Ανοικτή συζήτηση από την Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου στην Μαχαιρά.



Την Κυριακή 15/09/2013 στις 7 το απόγευμα σας προσκαλούμε να έρθετε στην πλατεία του χωριού, όπου η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ διοργανώνει συζήτηση με θέματα:
  • Το πρόβλημα του νερού.
  • Το πρόβλημα με τα φθαρμένα ελαστικά στην Τσαπουρνιά.
  • Τα προβλήματα υποδομών και προοπτικής του χωριού.
Στην συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος κ Ν. Τριάντης, οι πρώην κοινοτάρχες κ Κουτρουμάνος Τ. και Τζακώστας Π., ο συμπολίτης μας κ. Τσαπαρέλης Κων/νος, εκπρόσωποι των συνδυασμών του: Δημάρχου κ. Σαμαρά, του Κ. Λύτρα, του κ. Βότση, του κ. Γαλούνη (ο οποίος θα διεκδικήσει την δημαρχία στις προσεχείς εκλογές) και ο επικεφαλής της Κ.Π. Ξηρομέρου και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γεωργαλής Ηλίας.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη γιατί μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άποψη σας, να ακούσουμε τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας για τα προβλήματα του χωριού. 
Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας.

Σας ευχαριστούμε
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

9 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΧΑΙΡΑΣ (Τ.Κ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ (Δ.Ε), ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (Δ.Δ). ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ Η ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ;;; ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ...ΩΣ ΤΙ ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗΧΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ;;; ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τετοιες εκδηλωσεις μονο προσφερουν και καλο ειναι να γινονται για να γνωρισουμε απο κοντα αυτους που ζηταν την ψηφο μας. τετοια παρα τραπεζωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ;;;Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ 8.12
      ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ
      ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
      ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙος ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ
      ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΕΣΕ ΔΗΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕ ΞΕΡΩ

      Διαγραφή
    2. ENΩ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ?? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ??? Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ???ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΕΚΑΝΕ. Ο ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΡΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΠΡΕΣΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

      Διαγραφή
    3. Ο ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ
      Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Θ. Α ΦΕΡΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ Α. Ν. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
      ΤΕΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΙ
      ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

      Διαγραφή
  6. ποισ ειναι ο κατσιπανος|

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.