Παραιτήθηκε ο προπονητής του Α.Ο. Αλυζιακού Γιάννης Λιάκας.


Την παραίτηση του προς το Δ.Σ. του Α.Ο. Αλυζιακού υπέβαλλε σήμερα το απόγευμα ο προπονητής του Α.Ο. Αλυζιακού Γιάννης Λιάκας. Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του όπου αναφέρονται οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Προς Δ.Σ. Αλυζιακού Μύτικα.

Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. Αλυζιακού, σήμερα Τετάρτη 21.8.2013 μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του προπονητή της ομάδας. Ανέλαβα τα καθήκοντα μου την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Ο Αλυζιακός ήταν τότε μία ομάδα νέα με ρεαλιστικά και πρακτικά προβλήματα, όπως το χαμηλό μπάτζετ και τον μικρό αριθμό παικτών. Κατά την περίοδο 2012-2013 τα προβλήματα παρέμειναν τα ίδια, παρόλα αυτά είχαμε ανοδική πορεία. Ο Αλυζιακός αποτέλεσε μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας την άνοδο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.
Φέτος μου ζητήθηκε πάλι να αναλάβω προπονητής ενώ οι συνθήκες παραμένουν ίδιες, συν το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έχουν αποχωρήσει ενώ άλλοι αδυνατούν να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ζήτησα την ενίσχυση της ομάδας με τρεις ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν έγινε.
Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν και έχοντας την συνείδηση μου καθαρή, καθώς πάντα οι κινήσεις μου γίνονται με γνώμονα το καλό της ομάδας, χωρίς δόλο και χωρίς να θέλω να εξυπηρετήσω προσωπικά συμφέροντα και να κάνω δημόσιες σχέσεις, εύχομαι στον Αλυζιακό καλή αρχή και καλή συνέχεια στην νέα αγωνιστική σεζόν.
Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Αλυζιακού, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συνεργαστήκαμε και τους εύχομαι καλή δύναμη.

Μετά τιμής

Γιάννης Λιάκας

2 σχόλια:

  1. Γιάννη νομίζω ότι είναι λάθος η απόφασή σου, εκτός και αν οφείλεται σε άλλους λόγους τούς οποίους, αν υπάρχουν, ειλικρινά δεν γνωρίζω. Η ομάδα είναι φέτος καταδικασμένη να αγωνιστεί για τη σωτηρία της. Το ξέραμε όλοι από πέρυσι κι ας πηγαίναμε για άνοδο. Εμείς είτε έτσι είτε αλλιώς για την ομάδα πάμε στο γήπεδο. Είτε Γ είτε Α είτε Β, είτε οτιδήποτε, εμείς για τον Αλυζιακό πηγαίναμε. Και τον τελευταίο χρόνο (που πέσαμε και κατηγορία) είδες τι γινόταν στο γήπεδο. Με παιδιά δικά μας να αγωνίζονται, από την Αλυζία και από την Πάλαιρο μόνο ο Κατσαμπίρης (ο παιχταράς). Τώρα το τι έχει γίνει μεταξύ σας δεν το γνωρίζω. Αλλά ξέρεις πολύ καλά πως σαν προπονητής είτε χάνεις, είτε κερδίζεις, τα σχόλιά σου θα τα δεχθείς. Αν σε ενοχλεί το γεγονός πως φέτος θα είναι περισσότερα (λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων) κακώς. Ξέρεις πολύ καλά πως στο Μύτικα είμαστε λίγο σαν τούς Ολυμπιακούς, δηλαδή όλοι προπονητές. Εντάξει, γίνεται και λίγο πλάκα για να περνάει ο χειμώνας. Τώρα αν η ομάδα δεν πήρε τους τρείς παίχτες, γιατί δεν τούς πήρε, αν είχε λεφτά να τους πάρει και δεν τούς πήρε, δεν το ξέρω. Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη καλείσαι να βάλεις πλάτη στα δύσκολα. Κι άλλοι θα έπρεπε, αλλά δεν το έκαναν και την έκαναν. Τα υπόλοιπα αν θέλεις από κοντά. Το βράδυ θα τα πούμε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά σέβομαι την απόφαση του Γιάννη Λιάκα και τους λόγους που παρουσιάζει. Δύο χρόνια πρόσφερε και είναι λογικό να υπάρχει και κούραση γιατί δεν είναι ότι πιο εύκολο επί 6 μήνες να διατρέχεις όλο το νομό Αιτ/νίας. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τους διοικούντες οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο, κόπο, τα αυτοκίνητα τους και χρήμα ακόμα για να στηρίζουν την ομάδα.
    Όλα καλά και η ομάδα συνεχίζει κατά την γνώμη μου. Δεν χρειάζεται ούτε παράπονα ούτε μουρμούρες. Άλλωστε την ομάδα την έχουμε για την ψυχαγωγία και άθληση των νέων μας και την δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.