Νέα απάντηση στον κ. Παναγιώτη Χολή: «Εμείς απαντάμε με επίσημα στοιχεία και ο κ. Χολής με συκοφαντίες, ανακρίβειες και αερολογίες».


Δεν πέρασαν παρά μόνο τρία εικοσιτετράωρα για να έλθει η πλήρης επιβεβαίωση σε αυτά που αναφέραμε στο τελευταίο Δελτίο Τύπου περί «κακόπιστης κριτικής, συκοφαντιών και απαράδεκτων υπονοούμενων».
Ο κ. Παναγιώτης Χολής εξέδωσε νέο ανακοινωθέν και με τίτλο που ο ίδιος έβαλε «Με απειλούν με μηνύσεις επειδή έγραψα επώνυμα την άποψη μου». 
Θέλει δηλαδή ο κ. Χολής να πείσει τους αναγνώστες ότι αυτός είναι ο καλός, ο ηθικός και έντιμος πολίτης που λέει την άποψή του και «αποκαλύπτει», και από την άλλη η κακή Δημοτική Αρχή, η εξουσία και το κατεστημένο που τον «κυνηγάει» με μηνύσεις. Φυσικά δεν έχει ισχύ κάτι τέτοιο, αφού έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν μας ενοχλεί η κριτική όσο σκληρή και αν είναι, αλλά η συκοφαντία και τα απαράδεκτα υπονοούμενα για την τιμή και την υπόληψη μελών της δημοτικής αρχής, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
Έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ και δεν θα αφήσουμε κανέναν κ. Χολή να βάζει την «λάσπη στον ανεμιστήρα» σπιλώνοντας αθώους ανθρώπους. 
Στην τελευταία ανακοίνωση του ο κ. Χολής αναφέρει ότι υπάρχει ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, υπεύθυνος για Ευρωπαϊκά προγράμματα που αμείβεται με 35.000 ευρώ το χρόνο!!! Ποιος είναι αυτός κ. Χολή; Πείτε στους δημότες το όνομα του και τα στοιχεία πληρωμής που έχετε. Φυσικά και δεν θα το κάνετε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοια αμοιβή. Είναι ένα τεράστιο ψέμα που ο «έντιμος» κύριος Χολής, ο άνθρωπος της «διαφάνειας» δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό να το γράψει στην ανακοίνωση του.
Χωρίς λοιπόν περίσκεψη και χωρίς ντροπή, ο κ. Χολής κατασυκοφάντησε αφενός την δημοτική αρχή, για την όποια υπονοεί ότι κατασπαταλά άσκοπα το δημόσιο χρήμα, και αφετέρου τους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου, νέα μορφωμένα και αξιόλογα παιδιά που εργάζονται σκληρά.
Αυτό είναι το νέο ήθος που ευαγγελίζεστε στα δημοτικά μας δρώμενα κ. Χολή;; Και δεν έχετε ούτε το θάρρος, ούτε τη γενναιότητα -χαρακτηριστικά των Ξηρομεριτών- να ζητήσετε δημόσια συγνώμη. Σας αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας.
Σχετικά τώρα με τα έργα και συγκεκριμένα με την χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ των Παιδικών Χαρών, επειδή παραποιείται εσκεμμένα ότι γράψαμε, τις παρεμβάσεις τις βαφτίζεται μικρό-επισκευές, τα ξαναγράφουμε κυρίως όχι για να πείσουμε εσάς, αλλά για να γνωρίζει ο κόσμος. 
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙSO.
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. 
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ - ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ - ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ - ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΚΑΝΔΗΛΑΣ - ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΦΥΤΕΙΩΝ - ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΒΑΡΝΑΚΑ - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΓΑΝΩΝ.
Επίσης έγινε αλλαγή οργάνων σε όλες τις υφιστάμενες Παιδικές Χαρές των Τ.Κ Έγιναν ακριβώς ότι προέβλεπαν οι μελέτες και οι τεχνικές περιγραφές στο συγκεκριμένο φάκελο του Πράσινου Ταμείου, και όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ΓΙΑ ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ. 
Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό σας ότι δεν γίνονται δημοπρασίες σας ενημερώνουμε (για μια ακόμη φορά πιάνεστε ανενημέρωτος) ότι μόνο για το 2013 έγιναν οι εξής δημοπρασίες: 
  • Προμήθεια Ηλεκτροκινητήρων και αντλιών για τις Δ.Ε Αστακού και Αλυζίας.
  • Προμήθεια Καύσιμων και για τις τρεις Δ.Ε Αλυζίας, Αστακού και Φυτειών.
  • Έργο κατασκευής μαντρότοιχου Νεκροταφείου Δ.Κ Αστακού.
  • Αποκομιδή απορριμμάτων για την Δ.Ε Αστακού.
  • Αγροτική οδοποιία Δήμου Ξηρομέρου.
  • Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, διαπλάτυνση γεφυριών παραλιακής οδού κύριας εισόδου Μύτικα.
Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στην ολοκλήρωση της πολύ σημαντικής δημοπρασίας για την αποκομιδή απορριμμάτων στην Δ.Ε Αστακού, ένα πρόβλημα πολλών ετών για την πόλη του Αστακού αλλά και για τις Τ.Κ που ανήκουν στην Δ.Ε Αστακού λύθηκε οριστικά.
Σχετικά τώρα με το πρόβλημα της υδρεύσεως στην Τ.Κ Αρχοντοχωρίου, σας ενημερώνουμε (για μια ακόμη φορά ανενημέρωτος) ότι αν είχατε διαβάσει το Τεχνικό μας Πρόγραμμα θα διαπιστώνατε ότι υπάρχει κωδικός που αναφέρει: «Αγορά ακινήτου μετά γεωτρήσεως για εμπλουτισμό της ύδρευσης της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου» με το ποσό των 50.000 ευρώ. Είναι γνωστό και το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα αυτό οι κάτοικοι της Τ.Κ Αρχοντοχωρίου ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει εδώ και παρά πολλά χρόνια.
Η σημερινή Δημοτική αρχή στα δυόμισι αυτά χρόνια κάνει ότι μπορεί για δώσει λύση. Οι φάκελοι για τους περιβαλλοντικούς όρους των γεωτρήσεων της Άνω Κανδήλας έχουν προ καιρού κατατεθεί από τον αρμόδιο μελετητή, και αναμένουμε και από εκεί αποτελέσματα. Επίσης έχουν ανατεθεί οι μελέτες για την αξιοποίηση των πηγών του Παλιού Βάρνακα. Στα δυόμισι αυτά χρόνια κύριε Χολή και κύριοι ανώνυμοι σχολιαστές η Δημοτική Αρχή Ξηρόμερου προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης στο Αρχοντοχώρι αλλά και σε όλη την Αλυζία.
Τέλος, με τα άλλα έργα που αναφέρετε, σας απαντάμε ότι μακάρι να μπορούσαμε να τα υλοποιήσουμε όλα. Αν δεν έχετε καταλάβει σε ποια εποχή βρισκόμαστε, λυπούμαστε αλλά είναι δικό σας πρόβλημα. Μαγικό ραβδί δεν διαθέτουμε παρά μόνο διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά.

Κύριε Χολή.
Δεν προσπαθούμε να πείσουμε εσάς, αλλά τους δημότες μας. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι άλλο «στραβό» θα ανακαλύψετε….. σας αφήνουμε στο δρόμο της εξερεύνησης...
Για μας η τακτική σας είναι ξεπερασμένη. Τα υλικά σας παλιά και φθαρτά. Δεν κομίζετε κάτι το καινούργιο απλώς έχετε φορέσει την «μάσκα» του «διαφορετικού» και του «ηθικολόγου». Ο αληθινός σκοπός σας, δυστυχώς για εσάς, αποκαλύφθηκε. Γι αυτό λοιπόν δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά μαζί σας…..

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
(grafeiotipouxiromerou@gmail.com)

10 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΚΟΥ 35.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΑΜΟΙΒΗΣ.
    ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ ΆΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ 1202 .ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ¨:
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013,ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ(ΓΙΑΤΙ;) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΟΘΗΚΑΝ 26 ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΠΟ 9000-20000 ΕΥΡΩ ΟΛΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΕΡΓΑ.ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ 365000 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α.ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.(ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΑΣΠΡΟ μαύρο κάνει το ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ Γραφείο Τύπου. μετρ της προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμεις οι δημοτες ποιος κανει το ασπρο μαυρο καταλαβαμε με το απλο μας το μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI TO ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ. ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παναγιωτης χολης16 Ιουλίου 2013 στις 3:55 μ.μ.

    ΠΕΡΙ 'ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗΣ' Ο ΛΟΓΟΣ.
    Υπαρχουν στο Δημο, δυο ειδικοι συμβουλοι ,για την επικουρια του Δημαρχου ,διορισμενοι απο τον ιδιο με τις εξης αρμοδιοτητες:Ο ενας με καθηκοντα επιτελικης μορφης σε θεματα συμμετοχης του Δημου σε Ευπωπαικα προγραματα καθως και σε θεματα οικονομικης λειτουργιας του Δημου και θα υποκειται στη ιεραρχικη εξαρτηση του Δημαρχου.Η αλλη με καθηκοντα για την επεξεργασια και εφαρμογη πολιτικων σχετικων με την τοπικη Αυτοδιοικηση και θα υποκειται στηνιεραρχικη εξαρτηση του Δημαρχου και θα ασκει καθηκοντα επιτελικης μορφης.
    Και οι δυο διοριστηκαν με αποφαση Δημαρχου νουμερο 36/2011 για τον πρωτο και νουμερο 34/2011 για τη δευτερη. Η δαπανη για τον πρωτο καθοριστηκε στα 25.200 ετησιως και για τη δευτερη στα 22.000 ετησιως.
    Επαναλαμβανω, οπως και στην Αρχικη μου απαντηση, οτι δεν με αφορα ποσα παιρνει ο καθε εργαζομενος ουτε τη δουλεια κανει Τους ανωτερω συμβουλους τους σεβομαι και μακαρι να περνανε και 50.000 ευρω.Για το αν αποδειδουν η οχι αυτο το κρινει το Δημοτικο συμβουλιο και ο Δημαρχος.Το γραφειο τυπου αν θελει μπορει να ενημερωσει τους Δημοτες για τα αποτελεσματα των εργασιων τους.
    Ελπιζω τωρα με αυτη την αποκατασταση ,της τρομερης κατασυκοφαντησης, να βρει χρονο το γραφειο τυπου να ασχοληθει με τις απευθειας αναθεσεις και με τα πραβληματα του Δημου και αν θελει, κατα διαστηματα, ας ενημερωνει τους Δημοτες του για τα επιτευματα του ωστε να μη αναγκαζετε να το κανει μονο οταν αρθρογραφει καποιος δημοτης του.Οσο για τη δικη μου ενημερωση που ζητω εγγραφως να λαβω απο αρχες Μαιου ,συνεχιζω να μη την εχω λαβει, παρανομως.
    Σε αυτα που μου κατονομαζει περι ηθους-γεναιοτητας-ηθικης και εντιμοτητας, την απαντηση θα του τη δωσει η ιδια η κοινωνια του πρωην Δημου Αστακου, που με ξερει 46 χρονια . Την καλυτερη ομως και ποιο εγκυρη και εντιμη απαντηση θα τη δοση στο Επεγγελματικο Γραφειο τυπου, ο ιδιος ο Δημαρχος κυριος Πυθαγορας Σαμαρας που με ξερει πολυ καλα απο το 1996 περιπου.Για ολα τα αλλα, κριτης παντα, ειναι ο αδεσμευτος και ελευθερος στη σκεψη, πολιτης.Σας ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο που διαθεσατε για μενα και σας υποσχομαι οτι οταν χρειαστει να ξαναμιλησω θα το κανω.
    Παναγιωτης χολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα βγαλουμε καλοκαιρι με τα ιδια και τα ιδια?
    Δε σταματατε λεω εγω και να ασχοληθειτε με το νερο που δεν εχουμεμε τη βρωμα κλπ κλπ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.