Δήλωση υποψηφιότητας κ. Ευστάθιου Ι. Τσαμπιέρη με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ξηρομέρου.


Με αγωνιστική διάθεση ανακοινώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεράσιμο Βότση.
Το βιογραφικό του καθενός είναι η καθημερινή τριβή με τον κόσμο και τα προβλήματα του. Όλοι σας ξέρετε ποιος είμαι, τι πρεσβεύω, πως αγωνίζομαι.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του Δήμου Ξηρομέρου δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τους «νέους» δήθεν συνδυασμούς όπως και να εμφανίζονται.
Δεν πρέπει να αποπροσανατολίζονται από τις κοκορομαχίες τους, τους ψευτοκαυγάδες τους. Τους νιώσαμε στο πετσί μας όλους τα προηγούμενα χρόνια και είδαμε την «ανάπτυξη» και τον «πολιτισμό» που πρέσβευαν.
Οι λαϊκές οικογένειες δεν πρέπει να ξεχνούν πως αυτοί οι συνδυασμοί στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μας έφερε σ’ αυτή την κατάντια.
Γι αυτό δύναμη και ελπίδα είναι η στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον αγωνιστή Γεράσιμο Βότση γιατί σημαίνει μάχη ανατροπής, κινητοποίηση του λαού, απειθαρχία.
Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια, να σταματήσουμε την αντιλαϊκή επίθεση, να περάσουμε στην διεκδίκηση, την επίθεση για βελτιώσεις για την συνολική ανατροπή.
Τι περιμένεις; Για τα ψέματα που σου είπαν; Για όσα κρύβουν; Για το αλισβερίσι;
Δυνάμωσε την δύναμη της αλήθειας.
Δυνάμωσε την «Λαϊκή Συσπέιρωση» με την ψήφο σου γιατί θα παλέψει για την προστασία των ανέργων και των φτωχών οικογενειών. Θα πρωτοστατήσει για να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι, οι αγρότες από φόρους, δάνεια που τους πνίγουν.
Θα διεκδικήσει έργα και υποδομές.
Καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς τους υποψηφίους που εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι υπερκομματικοί, ως ενωτικοί, ως εκφραστές της Αριστεράς.
Κοροϊδεύουν για να πάρουν την ψήφο σου.
Ψήφισε «Λαϊκή Συσπείρωση» γιατί έτσι κι αλλιώς μαζί θα αγωνιζόμαστε και την επαύριον των εκλογών.

Με εκτίμηση

Τσαμπιέρης Ευστάθιος του Ιωάννη
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

  1. Σταθη μου καλη επιτυχια σου ευχομαι απο καρδιας... δυσκολα τα μονοπατια που ακολουθεις αλλα εσυ ξερεις απο σκληρη δουλεια...τοσα χρονια πλαι στον κοσμο ανα πασα στιγμη .τολμω να μιλησω για σενα γιατι δουλεψαμε χρονια μαζι ( το πρωτο μου αφεντικο ) και ξερω καλυτερα απ ολους ποσο εντιμος ησουν και εισαι.Αν και σε αυτη τη δουλεια θα μπορουσες ευκολα να ειχες λυσει ολα τα οικονομικα...τις καλες εποχες..παντα ΑΡΝΙΟΣΟΥΝ να μπλεχτεις σε παρανομες μεθοδους αυξησης τζιρου κλπ. Καλη πορεια ...σταθερος παντα απεναντι στα πολιτικα σου πιστευω ειναι κατι που σε κανει να ξεχωριζεις. Με εκτιμηση
    ΛΙΒΙΤΣΑΝΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.