Πέρασε κατά πλειοψηφία στο Δ.Σ. της Δευτέρας το έργο της Ανάπλασης του Αστακού. Γιατί όχι ομόφωνα;


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
Σ' αυτά τα μεγάλα έργα οι δημότες δεν θέλουν να υπάρχουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι τους δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι ο κόσμος τους ψήφισε για να υπηρετούν το γενικό συμφέρον του Δήμου Ξηρομέρου. Ο απολογισμός για όλους (Δημοτική Αρχή, Αντιπολίτευση) θα γίνει πολύ σύντομα.

Το τρίτο μάτι.

5 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ..ΚΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ(και ειναι πάρα πολλοί), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Κ.ΛΠ . ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ , ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ mytikaspress ας αναρτησει το θεμα που ειναι στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητοί ανώνυμοι και φίλε μπλόγκερ, εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν ψήφισαν κάνοντάς την ..κοπάνα, όπως λέει ο 5:09! Διερωτώμαι αν παραυρεθήκατε στο δημοτικό συμβούλιο και ακούσατε τις τοποθετήσεις όλων όσων έλαβαν το λόγο. Πιστεύω πως όχι. Διαφορετικά δεν θα είχατε πέσει στην παγίδα του κατευθυνόμενου, κατά την άποψή μου, ανώνυμου και προπαγανδιστικού δημοσιεύματος. Ο συντάκτης του οποίου μάλιστα έχει το θράσος να καταλογίζει μικροπολιτικές σκοπιμότητες σε όσους δεν ψήφισαν, αντί να απολογείται, όπως θα έπρεπε, επειδή το έργο αυτό δεν είναι ήδη ενταγμένο στο σχετικό πρόγραμμα της ΠΔΕ. Αν εσείς θεωρείτε σκόπιμο να ψηφίζονται θέματα ζωτικής σημασίας για την πορεία του τόπου και να παίρνονται ανάλογες αποφάσεις χωρίς καμμία διαβούλευση με τους δημότες (υπόψη ότι υπάρχει εκ νόμου σχετική υποχρεωση με την Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου), και σωστό να καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι να πάρουν απόφασεις χωρίς καμμία προηγούμενη ενημέρωση, τότε ζητάω συγνώμη για τη στάση μου. Πάντως το έκανα χωρίς καμμία μικροπολιτική σκοπιμότητα, αφού έχω ήδη δηλώσει ότι δεν πρόκειται να είμαι ξανά υποψήφιος στις επέρχόμενες δημοτικές εκλογές. Ας κάνουν το ίδιο δημόσια και επώνυμα αυτοί που αφήνουν αιχμές για σκοπιμότητες και εμφανίζονται υπέρμαχοι και πατέρες ανύπαρκτων ακόμη έργων, κατηγορώντας άλλους ότι δήθεν δεν τα θέλουν. Διότι αυτό που συζητήθηκε και ψηφίστηκε δεν ήταν η εκτέλεση ή μη του έργου αλλά η απόφαση για τη σύνταξη και ανάθεση σχετικής μελέτης. Και το πρόβλημα ήταν ότι παρουσιάστηκε μια μελέτη προβληματική που δεν είχε συζητηθεί ούτε στην Επιτροπή Ποιότητας και Ζωής ούτε στην Επιτροπή Διαβούλευσης. Η οποία μάλιστα έτυχε σφοδρής κριτικής από παρευρισκόμενους δημότες, αλλά και δημοτικούς συμβούλους του Αστακού
    Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και μικροκακίες ή άλλες μικρότητες.

    Με εκτίμηση στο μπλόγκ και στους αναγνώστες σας
    Σπύρος Λύτρας
    Δημοτικός Σύμβουλος Αλύζίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.