Ώρα ευθύνης για όλους.


Πηγή: http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr

Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου φέρνει προς ψήφισή την Δευτέρα 23/12, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό για το 2014. Και είναι τα τελευταία για την παρούσα Δημοτική Αρχή. Δεν γνωρίζουμε αν θα ψηφιστούν, και ούτε πήγαμε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες (αυτό είναι για εμάς, δείτε εδώ). Αυτό όμως που ξέρουμε είναι τι απαιτούν οι Δημότες του Ξηρομέρου. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
Με σοβαρά επιχειρήματα να καθορίζουν την στάση τους. Αν τα ψηφίζουν να αναλύσουν τους λόγους. Αν πάλι καταψηφίζουν να μας πουν την διαφωνία τους έχοντας όμως συγκεκριμένα στοιχεία και προτείνοντας τις δικές τους προτάσεις.
Αυτή είναι στάση ευθύνης. Προσωπικές αντιπαραθέσεις, πικρίες, τακτικισμοί, και στερεότυποι αρνητισμοί δεν χωρούν σ' αυτή την συνεδρίαση. Άλλωστε σε 5 μήνες έχουμε εκλογές, και εκεί θα κριθούν ΟΛΟΙ.

Το τρίτο μάτι.

1 σχόλιο:

  1. Ο προυπολογισμός που καταθέτει κάθε δημοτική αρχή είναι πάντα μα πάντα ε ι κ ο ν ι κ ό ς - π λ α σ μ α τ ι κ ό ς και ζήτημα να εκτελείται , στο έτος ΤΗς χρήσης του το 20% των υπο ψήφιση εγγεγραμμένων κωδικών του. Αντε να εκτελείται το 30% . Η δε αντιπολίτευση πάντα μα πάντα για λόγους αρχής - με εξαιρεση τις δαπάνες για το προσωπικό - είθισται να τον καταψηφίζει ! Προς τι ο βαρύγδουπος τίτλος " ωρα ευθύνης για όλους " ; . Αυτο θα είχε ισχύ οταν η δημοτική αρχή ηταν εκλεγμένη με το σύστημα που θέλησε να κάνει η σημερινη κυβέρνηση ( ξεχωριστο ψηφοδελτιο δημαρχων , ξεχωριστό και ενιαίο δημοτικων συμβούλων ) αλλά οι ντερμπεντέρηδες της κυβέρνησης.... υπέκυψαν στην άρνηση των "παλικαριών" της φακής .. των άλλων εταίρων της. Ναι, αυτων που διοικούν δυστυχώς ακομη την Ελλάδα.... Τωρα στους Δήυμους , η πλειοψηφία διοικεί και , η αντιπολίτευση ελέγχει και καταγγέλει τα τυχόν κακώς κείμενα της συμπολίτευσης. ΜΕΓΑ λάθος όσων πιστεύουν οτι η αντιπολίτευση διοικεί .Μια ματια στούς νόμους : Ν.2539/97 (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) και Ν.3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) , νόμοι απ΄ όπου διέπονται σήμερα οι Ο.Τ.Α θα τους πεισει περί του αληθούς . Τι να ψηφίσει βρε παιδια μια σ ω σ τ ή (αν θέλει να λέγεται σωστή) αντιπολίτευση ; τις απευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής σε ημ΄΄ετερους εργολάβους , με ποσά , που θα είναι εγγεγραμμένα σε κωδικούς με 1.000 ευρώ, 2.500 , 6.000 , 9000, και 12.000 ευρώ ; Τι να ψηφίσει οτι έγινε καθαρισμός σε 5 ρέματα στον Μύτικα ( που δεν υπάρχει ουτε ένα ) ; Μην μπερδευετε λοιπόν την κεντρική πολιτική διοίκηση με την διοίκηση στους ΟΤΑ .
    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.