Τα ψεύδη του κ. Γαλούνη. Δελτίο τύπου συνδυασμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

 

Αστακός 22.05.2014

Έχει γίνει αντιληπτό από όλους τους δημότες του Ξηρομέρου ότι το σύστημα Γαλούνη προσπαθεί να επανέλθει στην εξουσία με κάθε τρόπο.
Ένας από αυτούς είναι τα ασύστολα ψεύδη και η παραπληροφόρηση.
Αγαπητοί Ηλία, Μάκη και Τάσο δεν σας αγάπησε ξαφνικά ο κ. Γαλούνης. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους τι εκπροσωπούσε και τι εκπροσωπεί μέχρι σήμερα. Επειδή λοιπόν ανέφερε κάποια πράγματα για έργα του Δήμου Ξηρομέρου θα πάρει την απάντησή του η οποία είναι και η μόνη καθαρή αλήθεια.

Βιολογικός καθαρισμός.
Ένα έργο που προχώρησε σημαντικά επί δικής μας θητείας. Βρίσκεται στο τελικό στάδιο και απομένουν οι συνδέσεις με το δίκτυο. Σε έξι μήνες ο βιολογικός καθαρισμός του Αστακού θα έχει ολοκληρωθεί. Άλλωστε όλοι οι Δημότες καθώς και οι Ετεροδημότες είδαν με τα μάτια τους την εξέλιξη του έργου στην είσοδο του Αστακού (σκαψίματα, σωλήνες).
Μπορείτε να το αποκρύψετε και αυτό κ. Γαλούνη;
Επίσης με ενέργειες δικές μας έχει προχωρήσει σημαντικά και η διαδικασία για το βιολογικό καθαρισμό Μύτικα, Κανδήλας και Βάρνακα.

Σφαγεία Αστακού.
Ήδη παραδόθηκαν και οι τελευταίες μελέτες και είμαστε στο τελικό στάδιο λειτουργίας του έργου. Είναι στη διάθεση όλων των δημοτών και όποια στιγμή θελήσουν μπορούν να ενημερωθούν για την πορεία του έργου.

ΕΣΠΑ-Αστική ανάπλαση.
Γνωρίζουν όλοι οι δημότες του Ξηρομέρου την τιτάνια προσπάθεια που έκανε η Δημοτική Αρχή για την Αστική Ανάπλαση του Αστακού παρά τα μεγάλα προβλήματα. Και αναφερόμαστε στην έλλειψη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Το γνωρίζουν όλοι αυτό, το γνωρίζετε και εσείς κ. Γαλούνη κάτι που σκοπίμως αποκρύπτεται. Το αναγνώρισε ακόμη με δημόσια δήλωσή του και ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας. Όσο αναφορά την Αστική Ανάπλαση του Αστακού, το έργο δεν χάθηκε αφού πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κατσιφάρα θα ενταχθεί μέσα στο 2014.
Σχετικά με τα έργα του ΕΣΠΑ επισυνάπτουμε τις προτάσεις μας και τα όσα έχει καταφέρει να εντάξει η Δημοτική Αρχή τα οποία είναι ουκ' ολίγα.



Μπορεί να τα διαβάσει και να ενημερωθεί ο κάθε Δημότης. Καταρρίπτονται έτσι και τα ψεύδη του κ. Γαλούνη.

Δίκτυο ύδρευσης.
Υπεύθυνος Αντιδήμαρχος για την ύδρευση τα δύο πρώτα χρόνια ήταν ο κ. Φώτης Λιβάνης. Σημερινό πρωτοπαλίκαρο και σύμβουλος του κ. Γαλούνη. Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ήταν και ο κ. Γαλούνης ο οποίος ψήφιζε όλες τις εισηγήσεις για τα έργα του κυρίου Λιβάνη. Σας επισυνάπτουμε τις σχετικές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.







Σχετικά με το πρόβλημα ύδρευσης στον Αστακό ήδη η σημερινή Αρχή έχει δρομολογήσει την ένταξη στο ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου αμίαντου από το οποίο οφείλονται τα πολλά προβλήματα διακοπής της υδροδότησης στην πόλη του Αστακού

Ακτές του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή πριν την έναρξη κάθε καλοκαιρινής περιόδου καθάριζε οργανωμένα όλες τις ακτές μας. Μάλιστα πέρσι τοποθετήθηκαν και ομπρέλες σε όλες τις πλαζ παίρνοντας πολλά συγχαρητήρια από πολλούς συνδημότες μας.

Σχέδιο πόλης Αστακού – Μύτικα.
Εδώ πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ψεύδη του κυρίου Γαλούνη. Το σχέδιο πόλης Αστακού προχώρησε επί δικής μας θητείας, υπάρχει επίσημη απόφαση της Περιφέρειας που αναφέρει την ένταξη συγκεκριμένων οικοδομικών τετραγώνων. Μάλιστα με δικές μας ενέργειες έχει ξεμπλοκαριστεί και το σχέδιο πόλης Μύτικα.
Τώρα σχετικά με την αυταρχικότητα και την αλαζονεία για την οποία μας κατηγορεί ο κ. Γαλούνης ότι διοικήσαμε το Δήμο η απάντησή μας είναι:

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ.

Ο άνθρωπος που ποδοπάτησε ένα συνδημότη μας επειδή δεν τον ψήφισε και έχει μάλιστα καταδικαστεί αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος.
Όσο αναφορά τα Δημοτικά Συμβούλια αυτές τις μέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου ακούγονται καθαρά οι ύβρεις του κ. Γαλούνη προς άλλους Δημοτικούς συμβούλους.
Μιλάει ακόμη ο κ. Γαλούνης για απευθείας αναθέσεις.

ΠΟΙΟΣ;
Ο ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!!!!!

Μια ματιά στα πεπραγμένα του ως Δημάρχου Αλυζίας το αποδεικνύει περίτρανα.

Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!!!!!

Αγαπητοί συνδημότες μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας ξεγελάσει ο άνθρωπος αυτός.
Όταν πέσουν οι μάσκες θα φανεί το αληθινό του πρόσωπο και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Στο χέρι μας είναι να πάρουμε την σωστή απόφαση για το Ξηρόμερο τον Τόπο της καρδιάς μας.
Δεν έχουμε το δικαίωμα με την ψήφο μας να υποθηκεύσουμε το μέλλον του τόπου, το μέλλον των παιδιών μας. Για αυτό καλούμε τους Ξηρομερίτες και τις Ξηρομερίτισσες 

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

να υπερψηφίσουν το συνδυασμό μας και να τελειώνουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ με το σύστημα Γαλούνη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.