Υπέροχη Λένα Αλκαίου στο «Μένουμε Ελλάδα»... αυτό το καλοκαίρι πάμε Μύτικα Αιτ/νίας.... (Βίντεο).


Καλεσμένη στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» η γνωστή τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου, που έλκει την καταγωγή της από τον Μύτικα (το γένος Σιδερωμένου). Δείτε εδώ το προσωπικό της site.
Η Λένα Αλκαίου στην εκπομπή τραγούδησε, μίλησε για την δουλειά της και φυσικά αναφέρθηκε στο χωριό του πατέρα της, τον Μύτικα Αιτ/νίας.
Στη εκπομπή έκανε ζωντανή παρέμβαση μέσω Skype, η Πρόεδρος του Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη, η οποία μίλησε για τον Μύτικα και προέτρεψε τους παρουσιαστές να τον επισκεφτούν το καλοκαίρι.
Προβλήθηκε βίντεο και φωτογραφίες από τον Μύτικα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα τα μαγικά νησάκια Κάλαμο και Καστό, τα οποία ο επισκέπτης του Μύτικα τα έχει μέσα στα πόδια του και μπορεί καθημερινά εντός λίγων λεπτών να απολαύσει τις παραδεισένιες αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά τους.
Ο συνδυασμός του Μύτικα με τα νησιά Κάλαμο και Καστό είναι αυτός που δίνει αξία στον Μύτικα και τον κάνει ιδανικό προορισμό γι αυτούς που διαθέτουν βάρκα, φουσκωτό, πολυεστερικό σκάφος ή ιστιοπλοϊκό.



Εμείς επειδή ακούσαμε την κα Λένα Αλκαίου να λέει ότι έρχεται σπάνια στον Μύτικα, θέλουμε να βάλουμε την ιδέα για μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά μαζί της εδώ στον Μύτικα.
Πιστεύουμε ότι θα είναι μία υπέροχη στιγμή και για εμάς, αλλά και για εκείνη. Ένα κομμάτι της ρίζας της είναι στο Μύτικα και εμείς οι Έλληνες κατά ένα τρόπο μαγικό, έχουμε την τάση να μην ξεχνάμε και πάντα να βρίσκουμε τον τρόπο και την ευκαιρία, έστω για στιγμές, να επιστρέφουμε στην ρίζα μας.

Βιογραφικό Λένας Αλκαίου.
Η Λένα Αλκαίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Στο ξεκίνημά της είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του τραγουδιού όπως η Ελένη Βιτάλη, η Πόλυ Πάνου, ο Τάκης Μπίνης, ο Αντώνης Καλογιάννης, η Μαρίζα Κωχ και ο Μανώλης Μητσιάς.
Η πρώτη δισκογραφική της εμφάνιση έγινε το 1993, στον δίσκο «Πόλεις του Νότου» (Νένας Βενετσάνου - Μπέτυς Κομνηνού) με το τραγούδι «Το μαύρο φόρεμα». Ένα χρόνο μετά, μια ακόμη συμμετοχή στον δίσκο «Όνειρα Αυθαίρετα» της χαρίζει τα πρώτα της 6 καινούργια τραγούδια σε μουσική Γ. Νικολάου και στίχους Γ. Κρητικού - Σ. Μπαβέλου.
Το 1997 γεννιέται ο πρώτος προσωπικός της δίσκος «Τα Πάθη μου τα Μυστικά» σε μουσική Γ. Ζήκα - Γ. Νικολάου και στίχους Γ. Κρητικού - Β. Ανδρικοπούλου), που περιείχε το τραγούδι «Ίχνος». Αρχές του ’99 έρχεται το δεύτερο album «Συνταγές για Λάθη» (μουσική Ν. Παραστατίδη - στίχους Γ. Κρητικού), ενώ τέλη του 2000 κυκλοφορεί ο δίσκος «Στου Παραδείσου τα Μπουζούκια».
Το 2002 στο τέταρτο album «Δεν μοιράζεται η Αγάπη» στον οποίο συνυπάρχουν οι: Χρ. Νικολόπουλος, Ν. Μαυρουδής, Κ. Μακεδόνας, Γ. Ανδρεάτος, Α. Πυριόχος, Ηλ. Κατσούλης, Φ. Γράψας).
Ένα χρόνο μετά στον δίσκο «Η Τέχνη της Ζωής», η Λένα συνεργάζεται με το συγκρότημα «ΑΜΜΟΣ» και τον Φεβρουάριο του 2006 κυκλοφορεί η τελευταία της προσωπική δουλειά με τίτλο «Το Μετά» ερμηνεύοντας τρία καινούργια τραγούδια, καθώς και παλιές κλασσικές επιτυχίες.
Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τους: Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Κότσιρα, Αναστασία Μουτσάτσου, Στέλιο Διονυσίου , Γεράσιμο Ανδρεάτο, Λάμπρο Καρελά, Μίκη Θεοδωράκη (στην παράσταση «Μια Ζωή Ελλάδα»), Μίμη Πλέσσα, Στέφανο Κορκολή, Μαριώ, Λίτσα Διαμάντη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πασχάλη, Πέμυ Ζούνη, Δημήτρη Μπάση, Κατερίνα Κούκα, κ.α.










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.