Ηλίας Ανδρέα Γριτσίπης: «Ο Έλληνας μετανάστης, που είπε ΟΧΙ στα 10.000.000 δολλάρια».

Ο κ. Ηλίας Γριτσίπης με τον κ. Νίκο Νταή στο γραφείο του Συμβολαιογραφείου του κ. Νίκου.
Του κ. Νίκου Θ. Νταή.
σ. Συμβoλαιογράφος.

Με χαρά υποδεχτήκαμε και εφέτος τον δικό μας άνθρωπο, τον αγαπητό φίλο και καλό πατριώτη, μετανάστη στις ΗΠΑ, από την Κανδήλα Αιτωλ/νίας, κ. Ηλία Ανδρέα Γριτσίπη με την οικογένειά του, την ευγενέστατη και σεμνή Αμερικανίδα σύζυγό του και τα δύο χαριτωμένα παιδιά του.
Ο κ. Γριτσίπης, μετανάστης από 50ετίας και πλέον στις ΗΠΑ, έχει δραστηριοποιηθεί με δικές του επιχειρήσεις στο Μανχάταν των ΗΠΑ, κοντά στους αλήστου μνήμης δίδυμους πύργους, που κατάστρεψαν οι τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα του Μπίν Λάντεν, στην καταστροφή των οποίων σκοτώθηκε και ο ανηψιός του κ. Γριτσίπη, Γεώργιος Γριτσίπης.
Ο Ηλίας είναι ένας αυτοδημιούργητος ευκατάστατος και επιτυχημένος επιχειρηματίας και έχει δραστηριοποιηθεί σε επιχειρήσεις Εστίασης, τιμάει το Ελληνικό όνομα στο εξωτερικό και στην ομογένεια και την ιδιαίτερη πατρίδα του και βοηθάει παντοιοτρόπως τους πατριώτες του. 
Τελευταία με τον κύριο Γριτσίπη ασχολήθηκε τόσο ο Ελληνικός τύπος όσο και ο διεθνής τύπος, ΗΠΑ κ.λ.π.: εφημερίδες ΄΄ΤΑ ΝΕΑ΄΄, το ΄΄ΕΘΝΟΣ΄΄ κ.λ.π. των Αθηνών, οι ΄΄ΤΑΪΜΣ΄΄ της Νέας Υόρκης, ο ΄΄ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ΄΄ της ομογένειας των ΗΠΑ κ.λ.π. και δημοσίευσαν την φωτογραφία του ιδίου και του ιδιόκτητου κτιριακού και επιχειρησιακού του συγκροτήματος, κοντά στους δίδυμους πύργους με τον τίτλο «Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ 10.000.000 δολλάρια». Τόσα του προσέφεραν μεγάλες Αμερικάνικες, Κινέζικες και άλλες διεθνείς Κατασκευαστικές Εταιρείες για την αγορά του ακινήτου του και είπε ΟΧΙ, γεγονός το οποίο μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Γριτσίπης.

Το άρθρο του κ. Νταή δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, με την ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ να είναι μία από τις εφημερίδες που το δημοσίευσαν.
Ο κ. Γριτσίπης είναι ο δικός μας άνθρωπος και πατριώτης, ο σεμνός και ταπεινός, ο πατριδολάτρης, που κάθε χρόνο επισκέπτεται το καλοκαίρι το χωριό του την Κανδήλα και μένει οικογενειακώς στο ιδιόκτητο σπίτι του, συναναστρεφόμενος με τους πατριώτες και φίλους του.
Ειλικρινά χαιρόμαστε για τον αγαπητό και εκλεκτό μας φίλο και πατριώτη Ηλία Γριτσίπη, ο οποίος τιμά το Ελληνικό όνομα στο Εξωτερικό και του ευχόμαστε πάντα να προοδεύει ΄΄Πάντα ψηλότερα να ανεβαίνει, πάντα μακρύτερα να πηγαίνει΄΄, όπως το θέλει και η ευχή του Γερμανού φιλόσοφου GETE, η ψυχή όμως και η καρδιά σου, αγαπητέ Ηλία, να φτερουγίζουν πάντα στην Ελλάδα μας και στην ιδιαίτερη πατρίδα σου, που τα μαραζώνει η οικονομική κρίση και η ανεργία. 
Να είσαι πάντα καλά και πάντα ν’ ανταμώνουμε! 
Αύγουστος 2014
Μύτικας Αιτωλ/νίας

Νίκος Θ. Νταής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.