Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Μύτικα: «Ένας Σύλλογος που κύριο χαρακτηριστικό του ήταν το παρεΐστικο και ενωτικό κλίμα, όταν αυτό χάθηκε εξ αιτίας ατομικών συμπεριφορών, δεν έχει νόημα να υφίσταται και να λειτουργεί».


Την Κυριακή 8/2 και ώρα 04:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα έγινε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα, με μοναδικό θέμα την διάλυση του Συλλόγου. Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν με συντριπτική πλειοψηφία ο Σύλλογος να οδηγηθεί σε διάλυση.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία του Μύτικα, ότι η διάλυση ενός Συλλόγου δεν είναι κάτι που συμβαίνει ξαφνικά, ούτε βούληση και απόφαση ενός προσώπου. Συμπεριφορές μιας μειοψηφίας μελών του Συλλόγου και γεγονότα, είχαν οδηγήσει στην εκφρασμένη πεποίθηση της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ., αλλά και της πλειοψηφίας των μελών του Συλλόγου, ότι ο Σύλλογος πρέπει να διαλυθεί και αυτό αποτυπώθηκε καθαρά και στο Δ.Σ. και στη Γενική Συνέλευση.
Ένας Σύλλογος που κύριο χαρακτηριστικό του ήταν το παρεΐστικο και ενωτικό κλίμα, όταν αυτό χάθηκε εξ αιτίας ατομικών συμπεριφορών που δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε, δεν έχει νόημα να υφίσταται και να λειτουργεί.
Τώρα αν ορισμένα πρόσωπα δεν θέλουν αυτή την εξέλιξη και αντιδρούν έχουμε να τους πούμε δύο πράγματα.
Πρώτον, αυτό έπρεπε να το σκεφτούν πριν υιοθετήσουν αυτές τις διασπαστικές συμπεριφορές.
Δεύτερον, με δημοκρατικές διαδικασίες οι πλειοψηφίες αποφασίζουν και όχι οι μειοψηφίες και η πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση αποφάσισε (44 υπερ της διάλυσης και 8 κατά), και η άποψη αυτών που δεν θέλουν την διάλυση καταγράφηκε σαν μειοψηφία και δεν εισακούστηκε από την Γενική Συνέλευση.
Τώρα αν η μειοψηφία αυτή θέλει να αγνοεί τα παραπάνω και να προχωρεί σε ενέργειες, απλά εκφράζει τον εαυτό της και όχι το Σύλλογο και προφανώς οι ενέργειες που κάνουν είναι μη σύννομες.
Επίσης ενημερώνουμε ότι έχει γίνει ο οικονομικός απολογισμός, ο οποίος θα ανακοινωθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του χωριού και στο διαδίκτυο.
Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν οικονομικά, ηθικά και με κάθε τρόπο το Σύλλογο σε αυτό το οκτάχρονο ταξίδι του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους ανεξαιρέτως.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα

Γεωργία Ταμπάκη

3 σχόλια:

  1. '' Πέρας γαρ ουδέν μη διά γλώσσης ιόν ''
    τίποτα δέν τελειώνει άν δεν περάσει απο την γλώσσα
    Ευριπίδης 480 -406 π.χ Αρχαίος τραγικός ποιητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zoύμε σε μια εποχή η οποία χαρακτηρίζεται από τους ικανούς να αδιαφορούν και από τη λύσσα των ανίκανων να αρπάξουν την εξουσία σε όλα τα επίπεδα.Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Μύτικα. Μυτικιώτες μην διαμαρτύρεστε και κριτικάρετε.Είμαστε άξιοι της τύχης μας.Θα μου πείτε που είναι οι Μυτικιώτες?Δίκιο έχετε, γιατί οι Μυτικιώτες είναι στο νεκροταφείο και αυτοί που έμειναν είναι αδιάφοροι γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Ο νοών νοείτω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 7.06 ανοίγεις μια πολύ ουσιώδη κουβέντα. Όχι ως προς τούς Μυτικιώτες, αλλά ως προς τις δύο πρώτες γραμμές του σχολίου σου. Περί της αδιαφορίας των ικανών και της λύσσας των ανίκανων. Εύστοχο πολύ. Θα την ανοίξουμε την κουβέντα σύντομα. Εύστοχο πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.