Προεκλογικά έκτροπα στο Ξηρόμερο.


Νάντια Σαμαρά.

Με όρους κάθε άλλο παρά θεμιτούς φαίνεται ότι παίζεται το πολιτικό παιχνίδι στο Δήμο Ξηρομέρου. Τελικά ίσως πολλά να κρύβονται πίσω από φραστικό επεισόδιο που ξεκίνησε χθες και συνεχίστηκε σήμερα το πρωί έξω από το Δημαρχείο του Δήμου, με πρωταγωνιστή τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, Παναγιώτη Στάϊκο και τη νυν Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Κωνσταντίνα Κουμανδράκη – Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η κ. Κουμανδράκη – Σαμαρά, θέλησε να αποτρέψει την εκ νέου κάθοδο του κ. Στάϊκου, με τη βοήθεια τρίτου, κοινού προσώπου.
Το σκηνικό συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί, όταν γύρω στις 9 ο κ. Στάϊκος βρέθηκε έξω από το Δημαρχείο, ζητώντας εξηγήσεις για την απρόσκλητη επίσκεψη που δέχθηκε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητό του είχε την κυνηγετική του καραμπίνα. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δεν διέψευσε το γεγονός της ύπαρξης του κυνηγετικού όπλου, το οποίο κατέχει νόμιμα, καθώς όπως είπε συχνά κυκλοφορεί αργά στην περιοχή με το αυτοκίνητό του και φοβάται.
Τελικά, γύρω στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο προσήλθε ο Δήμαρχος, Πυθαγόρας Σαμαράς μαζί με ένα περιπολικό της αστυνομίας. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, φαίνεται όμως πως τουλάχιστον για την ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.
Ο ίδιος ο κ. Στάϊκος μιλά για παρεξήγηση. Είπε ότι σύντομα θα ανακοινώσει και επίσημα την προεκλογική του υποψηφιότητα και διαμηνύει ότι δεν θα δεχτεί οποιοδήποτε πλήγμα στην υπόληψή του και την αξιοπρέπειά του.
Όπως και να έχει όμως, τα συμβάντα προβληματίζουν, όπως και η στάση που τηρήθηκε από την αστυνομία για το γεγονός. Περισσότερες λεπτομέρειες αναλυτικά στην αυριανή “Συνείδηση”.

5 σχόλια:

  1. Τελικά ειναι να λυπασαι για την κατάντια αυτού του δήμου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΤΡΕ. ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι νευρικος ο σταικος αλλα εχει αδικο γιατι οτι και αν εχει ειπωθει αυτος πρεπει να κοιταξει την δικη του δουλεια και υποψηφιοτητα.
    οτι εχει να πει η να καταγγειλει να τα πει δημοσια και να προχωρησει.
    δεν κανει ετσι ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πει κανεις
    Τα σχόλια ειναι περιττά....
    Απλά ντροπή...
    Απλά αίσχος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρεπει να διευκρινιστουν πολλα. Παντως Πυθαγορας και περιπολικο δεν υπηρξε. Ετσι λεγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.