Ευχαριστήριο από την Καρναβαλική Επιτροπή του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού 2015.


Η Καρναβαλική Επιτροπή του «Μυτικιώτικου Καρναβαλιού 2015», ευχαριστεί ολόψυχα τους δημότες της Αλυζίας, που βοήθησαν και φέτος να πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση.
Ραντεβού όλοι μαζί στο «Μυτικιώτικο Καρναβάλι 2016», με περισσότερο κέφι, χορό και ζωντάνια.
Στον πίνακα ανακοινώσεων επί της οδού Αγ. Νικολάου, θα αναρτηθεί απολογιστικός πίνακας εσόδων και εξόδων καθώς και τα ονόματα των συνεισφέροντων οικονομικά στον έρανο, για της πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.
Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στους κ.κ.: 
  • Κωνσταντίνο Αυδή για όλη την βοήθεια.
  • Τον Πρόεδρο του Νομικού Πρόσωπου του Δήμου Ξηρόμερου Βασίλη Μουρκούση.
  • Τον Εμπορικό Σύλλογο του Μύτικα, για την προσφορά των κομφετί και χαρτοπόλεμου.
  • Τους Δασκάλους, Καθηγητές και Νηπιαγωγούς των σχολείων μας που συμμετείχαν και συνόδευσαν τα παιδιά μας στα γκρούπ.
  • Ανδρέα Χάνδρα, για την προσφορά του ψωμιού.
  • Σπύρο Λιάγγο, για την μουσική επένδυση και τον ήχο.
  • Χανδάκιας Γιάννης και Λιβιτσάνης Θοδωρής για το ψήσιμο.
  • Κλεονίκη Γαρίδα, για την οικονομική κάλυψη της μεταφοράς των αρμάτων από την Πάτρα.
  • Όλες τις γυναίκες που μας τίμησαν και γέμισαν τον πάγκο μας με γλυκίσματα.
  • Παναγιώτης και Βασίλης Δρακάς για τις σκαλωσιές και τα μαδέρια για την τοποθέτηση των ηχείων.
  • Εύη Γερονικολού για τις αφίσες του καρναβαλιού μας.
  • Σταθούλα Καρναβά, για την παραχώρηση χώρου για ψήσιμο για τα σουβλάκια.
  • Σωτήρη Ζαβογιάννη για τον χώρο που μας φιλοξένησε.
  • Χρήστο Λεκατσά για τα υλικά κατασκευής άρματος.
  • Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Φώτη και Γιάννη Καϋμενάκη, Άρη Αποστολάκη, Νίκο Παπαϊωάννου και Θωμά Τσάκαλη, για την όλη τους προσφορά σε αυτό το καρναβάλι.

Με εκτίμηση η Καρναβαλική Επιτροπή.

σ.σ. Η συμμετοχή στην Καρναβαλική επιτροπή είναι ελεύθερη για όλους.

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που δώσατε για λίγο ζωντάνια στο χωριό μας.
    Ραντεβού του χρόνου με περισσότερα άρματα και περισσότερη συμμετοχή του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιαγγο εισαι πρωτος.μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι δωσαμε το δωσαμε δεν θελουμε να δουμε τα ονοματα μας σε κανενα τοιχο παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καρναβάλι ! ως έθιμο , θέλει κι' αυτό: ουσία και φαντασία !
    για να έχει συνέχεια , νόημα και σημασία. αλύζιος απο Αλυζία !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαβαμε για το ρεσαλτο και στο καρναβαλι μετα τον αλυζιακο. Τι αλλο εχει μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατυχές σχόλιο τουλάχιστον ότι αφορά τον Αλυζιακό!!!

      Διαγραφή
  6. βασιλης Λιακοπουλος27 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:22 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ από τη Πατρα ! Ειμαι ο Βασιλης Λιακοπουλος, ο καλλιτεχνης που ΠΡΩΤΟφιλοτεχνησε - σοβαρα- τοΚαρναβαλι σας - 2012-, με ένα πληρη κυκλο εργασιων , από μακέτες οργανωση εργαστηριου ,κατασκευες αρματων, παρελαση Καρναβαλικων αρματων μεχρι την για πρωτη φορα καυση καρναβαλου ... μετα μουσικης Μ.Χατζηδακι στο μωλο του Αγιου Νικολαου!!! Από εκεινη τη χρονια μεχρι σημερα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα σε βαρος του θεσμου στο πανεμορφο χωριο σας κι αυτό το γνωριζουν ολοι και ολες .... ηταν αναμενομενο. ΟΛΟΙ σ αυτή τη χωρα είναι ειδικοι, δυστυχως , αυτος είναι ο λογος της καταστροφης και της οπιστοδρομησης μας.Δεν με εχει ενοχλησει καθολου το ότι, αφου εγω χαραξα πρωτος το δρομο και την μεθοδολογια των καρναβαλικων δρωμενων με κορυφαια πραξη την επιτυχή καυση του Καρναβαλου , την επομενη και την μεθ επομενη χρονια, ο συλλογος γυναικων '' εδωσε'' την δουλεια σε... βοηθούς μου - δεν γνωριζω τους λογους, ουτε μ ενδιαφερει - που τελικα τα κανανε .... μουσκεμα , γιατι απλα είναι και θα παραμεινουν παντα ... ΔΕΥΤΕΡΟΙ ...αυτό που ''ποναει΄΄ είναι η γυμνια ο διασυρμος και το λαβωμα του Λαικου Πολιτισμου στην Ελλαδα ... στον Μυτικα ...παντου , γιατι παντα υπαρχουν , αγνωμονα , ασχετα και επιβλαβή παρασιτα που μποστα στο προσωπικο τους συμφέρον δεν υπολογιζουν ΤΙΠΟΤΑ.Με ρουφιανιες , υπόγειες διαδρομες και '' τον κωλο στο φραχτη'' - που λεει ο Λαος μας, τελικα αποπροσανατολιζουν , υποσκαπτουν και γκρεμιζουν τα ΠΑΝΤΑ. ΚΡΙΜΑ στ αληθεια για ολους μας και περισσοτερο για τα νεα παιδια που μεγαλωνουν διπλα μας.Συγγνωμη για την ενταση μου, αλλα νομιζα ότι ο Καρναβαλικος σπορος που εσπυρα στο χωριο σας θα ... επιανε ΤΟΠΟ. όμως ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ και οποιος διαφωνει με τις αποψεις μου , να αντιπαραθεσει στοιχεια ... αφου κοιταξει πισω του για να επιβεβαιωσει τα γεγονοτα που καταθέτω. Σας ευχαριστω και ευχομαι το παθημα να γινει μαθημα για ολους μας. Και πανω από όλα για μενα και τις επιλογες μου. Φιλια πολλα σε ολους για τις υπεροχες στιγμες που περασαμε τη χρονια εκεινη και ευχομαι του χρονου ... τα παθηματα μας να γινουν μαθηματα για ολους μας για το καλο των θεσμων που παραγουν γνησιο λαικο πολιτισμο , τουρισμο και αναπτυξη στο τοπο μας !!! Φιλια πολλα σε ολους . Βασιλης Λιακοπουλος - εικαστικος καλλιτεχνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.