Οριστική πλέον η κάθοδος του κ. Ηλία Γεωργαλή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Δελτίο τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξηρομέρου του παρέχει στήριξη για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.


Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ξηρομέρου συνεδρίασε το Σάββατο 23-11- 2013 με θέμα τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται. Συζητήθηκε η στρατηγική και αναλύθηκε η πολιτική συγκυρία, η κατάσταση στην αυτοδιοίκηση γενικά και στο δήμο μας ειδικότερα.
Τονίστηκε η αναγκαιότητα ενός ευρύτατου αυτοδιοικητικού ρεύματος ανατροπής στο Δήμο Ξηρομέρου και αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη στον Ηλία Γεωργαλή, επικεφαλής της Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου, ως υποψήφιο Δήμαρχο.
Αυτή η θέση επιβεβαιώνει την πάγια αντίληψη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για ανεξάρτητη και αυτόνομη τοπική αυτοδιοίκηση.
Η μάχη θα δοθεί με ομοψυχία, αποφασιστικότητα και διαθεσιμότητα όλων των μελών για τη νίκη των δυνάμεων της ανατροπής στο Δήμο Ξηρομέρου.

Σύντομο βιογραφικό του Ηλία Γεωργαλή, επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Ξηρομέρου.
Τελείωσε την Οδοντιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης και ειδικεύθηκε ένα χρόνο στην Αθήνα. Παράλληλα έκανε μουσικές σπουδές (ανώτερα θεωρητικά και Βυζαντινή Μουσική).
Εντάχθηκε το 1975, στην Τρίτη Γυμνασίου, στο μαθητικό και πολιτικό κίνημα. Απ’ το 1981 ανεξάρτητος στην Αριστερά και τον Πατριωτικό Εναλλακτικό χώρο.
Δραστηριοποιείται επί χρόνια στα Κινήματα για την Οικολογία και την Αυτοδιοίκηση και είναι απ’ τα ιδρυτικά μέλη των «Πολιτών κατά του Λιθάνθρακα». Απ’ το 2008 μέχρι το 2010 ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Πανελλήνιου Δικτύου των Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων (ΠΑΝΑΚ) και υπεύθυνος για την "αντικαλλικρατική" τεκμηρίωση.
Συμμετέχει σε Πανελλαδικές πρωτοβουλίες για την Ενέργεια και την διαχείριση των αποβλήτων.
Απ’ το 1983 εμπλέκεται στα τοπικά ζητήματα, συμμετέχοντας στην αντίσταση για την κατασκευή διαλυτηρίου πλοίων στο Πλατυγιάλι. Απ’ τα ιδρυτικά μέλη της Κίνησης Πολιτών Αστακού, συλλογικότητας με σημαντικές πρωτοβουλίες (λιθάνθρακας, Κατάρ, διαφύλαξη δημόσιου χώρου, πρωτοβουλίες για συγκρότηση δικτύων παραγωγών κτλ).
Κείμενά του για τον Κοινοτισμό, την Οικολογία, την Ελληνική ταυτότητα, καθώς και τη Μουσική είναι δημοσιευμένα σε διάφορα έντυπα. Δεν είχε ποτέ καμία έμμισθη σχέση με την πολιτική ούτε με το Δημόσιο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.