Ένα πολύ ωραίο γλέντι έγινε χτες στο Μύτικα.


Πολύς κόσμος, πολύ κέφι και χορός ήταν τα χαρακτηριστικά του ωραίου γλεντιού που ετοίμασαν ο Α.Ο. Αλυζιακός με τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα. Γύρω στα χίλια άτομα διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μυτικιώτες, από την γύρω περιοχή αλλά και πολλοί τουρίστες που αυτή την περίοδο έχουν επιλέξει τον Μύτικα για να κάνουν τις διακοπές τους.
Η αλήθεια είναι ότι φέτος στο Μύτικα οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν ελάχιστες. Οι εποχές όπου ο θρυλικός Προοδευτικός Όμιλος Μύτικα (Π.Ο.Μ.) πραγματοποιούσε σειρά εκδηλώσεων έχει περάσει στη λήθη. Θέατρο, κινηματογράφος, μουσικές βραδιές, ποδοσφαιρικά τουρνουά, μπασκετικά τουρνουά, τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, αγώνες κολύμβησης, δρόμοι αντοχής, ποδηλασία και τι να πρωτοθυμηθεί κανείς... Θυμάμαι μικροί περιμέναμε στον πίνακα ανακοινώσεων να δούμε το πρόγραμμα των πλούσιων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων... Που είναι όλα αυτά τώρα; Ίσως είναι ευκαιρία για όλους τους συλλόγους αλλά και για μεμονωμένους Μυτικιώτες να προβληματιστούμε και του χρόνου με ενωμένες τις δυνάμεις μας να ξαναδώσουμε στα καλοκαίρια του Μύτικα πολιτιστική χροιά.
Και του χρόνου λοιπόν και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες χτες.




9 σχόλια:

  1. teleia vradia euxaristoume ton aluziako k to sulogo
    gynaikwn gia thn wraia vradia k as alos apo pisw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή απο το δημοσιευμένο κείμενό μου λείπουν κάποιες λέξεις ,παρακαλώ να δημοσιευθεί το πλήρες!
    Αγαπητοί Συγχωριανοί!
    Παρακολούθησα την Πέμπτη 15 Αυγούστου την συναυλία του Μύτικα μαζί με πολλούς από εσάς. ‘Ήθελα να τιμήσω και εγώ την φιλότιμη προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα και της Ομάδας μας. Όμως η εικόνα ήταν άκρως απογοητευτική!
    Κρίμα γιατί, ο κος Θέμις Αδαμαντίδης είναι μία από τις ωραιότερες φωνές που διαθέτει σήμερα το Ελληνικό τραγούδι.
    Όμως η προχειρότητα και η εικόνα της αρπαχτής ,απογοήτευσε όλους εμάς που του εμπιστευτήκαμε την Πολιτιστική μας εκδήλωση.
    Ο Μύτικας ,οι συγχωριανοί μου ,μα πάνω από όλα η Νεολαία μας άξιζαν καλλίτερα πράγματα.
    Εύχομαι του χρόνου σε κάτι διαφορετικό, σε κάτι που θα μας πάει λίγο πιο ψηλά .
    Διαφορετικά, θα ήταν πιο χρήσιμο να μην γίνει τίποτα!
    Με αγάπη για τον Τόπο μου.
    Βάσω Τσαμπιέρη.
    Υ.γ Είναι πιά καιρός να λέμε δυνατά αυτά που μας ενοχλούν, γιατί μόνον έτσι θα τα διορθώσουμε και θα διορθωθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απαράδεκτο να κρατάνε κλειστό τον προαύλιο χώρο του σχολείου για να κάνουν τα πανηγύρια τους και να μην τον ανοίγουν για πάρκινγκ. Το μόνο καλό είναι ότι φέτος δεν υποχρεωθήκαμε (τουλάχιστον μέχρι τώρα) να ξενυχτίσουμε πάνω από μία φορά για τις αλλεπάλληλες ενοχλητικές "πολιτιστικές" εκδηλώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύξεροι.... γνωρίζουν τα πάντα, οικονομικά, πολιτικά, αθλητικά, πολιτιστικά, αγροτικά, οτιδήποτε. Συνήθως είναι επισκέπτες των 10 ημερών ή αλλιώς Μυτικιώτες του δεκαημέρου. Κοινωνοί των βαθυστόχαστων αναλύσεων τους γινόμαστε όλοι. Βέβαια οι ίδιοι κατά ένα περίεργο τρόπο δεν έχουν συμμετάσχει πουθενά και για τίποτα και θα λέγαμε ότι η προσφορά τους στο τόπο είναι μηδενική αν εξαιρέσεις όπως προαναφέραμε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους επί παντός επιστητού του μάταιου τούτου κόσμου.
    Εμείς λοιπόν σε πείσμα τους και γλέντια θα διοργανώνουμε και πολιτιστικές ή όπως αυτοί λένε ''πολιτιστικές'' εκδηλώσεις και θα προσπαθούμε να δώσουμε ζωή και κίνηση στον λατρεμένο μας Μύτικα που αυτοί θέλουν να μετατρέψουν σε ένα απέραντο ησυχαστήριο όπου θα ακούμε μόνο τα κομπολόγια και τα ζάρια από το τάβλι των συνταξιούχων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΥΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.

      Διαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ? ΩΡΑΙΕΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Τόπος μας λέγεται Μύτικας,και είναι Επώνυμος.
    Οσοι τον αγαπάμε ειλικρινά και από καρδιάς ,επωνύμως, καταθέτουμε την γνώμη
    μας.
    -Τα ανώνυμα σχόλια είναι σκουπίδια και σε τίποτα δεν ωφελούν!!

    Βάσω Τσαμπιέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εκδήλωση είχε αδυναμίες είναι η αλήθεια. Ο κύριος Αδαμαντίδης μας εκνεύρισε με την συμπεριφορά του, η ηχητική κάλυψη δεν ήταν η πρέπουσα και πολλά άλλα που μπορείς να βρεις και να πεις. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε μεταξύ μας, να χορέψουμε, να γελάσουμε να συζητήσουμε βρε αδελφέ και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία και μπράβο στον Αλυζιακό και στο σύλλογο γυναικών και πάντα να διοργανώνουν τέτοιες βραδιές. Τώρα για τις κρίσεις και τις επικρίσεις τις αφήνω στην άκρη απλά λέγοντας αυτό που λέει ο λαός μας, ''έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ. ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΡΑ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.