Στολίστηκε ο κεντρικός δρόμος του Μύτικα για την αυριανή καρναβαλική παρέλαση.


Ο κεντρικός δρόμος του Μύτικα στολίστηκε σήμερα το μεσημέρι από την καρναβαλική επιτροπή με εκαντοντάδες πολύχρωμα μπαλόνια και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αυριανή καρναβαλική παρέλαση. Ελπίζουμε όπως και πέρυσι ο καιρός να βοηθήσει, παρά τις άσχημες προβλέψεις, για να απολαύσουμε τα άρματα και τους καρναβαλιστές που θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα.

11 σχόλια:

  1. μπράβο όλοι μαζί να γίνει το καλύτερο καρναβάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα κατεβούμε από Αθήνα μακάρι να έχει καλό καιρό. Μύτικας και πάλι Μύτικασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη επιτυχια αλλα οταν διακηρυσετε οτι το κανετε για το καλο του χωριου σλλα σε ενα αρμα δας λετε θα κοροιδεψουμε την πλειψηφια των γυναικων του συλλογου δειχνετε ποιος εχει κακια. Ο συλλογος γυναικων εφτιαξε το καρναβαλι και το ανεβασε ψηλα. Αν μια μειοψηφια υποχωρουσε το καρναβαλι θα γινοταν και ο συλλογος επισης. Αλλα ειχατε τους σκοπους σας. Αυριο θα κριθητε οπως κρινοταν οι γυναικες τοσα χρονια και επαιρνσν μονο ευσημα.
    Καλη επιτυχια αλλα μην ξεχνετε για οσους δεν σεβονται υπαρχει και θεια δικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τόση κακία!!!Το καρναβάλι θα πετύχει...και αν δεν πετύχει,δεν πειράζει...

      Διαγραφή
  4. Σουλα θέλουμε και κάμερα live στο ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΜΑΣ! ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλα για το χωριό μας! μυτικοτικο καρναβάλι το καλύτερο και φέτος ακόμη για καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε4:06 , συγχαρητηρια για το σχολιο σου, εισαι πολυ μεσα σε ολα και διευκρινησες σωστα. Ακριβως τα πραγματα ετσι εχουν. Αιωνιος θαυμαστης του πρωην συλλογου γυναικων Μυτικα, χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:29μμ Ε!! ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!! ΠΑΤΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα δεν είναι αν μας άρεσε το καρναβάλι ή όχι. Το θέμα είναι ότι ευχαριστήθηκαν τα παιδάκια. Τα μικρά παιδάκια. Αυτοί οι μεγάλοι σοφοί. Διότι για τα μεγάλα παιδάκια δεν με νοιάζει καθόλου. Πάντα καταφέρνουν και τα κάνουνε μαντάρα. Και δεν καταλαβαίνουν ότι το καρναβάλι είναι πρωτίστως για τα παιδάκια. Οι μεγάλοι έχουν κι άλλες διεξόδους να "διοχετεύσουν" την ενέργειά τους. Δεν είμαι ο 4.29 πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.