Ερωτόκριτος Γαλούνης: Θα βρούμε άλλη πηγή υδροδότησης για την πόλη του Αστακού.


Ρεπορτάζ: Πολύζος Βασίλης.
Πρόεδρος Τ.Κ. Βάρνακα.

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να εγκαταλείψει τις πηγές του Αγίου Δημήτριου από τις οποίες υδροδοτείται τις τελευταίες δεκαετίες ανελλιπώς η πόλη του Αστακού, ανακοίνωσε στην σημερινή ενδιαφέρουσα συνάντηση-ενημέρωση για το πόσιμο νερό ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης.
«Το τωρινό δίκτυο ύδρευσης εκτείνεται σε μια απόσταση αρκετών χιλιομέτρων και είναι παλαιό (αμίαντος σε πολλά σημεία) με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχώς ζημιές και το κόστος να είναι μεγάλο. Ο Δήμος πλήρωσε τα προηγούμενα χρόνια ένα τεράστιο ποσό. Θα βρούμε άλλη πηγή σε διαφορετικό σημείο», είπε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου και συνέχισε, «υπάρχει γεώτρηση στο Βασιλόπουλο δυναμικότητας 80 κυβικών την ώρα που όμως δεν επαρκεί για την πόλη του Αστακού». 
«Σκοπός μας είναι να πραγματοποιήσουμε την ανόρυξη άλλης μιας γεώτρησης στην ίδια περιοχή, ώστε να καλύψουμε την πόλη του Αστακού και παράλληλα να γίνει ένα ενιαίο δίκτυο για Βασιλόπουλο - Καραΐσκάκη - Αστακό», ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων ο κ. Γαλούνης.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα με την υδροδότηση του Αστακού.

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τραβιξουν γραμμη απο το δυκτιο του αστακου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προβλημα με το νερο υπειρζε και στην Αλυζια οταν ηταν Δημαρχος εκει,ανοιγωντας δυο γεωτρησεις στην ανω κανδηλα με αφθονο και ποιοτικο νερο ,αλλα οι γεωτρισεις ανοιχτικαν με τσαμπουκα ξωδευοντας μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να ελθη και ο επωμενος Δημαρχος να συνεχισει τις σπαταλες και τελικα να σφαγιστουν ως παρανομες,διοτη παραλριπουμε τους νομους και ενεργουμε με αυταρχισμο και οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.Και ερχεται επειτα και ρειχνει ολλες τις ευθεινες στους πολιτες. Ας σοβαρευτουμε λιγακι και ας κανουμαι τις νομιμες διαδικασιες για να μην ριχνουμε ολλα τα βαρη στους δημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γαλουνης θα το λυσει το προβλημα θα το δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.