Ενημερωτικό δελτίο για τον Α.Ο. Αλυζιακό. Εκλογές την ερχόμενη Πέμπτη για νέο Δ.Σ. και Πρόεδρο.


Η Διοίκηση της ομάδας και εγώ προσωπικά ενημερώνουμε τους φιλάθλους για τα εξής:
1. Το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝΑ (Γ’ όμιλος) στις 12 Απριλίου 2014 έλαβε τέλος και ο Α.Ο. Αλυζιακός συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς τερμάτισε στην διόλου τιμητική για μας 10η θέση.
2. Στις 17 Μαΐου 2014 έγινε συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ακούστηκαν απόψεις, σκέψεις και ανάληψη ευθυνών για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.
3. Εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές:
  • Δρακάς Κωνσταντίνος
  • Σκαρογιάννης Μάκης
  • Καραγιάνης Θεόδωρος
  • Καραγιώργος Ευστάθιος
  • Κατσαούνης Διονύσης
4. Για την ιστορία… οι σκόρερς περιόδου 2013-2014.
  • Αποστολάκης Άρης 11
  • Κατσαούνης Σπύρος 9
  • Γεωργαλής Βασίλης (Πλίθας) 4
  • Παλμπάς Βασίλης 4
  • Γαρίδας Δημήτρης 1
  • Κατσαούνης Δημήτρης 1
  • Μουρελάς Παρασκευάς 1
  • Φραγκογιάννης Θωμάς 1
5. Οι εκλογές τελείωσαν… Ζήτω οι εκλογές… του Αλυζιακού την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και ώρα 06:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κεντρό Μύτικα.
ΘΕΜΑΤΑ:
α) Πλήρης αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός με στοιχεία και αποδείξεις.
β) Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και ανέρευση νέου Προέδρου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας νέα Γενική Συνέλευση το Σαββάτο 21 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.
6. Αγαπητοί συντοπίτες ίσως οι εκλογές να μας δημιούργησαν εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις και πιθανώς να μας δίχασαν για λίγο. Τώρα όμως έχουμε τον Αλυζιακό, την ομάδα του χωριού μας που μας ενώνει για 25 χρόνια.
Απευθύνω κάλεσμα στους συντοπίτες (άνδρες και γυναίκες) που επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην Διοίκηση της ομάδας και κυρίως σε αυτούς που δεν εκλέχτηκαν γενικώς στην τοπική αυτοδιοίκηση τον Μάϊο (έχοντας ζητήσει την ψήφο μας για να προσφέρουν στον τόπο), σαν μια δεύτερη ευκαιρία προσφοράς και έμπρακτης παρουσίασης των διοικητικών τους ικανοτήτων.
Λόγω επικείμενης μετάθεσης του Προέδρου κρίνεται επιτακτική η ανάγκη συγκρότησης νέου Δ.Σ.
7. Ως Πρόεδρος της ομάδας εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον νέο Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη. Εύχομαι δε σε αυτόν και στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ

ΘΟΔΩΡΗΣ Ι. ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.