Πλημμύρισε κομμάτι του Μύτικα. Άργησε να μπει μπροστά η μία από τις δύο αντλίες που διώχνει τα όμβρια προς την θάλασσα.


Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μύτικα. Η σφοδρή νεροποντή μετέτρεψε τον Μύτικα σε μία τεράστια λίμνη και είχαμε και εισροή υδάτων σε σπίτια. Αναφερόμαστε στο κομμάτι εκείνο του Μύτικα που ως γνωστό έχει μεγάλο πρόβλημα όποτε βρέχει, από το μαγαζί του Τσίνα, μαγαζί Συργιάννη έως τα Χατζαρέϊκα.
Η κατάσταση ξέφυγε και έγινε επικίνδυνη για τα χαμηλά ισόγεια σπίτια της περιοχής γιατί δεν μπήκαν σε λειτουργία οι αντλίες που είναι εγκατεστημένες στο σημείο και αντλούν τα όμβρια προς την θάλασσα.
Τα συγκεκριμένα δύο μοτέρ είναι βέβαια χωρίς συντήρηση και σε κακή κατάσταση με το ένα μάλιστα να είναι και εκτός λειτουργίας, αλλά όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας αν έμπαινε έγκαιρα σε λειτουργία, ακόμη και με αυτό το ένα δεν θα υπήρχε πρόβλημα να μπει νερό σε σπίτια.
Ο πίνακας εκκίνησης των αντλιών βρίσκεται στο προκάτ κτίσμα του Νηπιαγωγείου και σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών που επικοινώνησαν μαζί μας, με επέμβαση ιδιωτών, όταν η κατάσταση είχε αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη, παραβιάστηκε και μπήκε μπροστά η μία αντλία.

11 σχόλια:

  1. Εσεις εκει στου μυτικα θα παθτε οτι σας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ο ανώνιμος ο δεύτερος να μάθεις να μιλάς σωστά τα ελληνικά μπουρτζόβλαχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.13, ισι ικι στου χουριο σ κατσε να ματαπεριμεν'ς κανα πεν'νταρ σι πεντε χρονια π'θα ματαχμε εκλογες. κι ξεχασα να σ'που, τελος οι επιδοτισις. τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Akou na s pw gt den einai k duskolo namantepsei kaneis apo pio xwrio eisai egw den zw apo epidothshs pou plhronoume emeis kai den psifisa kanenan. Esu posa peires na pshfiseis tis ekloges alhtheia??? Auta pou s taksane den sta dwsane tlk e?? :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουραιοι ειστε. Αμα δεν εχτε παραδες να σας δοκομε.δε ξερτε ελληνικα και γραΦτε ιγγλεζκα. Αυτηνη ειναι γαλαρια γελαδα. Να ριξ πουλυ βροχη να βγουνε τρυφυλια να τρωνε τσ ζωντανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν είμαι μαθμενος να μ ταζνε κι να τα παιρνου. Και μι σ που ότ πλιρωσα κι απ ντ τσέπη μ κι τα ισιτίρια απαν κατ κι αυτα ποφαγα κ' ιπια. εσύ όμως που κάνεις υψηλή κριτικη για το Μύτικα και να προσέξεις την επόμενη φορά που θα κατέβεις. Γιατί κολλάει!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος μυτκας τωρα πρεπ να του λε νε μερδενικουζαβιτσα αφου ειναι περισοτεροι αυτοινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λάθος μου που έγραφα GREEKLISH! ξέχασα με τι συνομιλώ! καταρχάς δεν μένω Μύτικα.. διακοπές πάω.. Αλλά πολύ μένος (θυμός :P ) έχεις για τον Μύτικα.. Να το κοιτάξεις αυτό.. :P Λογικά θα είσαι απο αυτούς που βρίζουν τον Μύτικα αλλά κάθε μέρα εκεί θα σαι να τα πίνεις (μπύρες, ούζα. ουισκια :P ) Και είμαι η γενιά που πληρώνουμε τα δικά σας λάθοι ;)... AAAAAA πως μπορείς και γράφεις όπωσ μίλας???? ΟΧΙ μπράβο δεν το χω ξαναδεί :P τσα πρρρρ χαχαχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εισαι η καλομαθημενη γενια που ταχει ουλα. Η χαιδεμενη γενεια του φραπε και της καφετεριας π δε θελει να δουλεψει.αθτη τη στιγμη δουλευουν περιπου 30 αλοδαποι σε διαφορες δουλιες στα χωρια μας. Αυτα πληρωντε τωρα.μονο να παρακαλατε πολιτικους για διορισμο με 300 ευρο ξερτε . Ισεις οι μουρφομενοι ξερτε να κουροιδεβτε τους αλλους πο δλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πληρώνουμε τώρα οτι οι αλοδαποί δουλεύουν στα χωριά;; το αλλο με την μικρή αννούλα το ξέρεισ;; xaxaxaxa Και παρακαλάμαι εμείς τους πολιτικούσ για δουλειά με 300 ευρο;; και εμεισ οι μορφομένοι δεν κοροιδευουμε αυτουσ που δουλευουν.. βγάζει μάτι ομως οτι εισαι καμμενοσ απο κοματα που υποστιριζες και οπως φενεται τα κομματα σε φέραν στην κατασταση που εισαι τωρα... Αλλα εχεις ξεφύγει απο το αρθρο!! Και μην βγαζεις τοση κακια! ματι βγαζει η αποτυχια σ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.