Απέρριψε το ΣτΕ την προσφυγή της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής φορέων περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών.


Άσχημα τα νέα όσον αφορά το ειδικό χωροταξικό των Ιχθυοκαλλιεργειών με τον Δήμαρχο Λευκάδας να ανακοινώνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής (Π.Σ.Ε.) φορέων περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών.
Ο ίδιος μάλιστα διάβασε απόσπασμα της επιστολής στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς και στον αναπληρωτή Ναυτιλίας κ. Δρίτσα με την οποία ζητούν να προχωρήσουν στην ακύρωση της ΚΥΑ με βάση την οποία είχε γίνει το ειδικό χωροταξικό.


11 σχόλια:

  1. σε λιγα χρονια θα απολαμβανετε την ιδια εικονα.
    καλα καρναβαλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφηστε τα ψαρια
    Και αρχιστε καρναβαλια
    Παρτε και βαλτε τα κλουβια
    Στο μυτικα γυρω μερια
    Να κανουν μπανιο ομορφες
    Καρναβαλιωτισες
    Αυτος ηταν ο τελευταιος νομος του αξιοθρηνητου Γαπ.
    Να δπυμε τι θα κανουν οι συριζοκαμενοι.
    Εκτος απ τις ΣΚουριες υπαρχουν και τα κλουβια.
    Δεν βλεπω και καποιον να τραβαει το καρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαλτε κλουβια παντου να ερθει η αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανατολικα κινδυνος τουρκια Δυτικα κινδυνος ιχθυοκαλλιεργειες Νοτια τζιχαντιστες Βορεια οι αλλοι δηλαδη γυρο γυρο η τρελα και στη μεση τα κεντρικα ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΥΜΕΝΗ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα.

    https://www.youtube.com/watch?v=2dhvGZVod9Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοίξτε το παρακάτω λίνκ για να δείτε πως δουλεύει όλο αυτό το αλητοσύστημα. Μην αναρωτηθείτε τι δουλειά έχει η παρακάτω ανάρτηση στο θέμα με τις ιχθυοκαλλιέργειες. Πρόσφατα ο δεξιός διδασκάλου έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην περιοχή με αποφάσεις υπερ ιχθυοκαλλιεργειών, όλων των κατευθύνσεων.

    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/321009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι εισαγγελικες αρχες που ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον δημαρχο λευκαδας που τον αφορα τον ακουσαμε και ηταν σαφεστατος.
    τον δημαρχο ξηρομερου;
    η μηπως με την σιωπη του ειναι και αυτος σαφεστατος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ 1.13 με το συμπάθιο αλλά δεν έχει σημασία το τι λέει ο Δήμαρχος. Όπως πολύ εύστοχα παρατηρείς, με τη σιωπή του είναι σαφέστατος. Εγώ θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να μας πούνε κάποιοι επαγγελματίες την άποψή τους. Με τη σιωπή τους είναι άραγε κι αυτοί σαφέστατοι ή θα αρχίσουν να τα βάζουν με το ανάλγητο Κράτος και τον ΓΑΠ και το Γερουλάνο κλπ κλπ κλπ. Όσο για το Συμβούλιο της Επικρατείας θα πω μόνο τούτο. Όταν ξεσηκώνονται κάποιες περιβαλλοντικές οργανώσεις για να μην κοπούνε 10 δέντρα προκειμένου να περάσει ένας δρόμος, αναγκάζουνε θεούς και δαίμονες να αλλάξουνε τη χάραξη του δρόμου με όποιο κόστος. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο ένα λιμάνι να γίνει κακώς δεν επιβάλλει κυρώσεις και σε όσους καθυστερημένα (εάν καθυστέρησαν) εναντιώθηκαν για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του έργου αλλά και σε όσους παρανόμως ξεκίνησαν ή συνέχισαν ένα έργο με δεδομένα ζητήματα. Η συγκεκριμένη απόφαση για τις ιχθυοκαλλιέργειες σε ποιά κατηγορία αποφάσεων του ΣΤΕ ανήκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.