Ήττα εντός έδρας για τον ΑΟ Κανδήλας από την πρωτοπόρο Φλόγα Παλαιομάνινας.


Την πρώτη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΑΟ Κανδήλας από την Πρωτοπόρο και αήττητη Φλόγα Παλαιομάνινας με σκορ 1-2. Καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα έπαιξε το πρώτο δεκάλεπτο όπου, βρέθηκε ο ΑΟΚ πίσω στο σκορ με 0-2.
Με έκπληξη είδαμε στο τρίτο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής να δείχνει το σημείο του πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή από τον Λυγκώνη Δ. με παίχτη της Φλόγας. 
Κατά τη γνώμη μας δεν υπήρχε επαφή και ούτε οι παίχτες της αντιπάλου ομάδας ζήτησαν κάτι από τη φάση. Το πέναλτι εκτέλεσε με επιτυχία ο Καρύμπας αφού η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.
Ψυχρολουσία για τους παίκτες του ΑΟ Κανδήλας αφού ακόμα αναρωτιόταν γιατί ο διαιτητής στην πρώτη φάση του αγώνα έδωσε το πέναλτι, δέχονται δεύτερο γκολ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2.
Μετα τα δυο γκολ στο πρώτο οχτάλεπτο άρχισαν να βαραίνουν τα πόδια των παικτών με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα να μειώσουν το σκορ. 
Αντιθέτως οι παίχτες της φλόγας με το υπέρ τους σκορ και λυμένα τελείως τα πόδια τους δημιούργησαν τις ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, το σκορ όμως έμεινε στο 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚ αφού δεν είχε και τίποτα να χάσει με σεβασμό προς τον υπέροχο κόσμο του που για αλλά μια φορά ήταν μαζί του την Κυριακή με την γνωστή φιέστα (περίπου 800 άτομα βρισκόταν στο γήπεδο άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά), βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρό μυαλό και χωρίς άγχος, με τελείως διαφορετικό πρόσωπο, παίζοντας πιο δυνατά ήταν πιο αποφασιστικός με αποτέλεσμα στο 60 να μειώσει τη διάφορα σε 1-2 σε αντεπίθεση και μετά από ωραία μπαλιά του Γιαννείου Θ. στον Αποστολάκη που τριπλάρει τον τερματοφύλακα και καταλήγει με τη μπάλα στα δίχτυα. 
Πανηγυρισμοί στην κερκίδα με καπνογόνα και αρκετά βεγγαλικά μεταφέροντας τώρα το άγχος στην αντίπαλη ομάδα. Στο 65 ο Γιαννείος Θεοχάρης μέσα από τη μικρή περιοχή αποτυγχάνει να στείλει στη μπάλα στα δίχτυα. Στο 75 ο Λυγκώνης Β. σουτάρει από το ύψος του πέναλτι με το τερματοφύλακα εκτός θέσης χωρίς πίεση και στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 80 ο Αποστολάκης με σουτ μέσα από τη περιοχή αποτυγχάνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Φλόγα στο δεύτερο ημίχρονο είχε τρία δοκάρια, δυο από φάουλ και ένα από κόρνερ που δείχνουν την ικανότητα στα στημένα του σκόρερ Καρύμπα. Ο ΑΟΚ προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και έμεινε με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ ,θα μπορούσε όμως να φύγει και με το βαθμό της ισοπαλίας. 
Συγχαρητήρια στους παίχτες της Φλόγας γιατί είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και ήταν ανώτεροι σαν ομάδα. Πιστεύουμε ότι και σε αυτό το ματς κέρδισε το ποδόσφαιρο γιατί ήταν μια γιορτή με αποτέλεσμα να φύγουν οι φίλαθλοι ικανοποιημένοι από το γήπεδο.

Υ.Γ.: Στον ΑΟ Κανδήλας οι τοπικοί άρχοντες, όπως και οι υποψήφιοι μελλοντικοί Δήμαρχοι δεν μας έκαναν την τιμή να τους ευχαριστήσουμε για οικονομική βοήθεια όπως έκαναν αλλά σωματεία.
Έτσι όπως πάντα βάζουμε τα χεράκια μας όσο πιο βαθιά μπορούμε στις τσεπούλες μας μήπως και βρούμε κανένα ευρώπουλο να πληρώσουμε τους διαιτητές και τα υπόλοιπα έξοδα γιατί μόνο έτσι θα μπορεί ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο για την Κυριακάτικη ψυχαγωγία του.
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....

ΑΟΚ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.