Άλλος αέρας με Γαλούνη…


Ένα αίσθημα συγκίνησης διαπνέει όλους εμάς τους εραστές της ποιοτικής αυτοδιοίκησης στο άκουσμα ότι ο παλιός καλός Δήμαρχος Γαλούνης όχι απλά σκέφτεται να κατέβει στο Ξηρόμερο, αλλά ήδη έχει προχωρήσει και τις επαφές του με συμπόσια, τραπέζια, καρέκλες, ψητά, διαλιέχτε…
Το επιτελείο είναι έτοιμο να οδηγήσει πάλι τα ταλαιπωρημένα χώματα του Ξηρομέρου στην ανάταση, την ανάπτυξη, την ανάκαμψη και την ανακυβίστηση. Οι ψηφοφόροι είναι έτοιμοι και περιμένουν ένα νεύμα για νέους αγώνες για την πρόοδο και τη ευημερία. Και τα σκυλιά είναι δεμένα...
Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις στο πέρασμα του χρόνου κάποιες αξίες να μένουν αναλλοίωτες και μια τέτοια είναι ο παλιός καλός Δήμαρχος. 
Μην ακούτε τις κακές γλώσσες που λένε ότι έτσι μπορεί και να έχει πάλι ελπίδες κανένας Σαμαράς ή ότι θα κατέβει κανένας… περίεργος και θα πάρει το Δήμο. Αυτά δεν μας ενδιαφέρουν. 
Αρκεί να υπάρχει συνέχεια στο έργο των καταξιωμένων τέκνων της αυτοδιοίκησης και γενικά της δημόσιας διοίκησης όπως την βλέπουμε σήμερα να διαπρέπει.
Γιατί αστράφτει (από καθαριότητα) και το κορφοβούνι, με τον Δήμαρχο Γαλούνη!

Ο Μαντουμαδόρος

7 σχόλια:

  1. θα ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ......ΝΤΡΟΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo ton galounh eides t eides oi aloi petra den shkwsan anapoda tosa xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδα πολλα.ειμαι χρεωμενος στην εφορια για τα νερα που εχω πληρωσει!!!
    Αυτος βεβαια στο επιμαχο δ.σ ενω μεσα στην ταραχη του μας ειπε σας μιλα καποιος που εχουν περασει δις ευρω απο τα χερια του για το που πηγαν τα λεφτα που λειπουν δεν μας εξηγησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδα πολλα.ειμαι χρεωμενος στην εφορια για τα νερα που εχω πληρωσει!!!
    Αυτος βεβαια στο επιμαχο δ.σ ενω μεσα στην ταραχη του μας ειπε σας μιλα καποιος που εχουν περασει δις ευρω απο τα χερια του για το που πηγαν τα λεφτα που λειπουν δεν μας εξηγησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου μη λασπολογείς αβάσιμα. Να σου θυμίσω ότι ο Γαλούνης απέχει από την εξουσία χρόνια τώρα κι ότι το σκάνδαλο με το νερό έγινε επί Τριποτσέρη!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα, είσαι πολύ ωραίος, Αυτό που με φοβίζει είναι το ότι είσαι και αφελής.

      Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. Κ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, Ο ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΙΝΕΖΟ" ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΙΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.