Πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στο Μύτικα από το ΚΚΕ.


Στα πλαίσια την πολιτικής δραστηριότητας για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, έγινε χτες Κυριακή 15/12 στο Μύτικα, εκδήλωση-συζήτηση στο καφενείο του Κώστα Τζεφρώνη (Καραμέλας) παρουσία αρκετών συμπατριωτών μας. Ομιλητές ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της επιτροπής του κόμματος για την Β/Δ Ελλάδα και ο Γεράσιμος Βότσης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου.
Το ΚΚΕ είτε συμφωνεί κάποιος μαζί του είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι έχει καθαρές και σταθερές θέσεις και πάντα κατεβαίνει δίπλα στον λαό. Αναλύθηκαν από τον κ. Παπανικολάου τα βαθύτερα αίτια της κρίσης και επισημάνθηκε ότι αυτά είναι θέμα των ακολουθούμενων πολιτικών. Το ΚΚΕ μόνο δείχνει τον διαφορετικό δρόμο και κάνοντας ένα άνοιγμα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το κόμμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές, παρότι μπορεί να μην συμφωνεί σε όλα όσα το κόμμα πρεσβεύει. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει υπεράσπιση των δικαιωμάτων του φτωχού λαού που υποφέρει.


Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους και ένα από τα θέματα που τέθηκαν εκ μέρους εκπροσώπων της επιτροπής αγώνα, ήταν και αυτό των ιχθυοκαλλιεργειών. Η επιτροπή αγώνα ζήτησε από τον κ. Παπανικολάου να μεταφέρει στον τοπικό Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Νικόλαο Μωραίτη το θέμα που έχει προκύψει και την ανάγκη να το αναδείξει και αυτός στην Βουλή. Υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα μεταφερθεί στον κ. Μωραίτη το σχετικό αίτημα της επιτροπής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.