομοίους τους, ότι στην Ελλάδα πλέον υπάρχει βούληση, αποφασιστικότητα για βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις. Οπότε κερδίζουμε χρόνο πολύτιμο.
Ο εκ Καλαμών έλκων τη καταγωγή πρωθυπουργός είναι γνωστό ότι και οξύνους είναι και τα γκατς έχει – σλουρπ, παιδιά μη ξεχνάμε τη διαγραφή- οπότε γαία πυρί μειχθίτω. Έδωσε το πράσινο φως για τις εκτελέσεις.
Πέμπτο και να μη συνεχίσω κουράστηκα: Με την ίδια αυτή κίνηση του πολεμικού ανακοινωθέντος του κλωνοΠινόκιο - λίγη ευθιξία δεν υπήρχε να πει πρόεδρε όλα καλά αλλά να εγώ τότε άλλα έλεγα...και να παραιτηθεί; Χα χα Μωρέ τι μας λες, μωρέ τι μας λες; Να χάσουμε τις μαύρες λιμουζίνες και τα υπουργιλίκια Βρε δεν σφάξανε! Όχι και δε σφάξαμε; Εκτός των άτυχων εργαζομένων, πάλι θα ξεφύγω, πολύ στεναχωρήθηκα με τη Σαλαγκούδη, έχασε η του πατρός κόρη την ευκαιρία να δείξει το πλούσιο ταλέντο της, η καημένη. Τ ακούς κόρη μου που τρέχεις στα σχολεία και στα ιδιαίτερα , 3000 ευρώ οι αποδοχές της, εξαπλάσιες απ τις δικές σου. Αλλά αυτή κόρη Παπασταύρου βεβαίως, βεβαίως όχι ...Αρβανίτη. Μη ξεφεύγεις ρε γαμώτο, για τις σφαγές λέγαμε αλλά πως να γινει δε κρατιέμαι.
Ο εκ Καλαμών πρόεδρος έλεγα, με τη κίνηση αυτή κατέσφαξε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Γιατί; Αντιδρούν, αίρουν την εμπιστοσύνη και παν σε εκλογές; Θα υποστούν με σιγουριά τη σφαγή του Δράμαλη. Θα παλέψουν να μπουν στη Βουλή. Δεν αντιδρούν, όπως άλλωστε διαφαίνεται και κακαρίζουν ως κότες λυράτες; Ποιούν την νήσσα και περιμένουν την Αννούλα, γνωστή αφίσα εποχής ΠΑΣΟΚ, για τις καλύτερες μέρες. Να φθαρεί η ΝΔ από πιθανά νέα μέτρα, ε κάποιες τρικλοποδιές να βάλουν κι αυτοί και σε απώτερο χρόνο να τους ρίξουν και να διασωθούν όπερ απίθανον. Με τι κίνηση λοιπόν αυτή τους τελείωσε.
Οπότε πρόεδρε τύφλα να έχει ο Μακιαβέλι, ο Μέτερνιχ, ο Πούτιν και τα λοιπά μεγάλα μυαλά της πολιτικής. Πρόεδρε, τους ξεπέρασες.
Όμως εγώ έχω πρόβλημα πρόεδρε και αποστασιοποιούμαι.
- Με ενοχλούν οι παράπλευρες απώλειες των 3000 περίπου εργαζομένων της απαξιωμένης, ναι, ΕΡΤ, θυσία στη πολιτικοεθνική σκακιέρα και με προσβάλει ως πολίτη ο τρόπος που έγινε.
- Με ερεθίζει ο Αρβανιτόπουλος και θέλω να του σπάσω τα μούτρα με τη μεταρρύθμιση στη παιδεία, την απαιτούμενη, για τη χρονική συγκυρία που επέλεξε. Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται αυτός αφαιρεί πόρους από τις τοπικές κοινωνίες, λες και κάτι θα γινόταν αν οι αλλαγές που χρειάζονταν εδώ και τριάντα χρόνια, γίνονταν σε τριανατπέντε. Να πάρει ανάσες ο κόσμος. Και με ερεθίζει ακόμα περισσότερο όταν λέει ότι του χρόνου 6.000 αναπληρωτές δεν θα προσληφθούν δίνοντας όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους βορά στην ανεργία. Χωρίς αιδώ, χωρίς οίκτο. Ανελέητα. Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας;
- Με εκνευρίζει ο κυνισμός του Σκορδά με την αναστολή των πλειστηριασμών, ενεργώντας ως εκπρόσωπος των τραπεζών, να δώσει το καίριιο χτύπημα στους άτυχους και άμυαλους δανειολήπτες. Με ποιους είμαστε τελικά ; Με το λαό που μας ψήφισε ή με τους ΄΄γκάνγκστερ΄΄ ιδιοκτήτες των τραπεζών;
- Με τρελαίνει η αναξιοπιστία του ‘’this last year΄΄ δηλαδή άλλα λέγαμε πριν τις εκλογές κι άλλα κάνουμε τώρα που είμαστε στην εξουσία. Πινόκιο για ΕΡΤ, μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κλπ.
- Και τελικά με βγάζει εκτός εαυτού η εκ του αντιθέτου τήρηση της προεκλογικής δέσμευσης της ΝΔ στους στρατιωτικούς, των οποίων και μέλος είμαι Δηλαδή είχε δηλωθεί με σαφήνεια: Θα αποκατασταθούν οι αδικίες Και αποκαταστάθηκαν. Έφτασαν οι αποδοχές τους στο μισό. 50% κάτω λέμε. Όσο καμιά άλλη επαγγελματική τάξη Ούτε οι πλεγματικοί με τους στρατιωτικούς αριστεροί δεν θα το έκαναν αυτό Και όμως έγινε... απο τη Νέα Δημοκρατία. Σας ευχαριστούμε κύριοι. Οι δεδομένοι και μη αντιδρώντες να σταυρωθούν.
Μόλα λοιπόν τούτα και σταματώ εδώ γιατί η ώρα έφτασε τέσσερις το πρωί κι η μικρή εφτά η ώρα ακριβώς, το διαολάκι, με ξυπνάει και θέλει να δει παιδικά, ήθελα να δηλώσω ότι κατ΄ εμέ υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό.
Δηλαδή κινδυνεύουμε να σώσουμε τη χώρα, αλλά να ΄΄σφαγιάσουμε΄΄ τους Έλληνες που μένουν άνεργοι, άπραγοι, μετανάστες εντός και εκτός Ελλάδος, καταθλιπτικοί και καθημερινά αυτοκτονούντες.
Και τι να κάνουμε μια Ελλάδα χωρίς Ελληνες;
Προσωπικά θα προτιμούσα η Ελλάδα να μείνει εθνικά κυρίαρχη, υπερήφανη και φτωχή, παρά ταπεινωμένη, υπόδουλη στα Ευρωπέη.
Διότι όπως έλεγε ο διαχρονικός και αγαπημένος του Προέδρου Ελύτης.
«Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».
Ή εμείς φοβηθήκαμε ή ο λαός δεν ήταν έτοιμος ή και τα δύο.
Και τώρα;
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Δε γνωρίζω.
Και μάλλον ούτε οι ιθύνοντες.
Εσείς πάντως, όσο μπορείτε ΄΄Υγιαίνετε αδέλφια΄΄ 

*Ένας αμετανόητα δεξιός, της λαϊκής δεξιάς, όχι των τραπεζών ούτε του κεφαλαίου 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.