Απλά εξαιρετική η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» από το Γυμνάσιο Κανδήλας στο 6o Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Αιτ/νίας.


Είναι η δεύτερη φορά που το Γυμνάσιο Κανδήλας συμμετέχει στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Αιτ/νίας (δείτε εδώ την πρώτη).
Σε μία απαιτητική παράσταση οι μαθητές του Γυμνασίου Κανδήλας απέδωσαν πάρα πολύ καλά τους ρόλους εισπράττοντας το χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και σε όσους στάθηκαν αρωγοί ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ όμορφη παράσταση.
Ξαναβάζουμε την πρόσκληση (δείτε εδώ), όπου περιλαμβάνει λίγα λόγια για το έργο και τους συντελεστές της παράστασης.
Και πάλι συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους τους συντελεστές.































3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί αυτο το άριστο πολιτιστικά γεγονός, μα πάνω απο ολα Εύγε στα παιδιά που με εξαιρετικό ταλέντο και σοβαρότητα ανέδειξαν αυτο το διαχρονικα υπέροχο έργο!!!!!!!
    Και του χρόνου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θερμα συγχαρητηρια σε ολους οσους εκοπιασαν για να επιτυχει αυτο το ωραιοτατο εργο στους γονεις και κηδεμονες στους αξιολογους καθηγητας και στα υπεροχα παιδια οι οποιοι εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο ωστε να εχει επιτυχια ολο αυτο το εργο το οποιο ειχε και βαθυτερο νοημα την αναγεννηση των Ελληνων και δη ημων των θεατων μπραβο συγχαρητηρια !!!!!
    ευχομαι και μεγαλυτερα πραγματα σε καθηγητας και μαθητας !!!!
    π. Ευφρόσυνος Γρίβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.