Ερ. Γαλούνης: Είμαι εδώ..... με τραπέζωμα στον Αστακό..


Παρών για τον δημαρχιακό θώκο στο Ξηρόμερο και ο Ερωτόκριτος Γαλούνης. Επέλεξε ένα "τραπέζωμα" σε φίλους του για να κάνει γνωστές σε όλους τις προθέσεις του. Αυτή είναι κατά την γνώμη μας μια παλιά και μάλλον ξεπερασμένη τακτική. Δεν είμαστε στην δεκαετία του '80 και του '90 με τον άκριτο κομματισμό, τις παχουλές επιδοτήσεις, τα ρουσφέτια στο δημόσιο. Σήμερα, ο κόσμος υποφέρει από το μνημόνιο, η ανεργία είναι στα πρωτόγνωρα επίπεδα,η κοινωνική και οικογενειακή συνοχή δοκιμάζετε καθημερινά.
Όλα είναι διαφορετικά, και αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν και επιμένουν στα παλιά σύντομα θα πάρουν από τους πολίτες το δικό τους μήνυμα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κρατούν χαμηλά τους τόνους, να μην "προκαλούν" με πολυτέλειες και άλλα τέτοια (η εικόνα με τα κοψίδια, τα ουίσκι και τα πούρα νομίζουν ότι περνάει θετικά στον κόσμο;) και κυρίως να αποδείξουν ότι με την καθημερινή δουλειά μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο μας. Επίσης νομίζουμε ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για διάφορους πολιτικούς "γυρολόγους" που "πηδάνε από την μια βάρκα στην άλλη". Οι "κομματάρχες" ανήκουν στο παρελθόν.  Ο καθένας λοιπόν ας κάνει τις επιλογές του. 
Εμείς να ευχηθούμε και στον Ερωτόκριτο Γαλούνη καλή δύναμη και καλό αγώνα. 

Το τρίτο μάτι

17 σχόλια:

  1. Σε ένα παλιότερο κείμενο του, όπου υπερασπιζόταν το έργο του, ο πρώην Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος είχε πει κατά εμέ το πιο ακλόνητο του επιχείρημα: «εμένα έφυγα από Δήμαρχος και η πιάτσα δεν με έχει δώσει».
    Για τον Γαλούνη η πιάτσα βοά και ο πρώην Δήμος Αλυζίας βογκά!!!! Από τι; Μα φυσικά από τα χρέη… Σε αυτό το blog αναρτήθηκαν και βαρέθηκα να βλέπω Αλυζία και Αλυζία.
    Βέβαια αυτός ποτέ δεν είχε ανάγκη. Όλα του πήγαιναν καλά.
    Λυπάμαι για τον κ. Πανταζή και για το ΝΑΟΑΣ. Αποδείχτηκε σοφό το ‘’φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες’’, και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ωραία τα δώρα.
    Κύριε Αγγελάκα μήπως πρέπει να στείλετε και αυτόν (Γαλούνη) στην σπιταρόνα του στο Αγρίνιο; Για κοιτάξτε το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΚΡΟΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ...

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΥ
    ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε τους δημαρχους τους βγαζει ο λαος και τον γαλουνη τον εχει καταδικασει οριστικα

      Διαγραφή
  4. Μάλιστα. Και για να ξέρουμε και τι θα ψηφίσουμε δηλαδή, τι ακριβώς επιχειρήσεις έχει ο Πανταζής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε νομίζω φίλε μου 11 47. γιατί στις προηγούμενες εκλογές ήρθε πρώτος δημοτικόςμ σύμβουλος με μεγάλη διάφορα απο το δεύτερο άραγε για ποια καταδίκη μιλάς
    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις προηγούμενες ήρθε πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε ένα δεύτερο κόμμα. Τώρα που θα κατέλθει ως αρχηγός συνδυασμού θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση ελπίζοντας να είναι το πρώτο κόμμα της μειοψηφίας. Που ακριβώς είναι η απορία σου 10.22? Ξέχασα, θα τον στηρίξει ο ΛΕ ΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 12.07, γνωρίζεις πόσες ψήφους πήρε ο Γαλούνης στις προηγούμενες εκλογές? Μάλλον όχι. Για ρώτα αυτόν που σε δασκαλεύει για να μάθεις και σύγκρινέ τες και με τις 'αγορασμένες' ψήφους του πρώτου απ την παράταξη του κυρίου Σαμαρά! Και μετά μίλα μου για καταδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΡΕΛΗΣ, ΜΕΤΡΟ, ΟΤΕ, ΚΟΣΜΟΤΕ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. Η ΠΙΑΤΣΑ ΒΟΑ ΚΑΙ Η ΑΛΥΖΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΟΓΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Α ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πρακτικές συγκέντρωσης ψήφων είναι πολλές αγαπητέ. Το να χρηματίζεις είναι μία από αυτές. Συμφωνώ. Ειδικά όταν δεν έχεις μεγάλο σόϊ. Μερικοί άλλοι σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό γνωρίζοντας αδυναμίες. Μερικοί άλλοι σου υπενθυμίζουν υποχρεώσεις από τα παλιά. Μερικοί κατεργάζονται τεχνάσματα. Μερικοί πατάνε σε αδυναμίες. Μερικοί άλλοι στο παρελθόν με την ευρεία έννοια. Μερικοί σου θυμίζουν τα έργα ανάπτυξης, πνοής (ξέρεις τι είναι αυτό? Επί Γαλούνη δεν έπαιξε πάντως). Οπότε το κρίσιμο σημείο στην κουβέντα (έτσι μου λέει αυτός που με δασκαλεύει) είναι το ήθος αυτού που αναζητά την ψήφο. Και ο Γαλούνης (με τον Λύτρα αντάμα) χάσανε την εκλογή εντός έδρας την προηγούμενη φορά. Δεν την χάσανε στον Αστακό, ούτε στις Φυτείες. Και ας βγήκε πρώτος σε ψήφους. Οπότε ας αναρωτηθούμε ΓΙΑΤΙ χάσανε την εκλογή στον τόπο τους? Μήπως τα λεφτά του Σαμαρά είχαν περισσότερη βαρύτητα από τα δικά τους? Ή μεταξύ κατεργαραίων (εδώ κολλάει το ήθος μου λέει αυτός που με δασκαλεύει) κέρδισε αυτός που έριξε τα περισσότερα? Οπότε αφού κατάφεραν και έχασαν τα σίγουρα, δεν είναι καταδίκη? Ή με τις ψήφους που πήρε την προηγούμενη φορά νομίζεις ότι είναι αρκετές για να βγεί Δήμαρχος? Γιατί, την προηγούμενη φορά δεν βγήκε πρώτο το κόμμα του. Θέλω να πω (και αναρωτιέμαι) μήπως έκανε τη φιέστα στόν Αστακό για να διαφημίσει τις ψήφους που παίρνει και να τον βάλει κάποιος υποψήφιο στο κόμμα του? Ξέρεις, σκέψεις κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ 2.14, στις προηγούμενες εκλογές χαμένος δεν ήταν ο Γαλούνης αλλά ο Λύτρας. Αυτός ηγούνταν της παράταξης αν σου διαφεύγει. Η αντιπάθεια στο πρόσωπο του Λύτρα είναι γνωστή σε όλους. Και δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος ο λαός. (Δεν νοείται υποψήφιος Δήμαρχος, πρώην υποψήφιος Νομάρχης κτλ κτλ να μην καταφέρνει να κερδίζει ούτε στο ίδιο του το χωριό)! Και ναι, τόσες ψήφοι είναι αρκετές για να βγει Δήμαρχος. Μία παράταξη δεν χρειάζεται μόνο καλό ηγέτη αλλά και δυνατό ψηφοδέλτιο, κι αυτός το έχει. Γιατί λοιπόν να μην εκλεγεί? Και στην τελική, μόνο το Γαλούνη και την ομάδα του βλέπω τόσο καιρό να γυρίζει, να έρχεται σε επαφή με τον απλό κόσμο και να ενημερώνεται για τα προβλήματα του τόπου. Ωντας στην αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει πολλά αλλά απ το τίποτα... Πού ήταν φίλε μου ο Σαμαράς όταν το Αρχοντοχώρι και ο Αστακός διψούσαν? Βόλτα με το κότερο! Και πολύ καλά έκανε.. Γιατί ο κόσμος δεν τον ψήφισε για να βοηθήσει τον τόπο αλλά για τα λεφτά του, που όπως λες κι εσύ είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα. Τώρα λοιπόν, με τι μούτρα βγαίνει ο κάθε 'ηθικός' και απαιτεί το καλύτερο του τόπου? Τάχα μου τους φταίει ο Γαλούνης και ο κάθε Γαλούνης που ο τόπος δεν αναπτύσσεται? Αν αγαπούσαν πραγματικά αυτό τον τόπο θα είχαν διεκδικήσει πράγματα γι αυτόν καιρό τώρα! Γιατί ο λαός έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι.

      Διαγραφή
    2. πως αλλάζουν οι καιροί.. τώρα απο κατήγορος έγινες υμνητής του Γαλούνη?? που γύρισε τα χωριά ο Γαλουνης και δεν τον είδαμε εμείς?? πουθενά . Στο πεζόδρομο στο Αγρίνιο έπινε κάθε μέρα το καφέ του και μόνο τώρα το καλοκαίρι πήρε σβάρνα τα πανηγύρια για τον βγάζουν φωτογραφίες και να κάνει μόστρα. και άρχισε και τα τραπεζώματα . Μήπως για το νερό στη ζαβτσα δεν είναι υπεύθυνος αυτός;;

      Διαγραφή
    3. Δεν τον είδες ή δεν ήθελες να τον δεις? Για ρώτα τον κόσμο γύρω σου να σου πουν αν τον είδαν! Εκτός αν τυχαίνει και τον βλέπω μόνο εγώ. Όσον αφορά το νερό προφανώς κι έχει μερίδιο ευθύνης. Αλλά να σου ξαναπώ ότι απέχει από την εξουσία τα τελευταία 8 χρόνια! Οι άλλοι 'λαμπροί' ηγέτες που απ' ότι βλέπω στήριζες τι εκαναν για το νερό? ε? ΤΙΠΟΤΑ. Δεν με ενδιαφέρει τι εκανε ο Γαλούνης πριν τόσα χρόνια αλλά οι επόμενοι που υποτίθεται ότι εκλέχτηκαν για να κάνουν ότι δεν έκαναν οι προηγούμενοι! Όταν η Κανδήλα δεν άφηνε το Αρχοντοχώρι να πιει νερό τι έκαναν οι διοικούντες? ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θεωρώ ότι ο Γαλούνης είναι ο λαμπρός Δήμαρχος αλλά αν οι άλλοι ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα του Δήμου μία τότε αυτός ενδιαφέρθηκε πέντε.

      Διαγραφή
  10. Χαμένος ήταν ο συνδυασμός από την συνεργασία Λύτρα και Γαλούνη αν δεν το κατάλαβες. Το θέμα τώρα είναι το εξής αγαπητές και πρέπει να το καταλάβεις. Ο Γαλούνης είναι ένας άνθρωπος ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ. Όπως και ο Λύτρας. Ανήκουν σε μια παράταξη του 8% μάξιμουμ. Δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν κανέναν σε τίποτα. Αυτό είναι το θέμα. Και αν δεν έχεις αντιληφθεί στούς συνεταιρισμούς υπάρχει Ο έλεγχος αυτή τη στιγμή. Οπότε είναι θέμα χρόνου και η δεύτερη καταδίκη (οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν). Τώρα το τι διεκδικεί ο καθένας για τον τόπο του άστο καλύτερα γιατί σε κόβω στην κατηγορία διαμαρτυρίας ότι τα μαγαζιά δεν έχουν κρύες μπύρες το καλοκαίρι. Το θέμα περί ηθικής ούτε μπορείς να το ακουμπήσεις μιας και δεν έχεις καταλάβει καν τι έχω γράψει παραπάνω. Οπότε άσε να μιλήσει κανένας που γνωρίζει. Τρίτον, δεν είναι κακό να θέλεις να υπερασπιστείς το Γαλούνη. Αλλά ,μην εξευτελίζεις τον εαυτό σου με τα επιχειρήματά σου γιατί είναι καιρός να μιλήσουμε και με κανένα σοβαρό άνθρωπο. Καληνύχτα μπάρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και κάτι άλλο. Ποιό είναι το δυνατό ψηφοδέλτιο? Ο υποψήφιος του Σαμαρά που πήρε μηδέν στο Μύτικα και καμιά 10αρια σε όλη την Αλυζία? Και το έπαιζε και παράγοντας? Ή ο αριστερός αγωνιστής που έσερνε τα εξαμάξης για το Γαλούνη όταν ήταν πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά και καυχιόταν ότι θα απαλλάξει τον τόπο από τέτοιες κακές πληγές? Άσε μας με τα καλά ψηφοδέλτια. Μόνο ένας μπορεί να του μαζέψει ψήφους, αλλά φοβάται ότι θα γελοιοποιηθεί (αν και προσπαθεί να σώσει τη δουλειά του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.