Συμμετοχή σε σεμινάριο αγωνιστικού TAE KWON DO για τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου «Νίκη Παλαίρου» και του «Ακαρνανικού Αλυζίας».


Με την συμμετοχή τους στο σεμινάριο αγωνιστικού TAE KWON DO το Σαββατοκύριακο 19 με 20/12/2014 που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων, έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Νίκη Παλαίρου και του Ακαρνανικού Αλυζίας για το 2014.
Όλη η προπόνηση έγινε με την επιμέλεια των προπονητών του συλλόγου Καϋμενάκη Σπύρου και Παπαδιώτη Γεωργίου και υπό την καθοδήγηση του Τάρα Ανδρέα και είχε απολύτως αγωνιστικό χαραχτήρα.
Σκοπός της συμμετοχής των αθλητών ήταν η προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα που θα γίνουν σύντομα και όπως αναμένεται θα υπάρξει δυναμική συμμετοχή, με τους αθλητές των δύο συλλόγων να ετοιμάζονται να δώσουν μία ακόμη μάχη για διακρίσεις.
Ο προπονητής των συλλόγων Καϋμενάκης Σπύρος δήλωσε: «Συμμετείχαμε με 52 αθλητές κυρίως από τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και ανδρών γυναικών. Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός είναι ένας ακόμη σταθμός της προετοιμασίας των αθλητών για τα πρωταθλήματα που ακολουθούν και που απευθύνονται κυρίως σ' αυτούς. Η συμμετοχή αυτή έρχεται να προστεθεί στην αγωνιστική συνάντηση που είχαμε διοργανώσει στην Πάλαιρο πριν ένα μήνα με μεγάλη επιτυχία. Οι σύλλογοι μας δίνουν παντού το παρόν, συμμετέχουν σε όλες τις διοργανώσεις που διοργανώνουν οι δυο ομοσπονδίες TAE KWON DO και αυτό χάρη στην υπεύθυνη δουλειά που γίνεται και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς τους οποίους ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.
Όλη η προπόνηση που έγινε υπό την καθοδήγηση ενός μεγάλου αθλητή του Ανδρέα Τάρα και είχε σκοπό την διεύρυνση της αγωνιστικής αντίληψης των αθλητών και την απόκτηση νέων εμπειριών. Μόνο μέσα από τις εξειδικευμένες τεχνικές και οδηγίες θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για την εξέλιξη και την προετοιμασία των αθλητών για τους επίσημους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεώργιο Παπαδιώτη για την φιλοξενία, τον κ. Αντρέα Τάρα για την εμπειρία, τον συνεργάτη μου κ. Θάνο Τσαντιώτη για την συνεργασία, τους αθλητές για την άψογη συμπεριφορά τους και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές και υγεία σε όλους.»














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.