Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα Αιτ/νίας.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μαζί με τις θερμές ευχές του προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, δασκάλους, γονείς) για το πολύ δύσκολο 2014 που ήδη ανέτειλε, ενημερώνει ότι:
1. Πριν τις γιορτές, οι μαθητές των δύο σχολείων μας πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα, όπου επισκέφτηκαν τον Πανελλήνια γνωστό χώρο του Δήμου με την ονομασία ''Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ'', όπου λαμβάνουν χώρα διάφορα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και εκδηλώσεις.
Το κόστος της μεταφοράς των μαθητών ανέλαβε και πλήρωσε η συμπατριώτισσα μας Βάσω Τσαμπιέρη, καθηγήτρια, και ο σύζυγος της Ιατρός Ανδρέας Παπαμιχαήλ.
2. Οι ως άνω συμπατριώτες μας Βάσω Τσαμπιέρη και Ανδρέας Παπαμιχαήλ προσέφεραν επίσης ένα πλήρες σετ Ηλεκτρονικού Υπολογιστή προς το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, που ήταν απολύτως αναγκαίος για την λειτουργία του, και που εδώ και ένα χρόνο ζητούσαμε από τον Δήμο χωρίς ανταπόκριση.
Ευχαριστούμε θερμά την Βάσω και τον Ανδρέα για την ευγενή και ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς και για την διαρκή στήριξη τους προς τα παιδιά των σχολείων μας. (δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν).
3. Οι μαθητές και των δύο σχολείων μας, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, διοργάνωσαν και παρουσίασαν θαυμάσιες Χριστουγεννιάτικες γιορτές ενώπιον των γονέων. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την χαρά που μας έδωσαν και ευχόμαστε κάθε χρόνο και καλύτερα.
4. Τέλος με υπεύθυνες τις τρεις μητέρες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Δώρα Τσούνη, Έφη Φραγκογιάννη και Αγγελική Χόκε, διοργανώθηκε πριν τις γιορτές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.
Στο παζάρι εκτέθηκαν και πωλήθηκαν σε πολύ φτηνές τιμές, θαυμάσιες δημιουργίες για τις γιορτές, που εμπνεύσθηκαν και κατασκεύασαν πολλές μητέρες, δασκάλες και μαθητές. Τους ευχαριστούμε όλους για τις θαυμάσιες δημιουργίες τους (δείγμα δείτε στην εικόνα).


Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Τζούλια Καμαρέτσου για τις καταπληκτικές δημιουργίες της και το υπέροχο σκηνικό που ζωγράφισε για την σκηνή της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Το παζάρι είχε μεγάλη συμμετοχή από γονείς και συμπολίτες μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν σημαντικά το ταμείο του Συλλόγου μας αγοράζοντας φθηνά τις τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, που με τόσο κόπο κατασκεύασαν τα μέλη μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας και την οικονομική σας συνδρομή, που θα βοηθήσει σημαντικά την πραγμάτωση των σκοπών του Συλλόγου μας, σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Και του χρόνου περισσότερα και καλύτερα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.