Μέτρα για την ύδρευση του Αστακού, Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλου.


Αστακός 26/03/2014

Σήμερα στις 26/03/2014 σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου Ξηρομέρου παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Μαγγίνα Ανδρέα, του Προέδρου της ΔΚ Αστακού Λιβάνη Αλέξανδρου, του Προέδρου της Τ.Κ. Καραϊσκάκη Σόμπολου Αποστόλου και του προέδρου Τ.Κ. Βασιλοπούλου Πλιαμέρη Δημητρίου, με θέμα το πρόβλημα που προέκυψε στην ΔΚ Αστακού και στις Τ.Κ. Βασιλοπούλου και Καραισκάκη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν άμεσα οι κάτωθι ενέργειες ήτοι:
1. Περίφραξη της πηγής Λάμπρα της ΔΚ Αστακού με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πλησιάζουν ζώα και υπάρξει επιμόλυνση του νερού.
2. Επιτόπιος έλεγχος για τη διαπίστωση της σωστής λειτουργίας των χλωριωτών της ΔΚ Αστακού.
3. Διερεύνηση του δικτύου και δειγματοληψία σε αρκετά σημεία της ΔΚ Αστακού ώστε να επιβεβαιωθεί η καλή ποιότητα του νερού.
4. Για την Τ.Κ. Καραΐσκάκη μας ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ότι, στο διάστημα από τη δειγματοληψία που πραγματοποίησε η Δ/νση Δημόσιας Υγείας στις 25/02/2014 αποκαταστάθηκε η λειτουργία των χλωριωτών και πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία στις 04/03/2014, τα αποτελέσματα της οποίας θα αποσταλούν στη Δ/νση Υγιεινής και δείχνουν ότι δεν υφίσταται πρόβλημα με την ποιότητα του νερού.
5. Για την Τ.Κ. Βασιλοπούλου από το αρχείο του Δήμου μας προκύπτει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην μικροβιολογική ποιότητα του νερού αλλά υπάρχει πρόβλημα στην σωστή απολύμανση, και αποφασίστηκε η αλλαγή ενός ανταλλακτικού στο χλωριωτή.
Ως εκ τούτου απαγορεύεται η χρήση του νερού του δικτύου ύδρευσης της ΔΚ Αστακού όπως υποδείχθηκε με το υπ΄αριθμ. 13/03/2014 και με αριθμ. πρωτ. 73807/2277 έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας μέχρι νεωτέρας. 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Πέρασαν 4 χρόνια απραξίας και λήθαργου. Ξύπνησαν όλως τυχαίως 1 μήνα πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.