Σημάδια εγκατάλειψης στην παιδική χαρά στον οικισμό Παναγούλα στον Μύτικα.

Η φωτογραφία είναι παλιά από την ανακαίνιση της παιδικής χαράς.
Στις 27 Μαΐου 2013 με χαρά σας ενημερώσαμε για την πλήρη ανακαίνιση της παιδικής χαράς στον οικισμό Παναγούλα στον Μύτικα (δείτε εδώ). Η ανακαίνιση έγινε με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και συγκεκριμένα ο Δήμος εξασφάλισε πόρους από το ΥΠΕΚΑ ύψους 244.942,20 €. Μία από τις παιδικές χαρές του Δήμου που ανακαινίστηκαν με αυτό το πρόγραμμα ήταν και η συγκεκριμένη στον οικισμό Παναγούλα στον Μύτικα, η οποία ήταν ένα πραγματικό στολίδι με πάρα πολλά παιδάκια και γονείς να βρίσκονται καθημερινά εκεί.
Σε εκείνη την ανάρτηση μας τελειώναμε το κείμενο μας ως εξής:
«Θα πρέπει η συγκεκριμένη παιδική χαρά μετά το πέρας της κατασκευής της να έχει και την κατάλληλη συντήρηση και αναφερόμαστε κυρίως στο χόρτο το οποίο θα πρέπει να ποτίζεται και να κουρεύεται. Αν δούμε σημάδια εγκατάλειψης, εμείς θα είμαστε πολύ επικριτικοί γιατί θα είναι σαν τα χρήματα να έχουν πάει άσκοπα».
Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσαν συνδημότες μας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να πούμε ότι η παιδική χαρά σήμερα παρουσιάζει εμφανέστατα σημάδια εγκατάλειψης. Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, όπου πολλοί θα έρθουν στον Μύτικα και θα την επισκεφτούν, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν είναι ότι καλύτερο.
Ας μεριμνήσει ο Δήμος να την επαναφέρει στην προτέρα κατάσταση. Δεν είναι δύσκολο.

9 σχόλια:

  1. κουμπαρε εγω με 245 χιλιαδες ευροπουλα θα σου εφτιαχνα 3 τρεις ιδιες παιδικες χαρες, ισως και καλυτερες.
    Πολυ αΚριβα στοιχησαν και τωρα γεμσανε τσουκνιδες και λαχανα.
    Μηπως μες την χρεοκωπια μας να ριξουμε αλλες 100 χιλιαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100 χιλιαδες ενα κουρεμα του χορτου και ποτισμα???
      πουλυ λαρτζ σας βρισκου ορε

      Διαγραφή
  2. ριχτε τα στις φιλαρμονικες
    καλο τρομπονισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουμπαρα δεν καταλαβες καλα..μαλλον εχεις αλλου το μυαλουδακι σου...245 χιλιαδες ηταν για ολες τις παιδικες χαρες του Δημου Ξηρομερου, οχι μονο για τον Μύτικα ..καταλαβες ..κουμπάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ηταν μονο η παιδικη χαρα εγκαταλελειμμενη, καλα θα ηταν. Δυστυχως, ειναι πολλα τα εγκαταλελειμμενα σημεια του Μυτικα και ο Δημος δεν κανει τιποτα γι' αυτο. Συνηθως θυμουνται την συντηρηση τους λιγο πριν καποια "προβλεπομενη" αφιξη κοσμου στο χωριο (π.χ. γιορτες καλη ωρα), ή οταν υπαρχουν συμφεροντα (π.χ. εκλογες). Καλο θα ηταν ο Δημος να ασχολειται με τα καθηκοντα του και οχι να τεμπελοσκυλιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι φιλαρμονικες,, κουμπαρα, και τα καρναβαλια
    δινουν κεφι και χαρα
    Και γελαν και τα τραγια
    Τρωνε ολοι τους απιδια
    Και γελανε και τα γιδια.
    Μια χαρα την βρισκουν ολοι
    Και φυσανε το τρομπονι.
    Θα βαραμε νταουλια και ζουρναδες για να χαιρετε ο κοσμος.
    Λεμε οχι στους κρυους και τους κατσουφηδες. Ακομα και οι μεγαλοι πρεπει να παενε στις παιδικες χαρες να χαιρονται και αυτοι.
    Ο δημος πρρπει να το δει αυτο και να κανει αναλογο προγραμα π.χ. να κανει ωραριο ανα γειτονια η γρκουπακια με τα γραμματα της αλφαβητας .
    Μικροι και μεγαλοι, χοντροι και λιανιοι, αγροτεε και ψαραδες, μπακαληδες και φαρμακοποιοι καθηγηταδες και δασκαλες μαζι και νεαροι συνταξιουχοι που βολταρουν και κααθονται
    Εμεις προοθουμε τον πολιτισμο. Ακολουθηστε και χαρειτε.
    Τη λαμπρη που θα ερθνε οι αθηναιοι βαλτε και αυτους στο προγραμα , δειξτε τους τη χαρα και την ευτυχια.......ευχαριστω-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία η ιδέα για τους μεγάλους Να γίνει ΄το πρόγραμμα αυτό. Πιστεύω ότι πολλοί μεγάλοι θα θέλουν να συμμετέχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μπαρμπα 3:35, παιδια ,σκυλια εχεις; παρε τη γυναικασ και ελα. Με κεφι και ασκησεις γιογκα θα κανουμε πασχα, το παδχα των αγνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kουμπαρε αμα εχεις πιδια και σκλια τι τη θελεις τη γιογκα;
    Παιξε μαυτα και ασε τσι παιδικες χαρες. Ειναι γισ θειτσες με τα πιδιατσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.