ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Δήμαρχος. Ποιος και γιατί;


Γράφει ο Χριστόδουλος Ρηγάλος.

Συνδημότες, καθώς οι ρυθμοί για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων κορυφώνονται, τα επιτελεία των μέχρι τώρα διαφαινόμενων υποψηφίων Δημάρχων διαμορφώνονται, παρατηρείται πυρετός διαβουλεύσεων.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, μέσα στις επόμενες ημέρες οι διαφαινόμενες υποψηφιότητες μέχρι στιγμής είναι αυτές των: Κουμανδράκη, Γεωργαλή, Βότση και τέλος του Γαλούνη.
Με δεδομένη την αυτοδιοικητική διαδρομή των προσώπων, καλούμαστε να απαντήσουμε στο ερώτημα: Ποιος και γιατί θεωρείται καλύτερος για τη δημαρχία; 
Ο Βότσης και ο Γεωργαλής, με βάση τη προηγούμενη εκλογική καταγραφή, αλλά και τη σημερινή δυναμική τους, είναι δύο καθαρά πολιτικές προτάσεις, που στοχεύουν αφενός μεν σε καταγραφή δυνάμεων και αφετέρου σε ψήφο διαμαρτυρίας. 
Για τις άλλες δύο υποψηφιότητες, που θεωρητικά θα είναι και οι βασικοί διεκδικητές για το δημαρχιακό θώκο είναι αυτές των: Γαλούνη και Κουμανδράκη.
Η Κουμανδράκη είναι Αντιδήμαρχος η οποία εκτελεί χρέη Δημάρχου τα τελευταία χρόνια. Ποιος είναι ο απολογισμός των έργων της; Ανάπτυξη; Δίκτυο κοινωνικής μέριμνας; Δημοτικά αναπτυξιακά έργα; Οδοποιία; Ύδρευση; Καθαριότητα; Πολιτισμός; Στους περισσότερους τομείς ο δήμος είναι ανύπαρκτος και σε κάποιους απλά ανεκτός. 
Και ερωτώ; Γιατί θα τα κάνει στα επόμενα 5 χρόνια ότι δεν έκανε τα προηγούμενα 8; 
Ο Γαλούνης, με βάση την πολυετή εμπειρία του στη τοπική αυτοδιοίκηση, θεωρώ ότι έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να ανασύρει το Δήμο από το τέλμα, τη στασιμότητα και την παρακμή και να δημιουργήσει έναν δήμο ευέλικτο, καινοτόμο, σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό. Έναν δήμο που όλοι οι δημότες θα θέλαμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

7 σχόλια:

  1. Για την Ντινα λες.
    Και ερωτώ; Γιατί θα τα κάνει στα επόμενα 5 χρόνια ότι δεν έκανε τα προηγούμενα 8;
    Vertigo... ποια 8; 8 είχε ο γαλουνης στην αλυζια και 12 στο αρχοντοχωρι (που πινουν νερο κορπης στο ονομα του).
    τα πεπραγμενα και τις επιτυχιες του γαλουνη στην αλυζια τα γνωριζεις;;;;
    μεγαλες πιενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , αλλά ο λαός τον έβγαζε φίλτατε 1.21μ.μ. Και πολύ φοβάμαι μήπως πράξει ξανά το ίδιο....Φίλτατε οι ευθύνες του λαού είναι τεράστιες ! Ο Γαλούνης και ο κάθε Γαλούνης τη δουλειά του θέλει να κάνει.

      Διαγραφή
  2. πολυ φανατικος γαλουνικος εισαι κυριε αρθρογραφε. δεν μας φτασανε τοσα χρονια με εργα και ημερες ΓΑΛΟΥΝΗ ολος ο κοσμος γνωριζει και απορω με καποιους που επιστρεψανε εκει οπου πριν φτυνανε και βριζανε και τωρα εκλιπαρουν για μια θεση στο ψηφοδελτιο. Ελεος πια με τον φαρισαισμο και την διππροσωπεια ας σοβαρευτουμε, και νακοιταξιυμε να βγαλουμε τον καλλιτερο απο τους υποψηφιους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γαλούνης, με βάση την πολυετή εμπειρία του στη τοπική αυτοδιοίκηση, θεωρώ ότι έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να ανασύρει το Δήμο από το τέλμα, τη στασιμότητα και την παρακμή και να δημιουργήσει έναν δήμο ευέλικτο, καινοτόμο, σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό.
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ 5:21 μ.μ. μια ερώτηση: στο τέλμα, τη στασιμότητα και την παρακμή (πολύ παρακμή), ποιός τον οδήγησε το Δήμο;

      Διαγραφή
  4. Ναι ας ψηφισω τη Ντινα που το καλοκαιρι που ο Αστακος διψουσε αυτη επαιρνε το κοτερο και εφευγε... Μπορει την προηγουμενη φορα να υπεκυψαν πολλοι! Τωρα ομως φτανει! Εχουμε και αξιες! Ενας αγανακτισμενος Ξηρομερητης! (Παρακαλω να δημοσιευθει! Αν δεν προστατευετε τη φημη της κυριας Σαμαρα...)

    Φίλε αναγνώστη σου κόψαμε το κομμάτι του σχολίου σου που αναφέρεσαι σε περιστατικά. Μαζί με το παρακαλώ σου βάλε και το όνομα σου και το επώνυμο σου για να μπει να πάρεις και την ευθύνη και όχι να μας την φορτώσεις εμάς!!! ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε που υπήρχανε λεφτά φίλε μου εδώ κοιτάζαμε πως θα συνεχίσουμε να επισκευάζουμε το βυτίο. Στο μεταξύ και στην Πάλαιρο και στον Αστακό σκάβανε για βιολογικό καθαρισμό. Αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα στον Αστακό υπήρξε πρόοδος σχετικά με την επέκταση του σχεδίου πόλης. Εμείς εδώ μετράμε από τα χρόνια του Τέως και ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Το θέμα ξέρετε ποιό είναι? Ο κύριος Τίποτα δεν έχει πεί ακόμα κουβέντα για τα τόσα του καταμαρτυρούνε. Ενοχή? Απαξίωση? Τι τέλος πάντων? Καληνύχτα. Και όταν με το καλό αξιωθείτε και βγάλετε πρόγραμμα στο συνδυασμό θα σας παρακαλούσαμε να μας κάνετε κι έναν απολογισμό του έργου του υποψηφίου του οποίου πλέκεται το εγκώμιο (αλλά άθελά σας του σκάβετε βαθύτερο το λάκκο) κατά τη διάρκεια της θητείας του. Και για τον πολιτισμό και για την κοινωνική μέριμνα και για την οδοποιία και για την ύδρευση και για τα πάντα όλα που λέει και ο μέγιστος Αλέφαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.