Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά στον Δήμο Ξηρομέρου.


Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις, αφιερωμένες στα παιδιά, που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ξηρομέρου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Αλυζία, Φυτείες, Αστακό). Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους, σ' ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε πρωτότυπα παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με τον κλόουν και το ξωτικό, βοήθησαν τον μάγο στα μαγικά και ταχυδακτυλουργικά κόλπα του, και τέλος πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασιλίτσα...
Η Αντιδήμαρχος και Προέδρος του Ν.Π.Δ.Δ κ.Κωνσταντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά, σε δηλώσεις της τόνισε την σπουδαιότητα που έχουν για τα παιδιά αυτές οι γιορτές:
«Όπως και τα δυο προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου αποφάσισε να πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες γιορτές αφιερωμένες στα παιδιά και στις τρεις Δημοτικές ενότητες, δηλαδή στην Αλυζία, στις Φυτείες, και στον Αστακό. Πρόθεση μας να βάλουμε τα παιδιά μας στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων, στον μαγικό και ονειρεμένο κόσμο των ημερών, όπου κυριαρχεί η αγάπη, η χαρά, και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.
Παρά λοιπόν την δύσκολη συγκυρία και τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας, όπως όλοι γνωρίζετε, η απόφαση μας και φέτος για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη διότι ήταν κάτι που αφορούσε τα παιδιά μας.»
Και συνέχισε λέγοντας: «Στην μέχρι τώρα πορεία μας ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι κάνουμε τα πάντα για να μην λείψει ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών μας, να μην τους λείψει η αγάπη και η ζεστασιά, ειδικά σε γιορτινές μέρες. Τα παιδιά μας, είναι η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, και τα ευτυχή πρόσωπα τους μας κάνουν όλους να αισιοδοξούμε».
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.