Το σήριαλ συνεχίζεται. Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη η απόφαση 48/2015 του Δήμου Ξηρομέρου, που αφορούσε την τροποποίηση της μελέτης κατασκευής της πλατείας των Φυτειών.


Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίου η απόφαση 48/2015 του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε την εδώ), που αφορούσε την τροποποίηση της μελέτης κατασκευής της πλατείας των Φυτειών. Η ακύρωση έγινε μετά από προσφυγή του δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Τζαχρήστα.
Ο κ. Τζαχρήστας είχε παρουσιάσει στο πρόσφατο παρελθόν αναλυτικά τις απόψεις και τις θέσεις του για το συγκεκριμένο τεχνικό έργο με παρέμβαση στο Blog μας (δείτε εδώ).
Δείτε εδώ την ακύρωση της απόφασης 48/2015.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ. ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΤΕΚΤΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΗΤΡΩΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΡΙΚΟ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΕ ΠΛΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PALI AKYROSI?
    KAI KOROIDEYATE TOYS PROHGOYMENOYS TROMARA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως εδω εχουμε διορθωση μιας αποφασης , απο ενα αλλο θεσμο της Ελληνικης πολιτειας , ετσι και το ιδιο πρεπει να γινει και με την αποφαση οου αφορα τις μαζικες απολυσεις των 13 εργαζομεμων -συμπολιτων μας στους παιδικους σταθμους του Δημου νας.
    Στην αληθινη Δημοκρατια , οι θεσμοι εχουν σαφεις οριοθετημενους ρολους , ομως συνεργαζονται, αλληλοβοηθουνται και συνεννοουνται μεταξυ τους και με πνευμα καλης θελησης και καλοπροαιρεσης , να προκυπτει το καλυτερο δυνατον αποτελεσμα για την κοινωνια , αλλωστε αυτη ειναι η αποστολη σε μια Δημοκρατια :
    Το καλο της κοινωνικου συνολου και τιποτε αλλο. Αφου λοιπον ο Δημος Ξηρομερου αρνειται και εμενει επιμονα , σε μια αδικη πολιτικη πραξη εναντι Συμπολιτων μας -Παιδαγωγων, σε πρωτη φαση τουλαχιστον καποιοι θεσμοι και προσωπικοτητες της πολιτειας, ας συμβουλευσουν την Δημοτικη
    αρχη.
    Καλο θα ειναι , κακο δεν ειναι
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.